HomeBelangrijk!!Credits kopenOver onsEmail consultBlogWordt AffiliateVacatures

Blog

Zout in de wonden strooien

Zout in de wonden strooien. Het gebeurt soms zomaar vanzelf, je bent in gesprek, je voelt dat de ander iets zegt, wat niet goed voelt en je begint je af te zetten tegen de ander zijn mening en strooit nog wat extra zout in de wond

Reageren vanuit onvermogen geeft drama

Reageren vanuit onvermogen geeft drama. Soms hé, soms kan een mens zo boos worden dat die de ander alles voor de voeten gooit. En als dat je geliefde is, dan word je boos en razend en veranderen je woorden in gif,

Weet (je) wat je wilt (?)

Weet (je) wat je wilt (?) Wat moet je doen als je niet weet wat je wilt? Je weet wel wat je niet meer wilt, alleen bij de vraag wat je nu werkelijk wilt, sta je voor een groot vraagteken. Je bent misschien bang om het verkeerde te kiezen.

Verbinden vanuit vrijheid

Verbinden vanuit vrijheid. Grip op de liefde is nog niemand gelukt. Is overigens een boek over geschreven, dat zeker de moeite waard is om te lezen. Liefde is niet grijpbaar, het is voelbaar

Het is niet gemeen

Het is niet gemeen, je laat het toe. We kunnen in ons leven zo vaak de kous op de kop krijgen, dat kan al een enkel zinnetje zijn die een ander uitspreekt, waardoor onze hele dag kan veranderen als een blad aan een boom.

Keuzes maken is een kunst

Keuzes maken is een kunst. Jezelf pijn doen, dat wil toch niemand en toch gebeurt het aan de lopende band. Dingen doen waar je geen zin in hebt en ze toch maar doet. Je doet jezelf pijn. Niet eerlijk zijn in het uiten van jouw wensen en wat jij wilt.

Gaat alles werkelijk sneller?

Gaat alles werkelijk sneller? Heb jij ook soms het gevoel dat alles in het leven sneller gaat? Het gevoel dat je dag zo om is, het gevoel dat de wijzers van de klok sneller vooruitgaan?

Turkoois

De kracht van turkoois. Turkoois is een krachtige steen die je de moed geeft om het verleden los te laten en los te laten wat je tegenhoudt om voluit vanuit een vrijheidsgevoel te leven.

Ik verdien alles

Ik verdien alles. Spreek de zin eens hardop uit, “Ik verdien alles” en dan tot je door laten dringen. Voel je het verschil. Voel je diep van binnen wat je tegen jezelf zegt? Geeft het de relatie die je met jezelf hebt een positieve boost?


Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten