HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures

Blog

De twijfelende cirkel doorbreken

Besluiteloosheid is killing. Wel doen, niet doen, ja maar, is het verstandig. Zo maar gedachten die je bezig kunnen houden en je maar niet tot een besluit komt. Je kansen voorbij laat gaan, omdat je er met jezelf maar niet uitkomt wat wijsheid is om te doen.

Wat je geeft, krijg je terug, nog nooit iets van gemerkt

We weten vaak heel veel dingen heus wel, maar de diepere betekenis erachter beseffen, dat is andere koek. Wat je geeft, krijg je terug is er zo een. We kennen de uitdrukking allemaal, maar hoe moet je deze uitdrukking nu echt zien.

Je leven lang op zoek, waarnaar eigenlijk

Leven is een doel op zich en dat doel kan voor iedereen iets anders zijn en inhouden. We komen er wel steeds meer achter dat een leven leiden wat gericht is op anderen, waarin we te veel rekening houden met anderen, onszelf geen goed doet.

De verbinding met jezelf herstellen

Niets is vervelender dan dat je geen internetverbinding hebt. Waar ligt het aan, de provider, het modem, je raakt er door geïrriteerd. Je wordt er geïrriteerd van en blijft er mee bezig en aan denken, net zolang tot het is opgelost en de verbinding godzijdank weer is hersteld. Dan keert de rust weder.

Je leven geef je vorm door de keuzes die je maakt

Beseffen dat jij toch echt zelf het leven leeft wat jij er zelf van maakt, vinden we nog wel eens lastig te begrijpen. Ik zorg er toch niet voor dat mijn partner onhandelbaar is en vertrekt. Ik ontsla mijzelf toch niet, dat doet mijn werkgever toch!

Investeren in zelfzorg, geeft levenskwaliteit

Moeilijk, moeilijk, hoor ik als medium een cliënt verzuchten. Dat begrijpen mediums heel goed, dat diegenen die contact zoeken met de spirituele wereld veranderingen heel moeilijk vinden.

Uitspreken wat je denkt, de meeste durven en doen het niet

Jouw gedachten geven vaak iets heel anders aan, dan wat je in woorden aangeeft. Als iemand iets aan je vraagt, denk je, moet dat nou, heb ik helemaal geen zin in. De woorden die je uitspreekt zijn, prima, gaan we doen. Als jij het zo wilt. Een leugen, die je laat horen om goede vrede te bewaren. Geen ruzie te krijgen.

Leven vanuit bewustzijn, maakt een mens wijs

We leven in een maatschappij waar we de gehele dag geconfronteerd worden met ongelooflijk veel informatie. We zoeken dit in feite ook zelf op. Onze mobiele telefoon speelt daar een grote rol in.

Jezelf verdedigen, waarom doen we dat eigenlijk?

Ongemerkt, onbewust verdedigen we onszelf wat af. Het is zo normaal geworden, als maar kan. Maar al dat verdedigen, doet jouzelf geen goed. Want waarom zou je je moeten verdedigen?


Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten