HomeBelangrijk!!Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures
...

Abiyál

Medium, Astrologe, Relatiecoach, Life Coach, Helderziend, Heldervoelend, Helderwetend, Helderhorend, en Contact met overledenen, Zielsvragen....
bellen met creditsNu niet beschikbaar
chattenNu niet beschikbaar
email consultOp je gemak mailen en lezen!
Je creditsaldo neemt pas af als je daadwerkelijk contact hebt met de consulent.
Je kunt dus kosteloos en in alle rust wachten in de chatruimte totdat de consulent antwoord geeft!

Over Abiyál

Ook kan ik u begeleiden met het maken van een nieuwe start en of afsluiten van oude gewoontes en relaties. Ik kan u helpen met relatieadviezen om iemand los telaten of juist als u iemand nieuw leert kennen om de juiste manier aan te pakken met deze persoon.
Tevens geef ik Relatieadviezen o.a. bekend met narcisme en geweld en als u onzeker bent in de relatie waar u nu in zit.

Als ervaringsdeskundige kan ik u helpen/ coachen bij de verwerking ten gevolge van sexueel misbruik/geweldsmisdrijven burnout en depressie.
Ik kan u ook helpen als u zich eenzaamheid voelt en moeite heeft met zelf acceptatie op geaardheids vlak en hoe u het beste het kan aanpakken om u zelfliefde te geven geen vraag is te vreemd voor mij ik help u graag met alles

Mijn specialiteiten zijn vragen over werk, relaties, soulmates op zielsniveau, invoelen hoe mensen tegen over je staan en astrologie.
Geef mij je naam of van een ander en ik kan invoelen wat er bij je speelt, graag zo min mogelijk informatie van te voren!

Ik kan invoelen hoe mensen tegenover je staan met een naam en weinig informatie krijg ik mijn informatie vanuit mijn gidsen.
Ik heb een super sterke intuïtie. Ik kan goed in je verleden heden en toekomst kijken en geef duidelijkheid waar je heen gaat en kan een stuk in de toekomst met je mee kijken.

Gaves: Allround, Astrologie, Coaching, Contact met gene zijde, Foto lezen, Kaartleggen, Koffiedik kijken, Lenormand kaarten, Magnetiseren, Medium, Paragnost, Reiki, Relatie coach, Spiritueel huizen reinigen, Tarot kaarten, Waarzegger, Wicca
Talen: Nederlands, English, Español

Recensies van klanten (7)

Abiyál, Heel fijn gesprek. Dank je wel xxx
★★★★★ Anonieme gebruiker 23-10-2018
Hallo Abiyál. Ik had je zojuist net gesproken je bent een hele leuke meid. En de dingen die je zei kan ik wel heel goed plaatsen. Heel erg bedankt xx amalia
★★★★★ Anonieme gebruiker 12-10-2018
Abiyál, `T was een fijne ervaring.
★★★★★ Anonieme gebruiker 07-10-2018
Abiyál, Woorden met geruststelling. Dit deed mij enorm goed!
★★★★★ Anonieme gebruiker 06-10-2018
Je moet gebeld (met credits), gechat of een email consult gehad hebben hebben met Abiyál om een recensie te kunnen schrijven!

Meer recensies lezen  


Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten