HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures

Antwoord van mediums en paragnosten

Herken je dat, je hebt een antwoord nodig omdat je vastgedraaid zit in je proces en je groei gestagneerd is door een blokkade?

Herken je dat dat je een handvat van een paragnost nodig hebt om door te kunnen gaan op je groei? Ben je moe van het beklimmen van de berg en heb je behoefte aan een moment rust? Ben je op een punt aangekomen, heb je een overwinning behaald op jezelf en vindt je het lastig om rust te nemen? Dan is het in de hand nemen van een paragnost, coach op onze bellijn een goed idee. Onze paragnosten en mediums, onze reikimasters en astrologen zijn zeer betrouwbaar en werken nauwkeurig en accuraat. Zij zijn in staat om je een paranormaal consult te verzorgen waarbij je antwoorden kunt krijgen op vragen die je al heel lang bezig houden. Ook kunnen zij een blik in je verleden heden en of toekomst werpen om te zien waar je je bevindt, hoe je er gekomen bent en waartoe je gaat, maar ook of er een blokkade is in je energie veld en of bewustzijn en hoe deze hier gekomen is. Dan kunnen zij je verder helpen.
Een healing, maar ook antwoorden en inzichten zijn een opsomming van de zaken die wij voor je kunnen verzorgen. Elke fase van het leven kent zijn eigen problemen en of moeilijkheden. Soms weet je het gewoon even niet meer. Een niet beantwoorde liefde, een overlijden. Je hebt behoefte aan informatie.. Is mijn geliefde goed terecht gekomen? Komen wij nog samen? Wij zijn er voor al deze zaken met paragnosten en mediums. Mediums kunnen contact maken met de overledenen en je het antwoord geven op elk van jouw vragen.

Reikimasters zijn in staat om blokkades te healen en of oude wonden en trauma's. Soms is er een behandeling van meerdere keren nodig. Je mag verwachten dat de reikimaster dit met je bespreekt. Ook zal je uitleg kunnen krijgen over hetgeen de reikmaster doet.
Meditatie en visualisatie zijn krachtige instrumenten waarmee je aan jezelf kunt werken en waarbij je jezelf leert verder te openen. Mocht je willen weten hoe? dan kunnen onze mediums en paragnosten u hierin wegwijs maken. Ook wanneer u uzelf begint te ontwikkelen en openen op paranormaal gebied dan kunnen onze coaches en paragnosten u begeleiden. Vooral voor jonge kinderen is dit erg van belang. Zij zijn vaak hoog gevoelig, nieuwetijdskinderen genoemd en hebben er erg veel behoefte aan om begrepen te worden en om zelf te begrijpen wat zij meemaken.

Coaches weten precies wat u doormaakt en hoe zij u kunnen helpen. Daarnaast heeft elk mens een eigen gids en engel. Dit zij niet stoffelijke wezens die al vanaf je reis naar de aarde en vanaf de geboorte bij je aanwezig zijn en zij zullen je niet verlaten. Via de gidsen kun je communiceren met de spirituele wereld en contact maken met het bovennatuurlijk. Hoe meer je je ontwikkeld hoe meer gaven je ook kunt krijgen. Niet zelden is het zo dat hoe hoger je eigen licht wordt hoe meer je je bewust bent dus hoe specifieker je gaven en hoe sterker je gaven ook zullen worden. Laat je dit, hoewel het erg eenzaam kan zijn, niet afschrikken, want het is een gift van de Bron.
Alles is liefde en als alles liefde is er enkel de ervaring om te leren die telt. Daarvan groei je en daarvan kom jij tot bloei. En jouw bloei daarvan bloeien wij ook. Want samen zijn we één, jij en ik, en alle anderen. Niemand blijft achter. Daar werken wij consulenten, coachen en paragnosten van Mediums en Paragnosten graag aan mee.


Datum: 19-04-'17

Terug naar overzicht
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten