HomeBelangrijk!!Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures

Blog

Hoe houd je je staande in tijden van grote veranderingen?

Het begint door te dringen en zichtbaar te worden, als je de kranten goed leest, zie je een verschuiving. Een verschuiving naar een andere manier van leven. Een manier van leven waarbij de dingen die nu belangrijk zijn, als hard werken,

Laat mij maar wonen op een onbewoond eiland

Steeds meer mensen hebben gedachten dat ze zichzelf zien zitten op een onbewoond eiland. Waar er geen zorgen zijn, ze eindelijk de rust hebben waar ze zo naar snakken en nodig hebben. De druk van elke dag, het dagelijks leven, de mensen om hun heen en alles wat moet, wordt deze mensen dan echt te veel

Houd hij echt van me?

Je af en toe eens afvragen of de ander echt van je houdt, wie doet dat niet. Allemaal op zijn tijd hebben we twijfels, die mogen er zijn. Daar ben je tenslotte mens voor. Je het constant afvragen, dan word het ineens een stuk lastiger. Dan ben je er elke dag mee bezig en ga je voorbij aan het genieten van datgene wat er is.

Als je partner je irriteert, wat kun je doen?

Al wat langere tijd samen en jullie hebben het echt fijn, je vormt samen een hecht team. Toch zijn er ook momenten dat je je aan elkaar irriteert, logisch, jullie zijn twee verschillende personen met ieder een eigen persoonlijkheid. Als alles koek en ei was, dan was er juist iets mis.

Hoe voorkom je teleurstellingen in de liefde

Na de zoveelste keer teleurgesteld te zijn in de liefde, besluit je met jezelf. Nooit meer. Al die mannen, die in het begin hard lopen, en daarna afhaken. Al die mannen die alleen maar seksueel getinte praatjes kunnen houden en geen inhoud laten zien.

Hoor jij achter de woorden

Niet iedereen spreekt waarheid. Als iemand zegt, ik ben naar A gegaan en hij zat in B, dan is deze leugen heel erg zichtbaar. Als iemand je de hemel in prijst en vervolgens dat op geen enkele manier laat zien, is dit ook geen waarheid spreken. Alleen het is veel minder zichtbaar.

Liefdesverdriet, die snijdt door de ziel

De relatie is echt ten einde, alhoewel jijzelf daar nog helemaal niet aan toe wilt geven. Er is veel aan voorafgegaan, verwijten waren er over en weer. Dan is daar dan toch ineens die onafwendbare breuk

Alles wat je boos maakt, leert jou te vergeven en te gunnen

Boos worden, kan een opeenstapeling zijn van irritaties, het kan ook opkomen door een enkel zinnetje dat een ander naar je uitspreekt. Boosheid is een reactie op iets wat je overkomt, of door je eigen gedachten.

Stress bestaat niet, te veel druk wel

We hebben het heel vaak over stress, dat we daar last van hebben. We maken op een verkeerde manier gebruik van het woord stress. Stress is gezond, zonder stress kom je niet vooruit. Stress hebben is dus heel normaal.


Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten