HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures

Alles is liefde, moet ik dan alles ook maar goed vinden?

Herken je het bij jezelf, alles is toch liefde, dan moet ik toch liefde zijn, want dan krijg ik liefde terug. Als ik zelf liefde ben, dan hoort daar toch geen boosheid bij naar anderen. Dan is het toch de bedoeling alles te accepteren en te tolereren, onvoorwaardelijk.

Zo leren we het, zo passen we het toe en krijgen de kous op de kop en begrijpen we niet wat we verkeerd doen. Liefde geven we, en doen we ons best voor en toch, we krijgen niet datgene er voor terug wat ons wordt beloofd, liefde.

Er zit in het hele gebeuren, een adder onder het gras. Het lijkt een gemene, want een adder onder het gras, kan je raken en grijpen en pijn doen en je afschrikken. Dus is het eigenlijk geen adder onder het gras, het is meer een teken van het universum, die je wilt wakker schudden door het een ander te noemen.

De mens zelf ervaart het als een adder, maar dat is het niet, verre van dat. Als jij alleen maar liefde geeft , alles weggeeft, niets voor jezelf bewaart, krijg je te maken met de adder, die door het universum op je pad wordt gestuurd. Jij ziet het als pijn, als verdriet, als een dolksteek in je hart. Je ervaart het als bedrogen worden, teleurstelling, afwijzing.

En al die emoties die jij ervaart, die zijn nodig, die gaan jou iets opleveren wat je daarna ziet als het kostbaarste cadeau in je leven ooit. Die adder, ben je op een gegeven moment heel dankbaar voor, want die leert je de liefde in het juiste perspectief te gaan zien en mee om te gaan. Die leert je liefde aan jezelf te gaan geven.

Alles is liefde, dat klopt als een bus. Aangezien jij ook behoort tot alles, ben jij ook liefde. Omdat jij ook liefde bent, verdien je liefde. Die liefde krijgen, lukt alleen als je jezelf ook liefhebt. Als je de liefde voor jezelf voelt, bewaakt, begrenst. En om die reden mag jij grenzen stellen. Om die reden mag en hoef je niet alles goed te vinden. Hier hebben we moeite mee, we denken namelijk dat als alles liefde is, liefde er vanzelf is en zal zijn.

Dat is er ook, liefde is er altijd en overal, maar we zullen wel er voor moeten waken dat we voldoende liefde voor onszelf vasthouden en aan onszelf blijven geven. We kunnen namelijk mensen tegenkomen die zelf het principe van eigenliefde nog niet goed hebben begrepen en bij anderen komen tappen.

Ze tappen die liefde af op een manier die je eerst niet in de gaten hebt. Ze zijn charmant, ze zijn aardig, maar na een poosje beginnen ze te veranderen. Jij bent dan inmiddels verkocht en geeft, zonder in de gaten te hebben dat de ander niet meer geeft en alleen neemt.

Je merkt dit bij jezelf door vermoeidheid, door twijfels te hebben. Zodra je dit voelt, is het tijd voor een gesprek met een medium of paragnost van Mediumsenparagnosten om even te informeren wat er aan de hand is. Zij kunnen dat voor je zien.

Mediums en paragnosten kunnen zien of er van jou te veel wordt gevraagd en er geen balans is in de liefde. Ze kunnen ook zien of jij het zelf bent die dit veroorzaakt. Vaak is dat wel zo. En dan bieden mediums en paragnosten aan jou oplossingen dit tegen te gaan.

Dat kan een strijd opleveren met de ander, als jij je grenzen aangeeft en je behoeftes aangeeft en vertelt waar je mee zit. Als de ander boos wordt, weet dan dat jij waarheid spreekt en vraag je dan goed af. Wil ik hiermee verder ja of nee.

De ander kan er ook van leren, net zo goed als jij hier van leert de liefde voor jezelf voldoende te hebben en te geven aan de ander. Dat is het mooiste wat twee partners samen kunnen bereiken, samen groeien, samen liefde in het juiste perspectief zien. Helaas gebeurt dit vaak niet en eindigt een relatie in strijd en verwijten.

Medium Von
Mediumsenparagnosten
 

Datum: 13-09-'19

Terug naar overzicht
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten