HomeBelangrijk!!Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures

5 december Sinterklaas

5 december Sinterklaas. Nog even snel een paar cadeautjes kopen en wat zullen we eten vanavond, maar iets makkelijks, schiet door je hoofd. We zijn met velen en ondanks dat je erg veel zin hebt in Sinterklaasavond, vergt het op de dag zelf veel van je

5 december Sinterklaas. Nog even snel een paar cadeautjes kopen en wat zullen we eten vanavond, maar iets makkelijks, schiet door je hoofd. We zijn met velen en ondanks dat je erg veel zin hebt in Sinterklaasavond, vergt het op de dag zelf veel van je. Er moet gewerkt worden ook tenslotte en de kinderen zijn een stuk drukker dan normaal. Maar het lukt je, met een strakke planning, toch alles voor elkaar te krijgen en de familieleden en vrienden stromen binnen.

Je verheugt je op de Sinterklaasavond, je wilt harmonie, maar ja, je weet ook dat er een aantal tussen zitten, die de boel wel weer eens kunnen verpesten. Die zijn nooit tevreden en hebben altijd wel commentaar. Is het niet op het eten, dan wel op de cadeautjes die ze krijgen. Snappen doe jij het niet, want het gaat in jouw ogen niet om datgene wat je eet of krijgt, het gaat voor jou om de gezelligheid, waarvoor je ongelooflijk je best hebt gedaan. Maar ja, een ander heb je niet in de hand.

Het is zover, de kinderen wachten met smart en jawel, er wordt op de deur geklopt en daar staat in vol ornaat sinterklaas, met twee pieten en een paar grote jute zakken vol met cadeaus. Het gezelschap komt naar binnen, de jongste duikt snel op je schoot, nog even bang voor wat komen gaat. Na een half uurtje neemt Sinterklaas afscheid en hebben de kinderen inmiddels diverse pakjes opengemaakt en spelen er lekker mee. Zo, denk je, dat is achter de rug. Nu de volwassenen, eens kijken hoe dat gaat verlopen.

Druk in de weer met de koffie, thee, iets lekkers er bij, hoor je ineens je broer luidt en duidelijk zijn ongezouten mening geven. Hier heb ik helemaal niet om gevraagd, schreeuwt hij. Nee hè, denk je en je snelt de kamer in. Het is een cadeautje van jou, wat je heel zorgvuldig hebt uitgezocht en nu, je staat aan de grond genageld, schijnbaar bevalt het hem niet. Je ziet zijn norse blik, die hij jouw kant opwerpt. Zeker van jou hè zus! Je begrijpt er niets van, hoe kan hij dat nou weten. Je duikt weg, zegt niets, zo gaat het al jaren. Je had je zo verheugt op het samenzijn, waarom vergalt hij het toch steeds?

Diegene die het vergalt, ben jijzelf. Klinkt even snoeihard, en toch is het zo. Je laat dit gebeuren, Je wil alles in harmonie, geeft geen tegengas. Er ontbreekt zelfrespect bij haar net zoals bij veel anderen. Door dit gedrag, ontstaan ruzies, wordt degene die nooit iets zegt, in haar ogen gekwetst. Ook dat zoekt zij zelf op. Worstel jij hier ook mee? Heb jij het gevoel dat iedereen over je heen walst? Dat mensen jou in jouw ogen kwetsen? Zoek dan eens hulp, ga eens een chatgesprek aan op www.mediumsenparagnosten.nl Hier voorspellen ze niet alleen de toekomst. Ze bieden ook spirituele ondersteuning.

Deze spirituele ondersteuning helpt jou dingen in te gaan zien. Helpt jou naar zelfrespect naar zelfbewustzijn. Helpt jou tegengas te durven gaan geven, zonder ruzie te krijgen. Helpt jou in te zien dat zonder zelfrespect je nooit respect van een ander zal krijgen. Een medium van www.mediumsenparagnosten.nl zal jou laten zien waarom je keer op keer gekwetst wordt in je leven. Maar bied je ook handvatten voor de toekomst dit voor te zijn. Zolang we in een stand staan dat we in alles de harmonie willen bewaren, en onszelf daarin wegcijferen, is er geen harmonie te behalen. Wil jij de harmonie bewaren, zul je jezelf ook moeten laten zien. Vaak doen we dat pas als het te laat is. Dan zijn de emoties al veel te hoog opgelopen en datgene wat we er dan uitgooien, is in blinde woede. Weg harmonie.

Als nooit iemand tegengas geeft aan iemand die in jouw ogen een te grote mond heeft, dan blijft die persoon het toch doen! Hoe moeilijk kan het dan zijn, om je broer even apart te nemen en op een normale wijze hem er op te wijzen. Dat jij je uiterste best hebt gedaan, iets voor hem te kopen en je het pijn doet, dat hij het afwijst. Daar zal de ander altijd voor open staan. En zo niet! Heb jij jezelf bevrijd van een hoop ballast door het bespreekbaar te maken. Laat pakjesavond, 5 december vanaf nu in harmonie verlopen, door jouw zelfrespect. Fijne avond allemaal en loopt het vanavond toch uit de hand? Ook 5 december avond kun je chatten met de top consulenten van www.mediumsenparagnosten.nl Medium Von mediumsenparagnosten.nl
 

Datum: 05-12-'18

Terug naar overzicht
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten