HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacaturesWord affiliate en verdien geld!
...

Amy

Ben je vastgelopen en kom je er zelf niet meer uit? Dan wil ik je graag helpen om antwoorden te vinden en te ondersteunen op jouw levenspad. Spirituele ontwikkeling, Hsp, empowerment relaties, liefde, financiën.
bellenNu niet beschikbaar
bellen met creditsNu niet beschikbaar
chattenNu niet beschikbaar
email consultOp je gemak mailen en lezen!
Chat: Je creditsaldo neemt pas af als je daadwerkelijk contact hebt met de consulent. Je kunt dus kosteloos en in alle rust wachten in de chatruimte totdat de consulent antwoord geeft!
Bellen: Je creditsaldo neemt af nadat contact is gelegd met de belcentrale.

Over Amy

Mijn naam is Amy en ik heet je van harte welkom op mijn profiel.

Als je worstelt met jezelf en je loopt steeds vast in het leven kun je last krijgen van de volgende problemen: angst, stress. vermoeidheid, futloosheid, Burn-out, onbegrepen voelen, onzekerheid en andere geestelijke en lichamelijke klachten. Je komt er zelf niet meer uit maar je verlangt ernaar om je te kunnen uiten, begrip te krijgen en een uitweg te vinden voor jouw situatie.

Ik sta met liefde voor je klaar om je te ondersteunen op jouw levenspad. Ik begrijp jou omdat ik ook heb geworsteld in het leven en mentale en fysieke pijnen heb moeten ervaren. Ik kan je inzichten en advies geven over jezelf en jouw situatie. Ook kan ik je begeleiden in jouw spirituele ontwikkeling en persoonlijke groei.

Ik kan je een consult geven om te kijken waar jouw blokkade(s) zitten waardoor je niet verder komt in het leven. Dit heeft te maken met opgelegde programma’s uit het verleden en overtuigingen van anderen maar ook door
traumatische ervaringen die je bij je draagt. Ik kan jouw advies geven hoe je daar mee om kan gaan zodat je weer in je vrije doorstroming komt. Hierdoor kan je weer verder op je eigen levenspad, op weg naar persoonlijk succes.

Mijn expertises:
Spirituele ontwikkeling, persoonlijke groei, geestkracht, transformatie, wet van aantrekking, vrouwen empowerment, Hsp, dieren, liefde, relaties, financiën.

Als Spiritueel counselor, coach en healer werk ik met mens en dier, sinds ongeveer 25 jaar. Ik ben hoog sensitiviteit, heb een sterke intuïtie en gebruik mijn gaven om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen en bij te staan in jouw proces.
Dit doe ik in samen met liefdevolle begeleiding van mijn gidsen en vrienden van gene zijde.

Als dierencommunicator kan ik telepathisch communiceren met jouw dieren. Dit doe ik alleen via email om een zo zuiver mogelijk contact te kunnen leggen met het beste eindresultaat. Afstandshealing is mogelijk op aanvraag. Ook maak ik regelmatig gebruik van de Lenormand kaarten om een vraag uit te diepen.

Ik sta voor je klaar en hoop je snel te ontmoeten op de lijn,
Een warme groet van Amy


Gaves: Afstandshealing, Coaching, Dieren fluisteraar, Foto lezen, Lenormand kaarten, Magnetiseren, Medium, Pendel
Talen: Nederlands

Recensies van klanten (0)

Helaas geen recensies gevonden! Wellicht is deze consulent recent toegevoegd aan de website.

Je moet gebeld (met credits), gechat of een email consult gehad hebben hebben met Amy om een recensie te kunnen schrijven!Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten