HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogAanmelden als medewerker
...

Anna

Met mijn tarotkaarten (en pendel o.a.) help ik je om weer/meer inspiratie en inzichten te geven. Welke kant gaat het o.b.v. de huidige energie op? Wat kun je zelf (het beste) doen?
bellenNu niet beschikbaar
bellen met creditsNu niet beschikbaar
chattenNu niet beschikbaar
email consultOp je gemak mailen en lezen!
Chat: Je creditsaldo neemt pas af als je daadwerkelijk contact hebt met de consulent. Je kunt dus kosteloos en in alle rust wachten in de chatruimte totdat de consulent antwoord geeft!
Bellen: Je creditsaldo neemt af nadat contact is gelegd met de belcentrale.

Over Anna

Ik leg al 15 jaar de tarot en geef er zelfs les in. Ik voel aan wat de kaarten iemand willen vertellen. Ik werk ook met energie en als iemand daarvoor open staat, kan ik diegene helpen met healen en innerlijke rust, vrede te vinden. Ik heb een praktijk in Castricum en gebruik ook de Bach bloesems die de energie van iemand ombuigen naar hoe diegene eigenlijk van nature is. Ook geef ik chakra reiki behandelingen, met mijn handen en met kristallen. Deze vind ik zo mooi! Elke kristal heeft zijn eigen specialiteit.

Gaves: Allround, Astrologie, Dieren fluisteraar, Energetisch reiniging, Foto lezen, Kaartleggen, Pendel, Reiki, Tarot kaarten
Talen: Nederlands, English

(5)

Snel reactie!
★★★★☆ Anonieme gebruiker 07-07-2021
.
★★★★★ Anonieme gebruiker 29-06-2021
Wauw, geweldig!!
★★★★★ Anonieme gebruiker 09-03-2021
geweldig
★★★★☆ Anonieme gebruiker 23-11-2020
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten