HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures
...

Ben

Ik heb al 20 jaar ervaring als paragnost, astroloog en tarotkaartlegger. Ik bied u een luisterend oor en kom snel tot de kern. Gedetailleerde antwoorden.
bellen met creditsNu niet beschikbaar
chattenNu niet beschikbaar
email consultOp je gemak mailen en lezen!
Chat: Je creditsaldo neemt pas af als je daadwerkelijk contact hebt met de consulent. Je kunt dus kosteloos en in alle rust wachten in de chatruimte totdat de consulent antwoord geeft!
Bellen: Je creditsaldo neemt af nadat contact is gelegd met de belcentrale.

Over Ben

Mijn naam is Ben. Bij mij kunt u terecht met alles wat u dwars zit. Ik ben Paragnost, Astroloog, Life Coach en werk ook met Lenormandkaarten. Ook kan ik praten met overledenen.
Specialisme in liefde, relatievragen en financiën. Met mijn gave geef ik u graag inzicht om de weg terug te vinden naar levensgeluk. Via nummerologie kan ik zelfs ook een inschattig maken qua tijd en datum en toekomst. Ik kan ook een relatieberekening maken mocht u beiden data in het bezit hebben.
Met liefde help ik u graag en u kunt mij alle vragen stellen niks is mij te gek. Daarbij mag u mij ook foto´s sturen.
Ik bied u een luisterend oor en kom snel tot de kern. Gedetailleerde antwoorden.


Gaves: Allround, Astrologie, Coaching, Contact met gene zijde, Foto lezen, Kaartleggen, Koffiedik kijken, Lenormand kaarten, Magnetiseren, Medium, Paragnost, Pendel, Relatie coach, Tarot kaarten, Waarzegger
Talen: Nederlands, English

Recensies van klanten (24)

Altijd fijn om contact met Ben te hebben. Dit is gewoon een superfijn persoon om contact mee te hebben en advies aan te vragen. Mooi mens is dit die oprecht wilt helpen. Typt snel. Zoals gewoonlijk gedetailleerde informatie.
★★★★★ Anonieme gebruiker 13-09-2019
goed
★★★★★ Anonieme gebruiker 10-09-2019
Ben is top een 10 waard hij voelt juist aan en zit erop dank je voor reading
★★★★★ Anonieme gebruiker 04-09-2019
Ik was blij verrast. Inmiddels meerdere consulenten gesproken maar niemand was zo direct en snel met antw. Ik hoop dat Ben gelijk krijgt.
★★★★★ Anonieme gebruiker 13-08-2019
Je moet gebeld (met credits), gechat of een email consult gehad hebben hebben met Ben om een recensie te kunnen schrijven!

Meer recensies lezen  


Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten