HomeBelangrijk!!Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures

Afgunst

Afgunst, Veel relaties gaan onbedoeld naar de knoppen, omdat er sprake is van afgunst. De ene partner wil niet dat de andere partner dingen alleen doet, of dat de ander plezier heeft met zijn vrienden, of dat er nog steeds een goed contact is met de ex.

Afgunst, Veel relaties gaan onbedoeld naar de knoppen, omdat er sprake is van afgunst. De ene partner wil niet dat de andere partner dingen alleen doet, of dat de ander plezier heeft met zijn vrienden, of dat er nog steeds een goed contact is met de ex.

Elke vorm van afgunst komt voort uit onzekerheid bij diegene die de ander iets niet gunt. De ander is bang dat zijn geluk ontnomen wordt en hier zit het duale. Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen geluk. En zolang diegene die afgunstig is, dit principe niet begrijpt, zal deze met afgunst naar zijn partner kijken. Want als die elke week zijn ex bezoekt, en de ander thuis gaat zitten wachten, totdat de partner weer terug is en daarna kortaf is, zal de partner die vrolijk terugkomt van het bezoek aan zijn ex, hier niets van begrijpen. Ongewild wordt er door de onzekerheid een wig tussen beiden gecreëerd.

De afgunstige partner “straft” de partner die genoten heeft van het bezoek aan de ex, door te zwijgen, afstandelijk te doen, niet in de gaten hebbend dat dit gedrag zijn effect heeft op de partner en die bij zichzelf denkt. Als jij mij niet eens dit gunt dan neem ik afstand van jou en zo werken beiden samen toe naar een breuk.

In een relatie zal er sprake moeten zijn van een vrije wil, zullen beide partners hun onzekerheid moeten durven loslaten, anders durf je je niet over te geven aan de liefde. Velen zijn bang om dit te doen, hebben vaak al een verbroken relatie achter de rug, waardoor zelfvertrouwen een deuk heeft opgelopen. Aan de andere kant willen ze dolgraag een nieuwe relatie, maar stappen in de nieuwe relatie met een hoop ballast, onzekerheid en angst.

Aan het begin van de relatie wanneer er gedatet wordt, is het al zichtbaar. Vanaf het allereerste moment draait het hoofd overuren. Wordt social media in de gaten gehouden om te zien welke stappen de potentiële partner allemaal zet. Slaat de onzekerheid acuut toe als de ander zich een dagje niet laat horen. Zo een relatie starten, weet dat deze echt gedoemd is te mislukken en niet omdat de ander onvoldoende zijn best doet. Nee, omdat jij vol met onzekerheden zit en vol met afgunst naar diegene waarvan je denkt te houden, maar niets gunt. En de ander hierdoor het gevoel geeft, nooit iets goed doet in jouw ogen en zich gaat terugtrekken uit de relatie.

Houden van, is de ander alles gunnen. Zit jij in een situatie waarin je partner zich begint terug te trekken uit de relatie? Of dat jij niet blij bent met wat je partner doet? Chat dan eens met een van de consulenten op www.mediumsenparagnosten.nl Zij begrijpen als geen ander waar jij staat met jezelf. Bieden je naast een toekomstvoorspelling antwoorden en inzichten in jouw situatie. Vaak met al een kleine verandering, kan de verbinding tussen jou en je partner er weer zijn. Mediums, paragnosten, coaches astrologen zijn een kei in het herstellen van relaties. Zij zien of er sprake is van afgunst, van onzekerheid, van angst en vaak is degene die daar last van heeft, zich er niet van bewust.

Laat jezelf door een kracht chat op www.mediumsenparagnostenchat.nl weer in je kracht gezet worden, zodat jij je partner alles gaat gunnen en de relatie naar een hoger plan wordt gebracht. Het is helemaal niet gek, dat je last hebt van onzekerheden, dat hoort bij het leven echter een relatie moet gebaseerd zijn op vertrouwen en onzekerheid staat vertrouwen in de weg. Werk dus samen met een top consulent van www.mediumsenparagnostenchat.nl aan je eigen vertrouwen, waardoor je je partner zijn dingen niet ontzegt, en hij voor jou ook veel over heeft, omdat je hem immers alles gunt.

Zet met een chat op www.mediumsenparagnosten.nl afgunst om in zelfvertrouwen. Liefs Von mediumsenparagnosten.nl
 

Datum: 03-12-'18

Terug naar overzicht
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten