HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures
...

Anisha

Hallo lieve allemaal, hebben jullie een vraag stel het gerust! Geen vraag is te gek! Laat mij de ondersteuning zijn om rust te krijgen met je zelf.
bellen met creditsNu niet beschikbaar
chattenNu niet beschikbaar
email consultOp je gemak mailen en lezen!
Chat: Je creditsaldo neemt pas af als je daadwerkelijk contact hebt met de consulent. Je kunt dus kosteloos en in alle rust wachten in de chatruimte totdat de consulent antwoord geeft!
Bellen: Je creditsaldo neemt af nadat contact is gelegd met de belcentrale.

Over Anisha

Ik heet Anisha, door mijn intuïtie en kaart leggingen krijg ik informatie van de universum om steun te zijn voor mij zelf en anderen.

Mijn gave heb ik ontdekt in mijn jonge jaren, waar ik eigenlijk geen weet van wist, in sommige geloven is het verboden om in kaarten e.d te geloven,
Tot dat ik bewust werd dat mijn dromen uitkwamen en vele tekens in mijn dromen kreeg die ook uitkwamen en mijn intuïtie was altijd zo sterk dat ik het niet eens door had, dat ik vrienden en familie hielp waar ze baat bij hadden. Door op zoek te gaan naar antwoorden wat er speelde, werd het duidelijk dat ik gave`s heb en mij verbonden voel met de UNIVERSUM.
Doordat ik altijd het gevoel heb ik wil graag iedereen helpen of een ondersteuning zijn ben ik deze pad gaan bewandelen en ik hoop dat ik voor vele van jullie net die ene ondersteuning kan zijn wat je net nodig hebt om over de drempel te gaan!

WAAR EEN EIND IS...IS OOK EEN NIEUW BEGIN

Gaves: Allround, Coaching, Foto lezen, Kaartleggen, Lenormand kaarten, Relatie coach, Tarot kaarten
Talen: Nederlands

Recensies van klanten (0)

Helaas geen recensies gevonden! Wellicht is deze consulent recent toegevoegd aan de website.

Je moet gebeld (met credits), gechat of een email consult gehad hebben hebben met Anisha om een recensie te kunnen schrijven!Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten