HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacaturesWord affiliate en verdien geld!

Bestaat er wel iemand die van mij kan houden

Ze is sterk, vol met power, ze weet anderen te motiveren, te enthousiasmeren met haar tomeloze energie. Ze draait haar hand nergens voor om. Ze gaat door haar eigen angsten heen, als een rots in de branding.

Anderen zien haar als een persoon, die lef heeft en alles durft. Waar je altijd bij terecht kan, ze zal je nooit afwijzen. Het goede in je naar boven halen, daar is ze een kei in. Ze heeft begrip voor je, ze luistert en geeft je positieve feedback. Een vrouw uit duizenden. Anderen vragen zich af, waarom is ze nog steeds alleen, ze heeft alles in zich om een leuke partner te kunnen scoren.

Ze is een stier en een leeuw tegelijkertijd. Wat ze in haar vingers krijgt, maakt ze een succes van, maar op gebied van de liefde vindt ze zichzelf een kneus. En ze heeft al wat partners gehad. Ook al twee lange relaties, maar toch, hoe trouw zij aan de ander is en zich volledig committeert, al haar liefde openstelt, ze zijn haar ontrouw. Ze heeft nu wel even genoeg van al die oppervlakkige mannen, die haar willen veroveren en wuift hun avances met een grote glimlach naar het land der fabelen.

Ze heeft als eens bij zichzelf gedacht, wie weet is het de bedoeling dat ik alleen door het leven ga, gelukkig heb ik er nu vrede mee, dat was 10 jaar geleden wel anders. Wat een zoektocht, wat een verdriet om telkens toch weer afwijzing te voelen. Nooit meer, besloot ze en toen krabbelde ze op. Toen werd ze die rots in de branding. Waarbij alles in goud in haar handen verandert. Zelf is ze niet meer bezig met een partner. Het is er niet, ze heeft het geaccepteerd. De enige keren dat ze er mee wordt geconfronteerd, is als een vriendin er naar vraagt.

Ze geeft dan altijd een standaard antwoord, niet zo de behoefte alles uit te leggen en dat ze zichzelf afvraagt of er wel iemand zou kunnen zijn, die van haar kan houden. Ze heeft het losgelaten, de plaatjes in haar hoofd, de romantische beelden waarmee ze zichzelf lange tijd heeft gevoed. Ze was er van overtuigd dat ze een man alles kon bieden wat die nodig heeft en helaas, het heeft niet zo mogen zijn.

Ze weet inmiddels heel goed wat ze wilt, onafhankelijk zijn, nooit meer in de financiële problemen komen, of alles wat ze nu heeft, gaan delen. Daar is ze destijds flink de mist mee ingegaan en alles door kwijtgeraakt. Dat nooit meer. En misschien is dat wel de reden waarom geen man haar ziet staan, ze straalt uit, wil je iets met mij, weet dat je aan je eigen lot ben overgeleverd. Ik wil best samen zijn, maar wel onder mijn condities.

Ze heeft geleerd van alle tegenslag en gezien hoe ze is, zou het zomaar kunnen zijn, dat ze niet geschikt is voor een partner aan haar zijde. Ze heeft niet echt een wensenlijst, ze is ruimdenkend en de ander mag echt bij haar zichzelf zijn, als zij dat ook maar kan zijn. Ze verwacht wel trouw en geen spelletjes en het lijkt wel of dat tegenwoordig de nieuwe moraal is. Ze heeft het ook direct door en lacht dan vriendelijk, maar ziet dat deze man net zo is als vele anderen. Charmant, gezellig, hij wil haar veroveren, maar dan.

Kan hij trouw zijn aan de relatie, gaat hij haar laten zien dat hij voor de relatie vecht. Ze weet al dat het niet zo is en dus laat ze hem niet toe in haar hart. Ze is niet rancuneus, ze is niet jaloers op andere vrouwen, ze gunt de hele wereld alles en al die mooie eigenschappen, maken van haar een oersterke vrouw. Een vrouw waar menig man op zit te wachten, maar schijnbaar het niet aandurven of kunnen, een stevige, eerlijke oprechte relatie neer te zetten.

Ze heeft zich geschikt in haar lot, ze heeft het geaccepteerd, dat is haar kracht, dat zie je aan haar, dat straalt ze uit. Ze is medium en daar legt ze haar hele ziel en zaligheid in. Ze heeft al menige vrouw de power meegegeven, die zijzelf bezit. En wie weet ooit, maar zelf heeft ze het gevoel, er is niet iemand die van mij kan houden. Ik ben daar te sterk voor.

Medium Von
 

Datum: 28-10-'19

Terug naar overzicht
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten