HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures

Af en toe een potje zeuren, heerlijk

We zeggen vaak, je moet niet zeuren, en toch, de mens heeft het nodig. Ergens diep in jou zitten emoties opgestapeld, dat kan niet anders, de hele dag doe je deze op. Doe je het niet zelf, door je eigen gedachten, dan zorgt een ander er wel voor.

Neem elke dag een momentje voor jezelf, om te onderzoeken of ergens in je lijf iets vastzit, dat je irriteert. Want als je dat doet, dan kun je er even lekker over zeuren en daarmee neem je afscheid van deze frustratie.

Je uit namelijk door zeuren wat je dwars zit. Maar een mens mag niet zeuren, dan is die negatief en krijg je van de buitenwereld direct een stempel, sikkeneurig. Dat ben je helemaal niet, maar weten die anderen beter? Nee, je bent juist altijd heel positief ingesteld, maar je maakt gebruik van iets, waardoor je weet dat je daardoor ontlaadt. Heerlijk toch.

Dus lieve mensen, wees af en toe gewoon eens lekker een ouwe zeur. Dan praat je irritaties van je af, dat lucht op. Daar gaat je energie weer van stromen. Want alles binnenhouden, wat je dwars zit, daarvan verzuur je, dus door te zeuren, gooi je die negatieve lading er uit.

Veel mensen zitten vast in zichzelf, komen niet vooruit, die zeuren de hele dag. Dat is weer de andere kant van het verhaal. Alles waar te voor staat, is niet goed en dat geldt dus ook voor zeuren. Als je overal wel iets over op te merken hebt, nooit iets goed is, anderen afkraakt, dan zet je jezelf ook vast. Kom dan nog maar eens uit deze negatieve spiraal.

Dan verwacht je heel veel van anderen, die mogen jouw ellendige leven vreugde gaan geven. Het zijn mensen die overal tegen aanschoppen, vinden dan ze nooit goed geld hebben en het niet aan hun ligt, maar aan de regering. Of aan hun ouders, of aan hun partner. Deze mensen zijn niet te redden, die pakken geen verantwoordelijkheid over hun eigen leven.

Jij wel, jij last een zeurmomentje in voor jezelf. Dat kun je alleen doen, lekker kopje koffie of thee er bij met iets lekkers en heerlijk even van je af zeuren, zo dat lucht op. Nu kan ik weer vrolijk verder. Je kut het ook doen samen met je partner of je vriendin. Als je van te voren aangeeft, ik ga even heerlijk zeuren hoor, dan hoef je het eigenlijk al niet meer te doen, want dan kun je er daarna samen om lachen.

Het effect van af en toe even heerlijk zeuren, is dat het je power geeft. Het geeft je een boost van, het kan altijd beter. Ik kan het en ik was even terug gevallen, maar laat mij daar niet door leiden. We blazen vaak dingen op en maken het zo groter dan het in werkelijkheid is. Onze gedachten zijn daar een kei in.

Door een zeur momentje in te lassen, zie je dat het in het echt allemaal helemaal zo groot niet is, dat je het zelf groot hebt gemaakt. Door de emotie die er onder zit te uiten, voorkom je dat een negatieve lading in je vast gaat zitten.

Je kunt ook een zeurmomentje inlassen met een medium of paragnost. Ik heb ze wel eens op de chat, dan schoppen ze eerst letterlijk tegen mij aan als medium. Ik laat ze, ik zie namelijk dat ze dit even nodig hebben en dan zeg ik. Wat fijn dat je mij even als boksbal hebt gebruikt. Lucht op hé en dan krijg je altijd een positief en fijn antwoord terug.

Zo draag je als medium ook bij dat een klant weer vrolijk verder kan en als medium kun je goed loslaten en als de chat voorbij is, tovert deze bij een top medium een glimlach op haar gezicht.

Medium Von
 

Datum: 09-05-'19

Terug naar overzicht
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten