HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogAanmelden als medewerker

Aartsengel, Aartsengelen

Chamuel is de Engel van de derde roze Straal; de Straal der Liefde. Zijn naam betekent 'Hij die God ziet'. Omdat Chamuel met het hartchakra verbonden is, kan hij alles genezen wat te maken heeft met liefde, zelfliefde, onvoorwaardelijke liefde, het verwerken van verdriet

Aartsengel Chamuel,

Chamuel is de Engel van de derde roze Straal; de Straal der Liefde. Zijn naam betekent 'Hij die God ziet'.

Omdat Chamuel met het hartchakra verbonden is, kan hij alles genezen wat te maken heeft met liefde, zelfliefde, onvoorwaardelijke liefde, het verwerken van verdriet, onzekerheid, angsten enz. Het is de Engel van Goddelijke Liefde, en Onvoorwaardelijke Liefde geneest alles.

Maar Liefde maakt ook oude pijn lagen los, en daarbij assisteert Chamuel, en slaat koesterend zijn Engelen vleugels om je heen. Troostend, afwachtend, alles in overeenstemming met je Hogere Zelf en Vrije Wil.

Haar zachtroze wolken van Liefde koesteren je, voor zo lang als je het nodig hebt, en toe wilt laten.  Ze heelt hierbij ook je Innerlijke Kind, en trauma's uit je verleden. Waardoor angsten voorgoed los gelaten mogen worden. De basis wordt opnieuw opgebouwd met Chamuel, vanuit Liefde, en niet langer vanuit angst of het gevoel 'niet goed genoeg te zijn'.

Heb je relatieproblemen, en wordt je niet begrepen, dan mag je Chamuel ook aanroepen. Ze helpt je je onzekerheid te laten varen, je woorden beter te formuleren, vanuit Liefde voor je (ware) Zelf.

Op deze manier mag het gebrek aan eigenwaarde langzaam geheeld worden. Vergiffenis zal geschonken worden aan hen die erom vragen. Je kunt je met Aartsengel Chamuel verbinden door de roze Straal der Liefde aan te roepen, en via je hartchakra binnen te laten komen, om je te genezen. Adem haar zacht roze kleur in en vervul je met zuivere Liefde.

Verbind je met roze kristallen zoals: Rozenkwarts, Kunziet en Morganiet. Of brand roze kaarsen.


Aartsengel Jophiel


Aartsengel Jophiel dient de tweede of gele Straal; de Straal der Verlichting en Waarheid. Jophiel betekent: 'Schoonheid van God'.

Heb je extra focus en concentratie nodig, bij een examen, of werk je aan projecten die veel energie vergen, roep Aartsengel Jophiel dan aan. Hij kan ook helpen conflicten op te lossen, en inspiratie te geven. Hij helpt je je gedachtenkracht te begrijpen, en op de juiste manier toe te passen. Hij laat je inzien dat de boog niet altijd gespannen kan staan, en dat je alleen maar gefocust kunt werken, als je ook op tijd rust neemt.

Op die manier kun je prikkels of negatieve energieën afvoeren, en jezelf weer opladen, en open staan voor inspiratie. Ben je een creatieve Ziel, dan kun je Jophiel ook aanroepen, en zal Hij je maar wat graag ondersteunen.

Zijn gele kleur brengt verlichting, en kracht, aan hen die er open voor staan.  Hij helpt je dingen niet persoonlijk aan te trekken, en ook in te zien dat sommige mensen projecteren, en je hoeft er niet altijd in mee te gaan. Daarnaast zal Hij je helpen met afschermen tegen negatieve personen, of mensen die jaloers op je zijn.

Wil je je met Aartsengel Jophiel verbinden, mediteer dan op de gele Straal der Verlichting. Draag gele kristallen bij je zoals Citrien en Goud Topaas. Of brand gele kaarsen.


Aartsengel Zadkiel

Aartsengel Zadkiel dient de zevende of Violette Straal; de Straal der Vrijheid. Zijn naam betekent ook wel: 'Gerechtigheid van God'.

Aartsengel Zadkiel helpt ons bij het schenken van gerechtigheid, bevrijding. De violette Straal kan zuiverend werken, transformeren, voor zij die er klaar voor zijn. Aartsengel Zadkiel kan je ondersteunen bij het bereiken van je doelen. Om ambities na te streven, vanuit het gevoel dat je het waard bent. Je mag je angsten in de ogen kijken, haar accepteren, om vervolgens los te laten. Dit gaat in verschillende fasen. Gun jezelf de tijd hiervoor.

Deze Engel helpt ook bij het verwerken en uitzuiveren van (familie)karma. Alles kan getransformeerd worden met het violette vuur. Mits je open staat om je verleden te omarmen, en ervan te leren.  Aartsengel Zadkiel laat je zien dat negativiteit niks anders is dan de illusie waar we in leven op Aarde. Als je dualiteit ontstijgt, zul je begrijpen waarom alles werkelijk getransformeerd kan, en mag worden.

Heb je te maken met onzekerheid, onrechtvaardigheid, dan kun je deze Engel ook aanroepen. Vroeger werd gezegd dat Zadkiel ook aangeroepen werd voor welvaart en geluk. Maar dit kan alleen bereikt worden, als men de levenslessen niet probeert te vermijden. Pijn is soms ook noodzakelijk voor innerlijke groei.

Aartsengel Zadkiel leert ons dat we mogen leren van onze schaduwzijde. Als we de schaduwzijde als onze vriend gaan zien i.p.v. de vijand, kun je je leven veranderen, en opnieuw geboren worden. Ben je klaar om je los te maken uit de slachtoffer rol, en je verantwoordelijkheid voor je eigen leven op te nemen, dan kun je Aartsengel Zadkiel aanroepen.

Wil je je verbinden met Zadkiel, draag violette stenen bij je (Amethist), brand paarse kaarsen. Of roep de Violette Straal aan.

© Arlette
 

Datum: 15-01-'18

Terug naar overzicht
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten