Mediums en paragnosten
De goedkoopste manier van bellen met een medium of paragnost

Alles valt op de juiste plaatS

Soms wil je heel graag dat de dingen zich plaatsvinden zoals jij het graag wil en wanneer jij denkt dat iets nu zou moeten gebeuren. De ontgoocheling is dan heel groot als blijkt dat je in een reading iets anders te horen krijgt dat niet voldoet aan de verwachtingen die je je hebt voorgenomen.

Soms wil je heel graag dat de dingen zich plaatsvinden zoals jij het graag wil en wanneer jij denkt dat iets nu zou moeten gebeuren. De ontgoocheling is dan heel groot als blijkt dat je in een reading iets anders te horen krijgt dat niet voldoet aan de verwachtingen die je je hebt voorgenomen.

Spirit , Engelen, het Universum of hoe jij het ook wil noemen, heeft (hebben) soms wel eens iets anders in petto voor jou, dat belangrijker is voor je groei en ontwikkeling, zelfs misschien om er voor te zorgen dat hetgeen jij heel graag NU wil in de beste omstandigheden gecreëerd kan worden. Met andere woorden, het is heel goed aannemelijk dat de kans heel groot is dat je verlangens slechts ingevuld worden en van heel korte duur zijn omdat dit niet volledig overeenstemt met je blauwdruk, je zielsdoel.

Het gebeurt dan wel eens dat iemand toch iets doorzet of forceert en alles op alles zet om toch die verwachtingen, verlangens of ambities te bereiken en nadien ervaren dat dit toch niet het juiste was, of niet het juiste moment was. Je kan dit dan uiteindelijk zien als een ervaring, ware het niet dat die ervaring dan niet als een ervaring wordt gezien maar als pech of tegenslag en hier ongelukkig of boos kan reageren.

Je kan je best ellende besparen door de tekenen van het Universum , Spirit of de Engelen te zien zoals ze je worden getoond. Uiteindelijk vindt alles op de juiste plaats, op de juiste tijd; alles wordt gecreëerd in de juiste orde in jouw natuurlijke omgeving.

Je kan nu werk maken van de overtuiging dat de dingen op die manier en die tijd verlopen loslaten. Wat je voor de komende periode kan doen en heel goed werkt is je eigen woonplek schoon te maken, kijken naar wat je nu wil weg doen en wat je wilt houden, alle oude zaken, oude rommel wegdoen, je bankzaken in orde brengen, stofzuigen en alle stof uit de hoeken verwijderen. Net zoals de wereld energetisch verandert, veranderen ook wij.

Opruimen van rommel is een heel krachtige manier om op symbolische wijze ons emotionele innerlijk en onze energetische ruimte te zuiveren en leeg te maken. Op die manier stuur je een bijzonder krachtige boodschap uit naar de kosmos, met name dat jij bereid bent om voor je zaken te zorgen, openstaat om flow in je leven toe te laten en een nieuw begin wilt maken. Wees bereid om gestagneerde energie in je leven op elk vlak en oude patronen los te laten zodat je het nieuwe ruimte kan geven.

Je zal je veel lichter voelen, bevrijd van oude lasten zodat je kan aanvaarden wat Spirit, de Engelen, het Universum op je weg brengen, je laten zien wat goed is voor je hoogste goed.

Je kan je beter en gemakkelijker afstemmen op het oneindige kosmische energieveld van informatie wat betekent dat je ‘ plotseling ‘ de nodige inzichten/ informatie ontvangt via gedachten, ingevingen, voorwerpen, voorspellende dromen…dat zijn de signalen of tekenen die jij ( net zoals iedereen dit kan) vaker, sneller en duidelijker zal opmerken.

Warme hartegroet
Mieke
www.miekecoigne.com
 

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Yvonne
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.