HomeBelangrijk!!Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures

Blog

Liefde overkomt je, liefde is blind

Liefde overkomt je, en ben je blind voor de liefde, dan lever je eigenliefde in, omdat je niet hebt geleerd hoe belangrijk de liefde voor jezelf is, omdat je bang bent niet geliefd te worden.

De mens is geen robot

maar gedraagt zich vaak wel zo. En toch zou het af en toe best fijn zijn om een robot te zijn, al is het alleen maar al om al die emoties waar de mens mee rond blijft lopen een tijdje niet te hoeven voelen

Thuiskomen, Dat gevoel voelen van thuiskomen

ervaar je maar een paar keer in je leven. Je voelt je dan compleet in zen en kunt datgene wat je voelt, bijna niet in woorden uitdrukken. Wat is nu dat gevoel van thuiskomen en waarom hechten we er zoveel waarde aan.

Geven & Ontvangen in balans

Begrijp je dat als jij te veel geeft, je moeite hebt met ontvangen. Begrijp je ook dat als je te veel geeft, de ander geen ruimte geeft om aan jou iets te mogen geven.

Vanuit onzekerheid en angst leven

De buitenkant een stoer mens, de binnenkant een en al onzekerheid, maar ze weet het goed te maskeren. Ze doet haar uiterste best haar onzekerheid te verbloemen, ze laat zich niet kennen.

Nee zeggen mag, zelfs zonder tekst en uitleg

Eng hé om nee te zeggen. Sterker nog, komt niet eens in je op om nee te zeggen. Niemand die je ooit heeft verteld dat je het mag zeggen en dat je aan de ander geen tekst en uitleg hoeft te geven, waarom je nee zegt.

Iedereen leeft toch zoals ik!

Als jij goed van vertrouwen bent, denk je dat een ander ook te vertrouwen is. Als jij voor iedereen klaarstaat, denk je dat iedereen dat ook zo doet. We komen bedrogen uit, een keer.

Als je troebel water met rust laat, wordt het vanzelf helder

Een mooi spiritueel citaat, 'Als je troebel water met rust laat, wordt het vanzelf helder.' Voor de mens werkt het hetzelfde. Als je leven voor je gevoel een puinhoop is, en de oplossingen niet meer ziet,

Laat iedereen toch eens in de put vallen!

We zijn er erg goed in, een ander willen behoeden voor de put. We willen namelijk niet dat een ander er in valt. Dat vinden we zielig, willen dat die ander geen pijn heeft en zullen altijd er voor zorgen dat die ander de put bespaard blijft.


Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten