HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogAanmelden als medewerker

Blog

Paragnost raadplegen?

Hoe kun je het beste een paragnost raadplegen? Op momenten dat je geconfronteerd wordt met verlies, van een partner, een geliefde, een baan, dan wil je het liefst zo snel mogelijk dingen weten.

Waarzeggers en waarzeggerij

Waarzeggers en waarzeggerij is al iets wat bestond zo'n 4000 jaar voor onze jaartelling. Bestaan waarzeggers echt en waarzeggerij? Kunnen zij jou iets voorspellen

Waarom zou je een medium raadplegen?

Eigenlijk zou het raadplegen van een medium elk jaar de normaalste zaak van de wereld moeten zijn. Vaak raadplegen we een medium als we het zelf helemaal niet meer weten. Ons hoofd zit vol met vragen

Wat is een paragnost?

Letterlijk betekent het woord paragnost, iemand die kan waarnemen buiten de zintuigen om. We kunnen horen, ruiken, proeven, zien, daarvoor gebruiken we onze zintuigen.

Helderzienden zien veel meer dan er te zien is

Wat ziet een mens, hoe ver kan die zien? Hoe ver kan die vooruit en terug zien? Allemaal vragen waar we soms wel eens mee kunnen worstelen. Dan komen we uit bij een helderziende. Die werkzaam is op een spirituele hulplijn.

Toekomstvoorspellende mediums

Mediums die niet weglopen om jou je toekomst te voorspellen. Zij durven zich hier aan te wagen. Dat is de kracht van Mediums en paragnosten. Toekomstvoorspellende mediums.

Wat is een goede basis voor een relatie?

De basis voor een relatie is twee mensen die niet bang zijn elkaar kwijt te raken. Ze waken er voor zichzelf kwijt te raken. Wil je een relatie gezond houden, dan werk je als eerste aan de relatie met jezelf.

We houden niet van veranderingen en willen de hele dag door veranderingen

De dualiteit in de mens, diep van binnen zijn we bang voor veranderingen. Aan de andere kant zijn we ook vaak niet tevreden met wat er is. Zitten we te wachten, te hopen op iets. Zo verspillen we jaren, soms ons hele leven. Raken we steeds meer verzuurd, omdat we nooit tevreden zijn met wat er is, dat bevalt nooit. Over gelukkig zijn hebben we het dan ook maar niet. Wat ons wel zal gaan bevallen, is die verandering zoals we het voor ons zien en er nooit van komt.

Je verontschuldigen, we doen het te pas en te pas, maar waarom

Sorry dat ik te laat ben. Ja ik weet het, je krijgt het nog van mij, maar ik heb het nog niet voor elkaar gekregen, want ik ben nog afhankelijk van die en die. Zodra die komt, kan ik het voor jou regelen. Neem me niet kwalijk, zo bedoelde ik het niet. Ik zal het je uitleggen. Sorry, was niet zo de bedoeling.


Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten