HomeBelangrijk!!Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures

Blog

Het is allemaal zo bla bla wat jullie mediums vertellen

Soms ontkom je er als medium niet aan en tref je een cliënt die alleen maar wilt horen wat die wilt horen. Om als medium je werk eerlijk, zuiver te willen doen, kun je dan soms niet respectvolle woorden horen, die niet op zijn plaats zijn.

Laat je niet “gek” maken door wat je hoort, ziet of leest

De kranten staan er deze dagen bol van, niemand kan er omheen, er wacht ons een tropische week. De webpagina's die het meeste worden gegoogled zijn die waarop we de weersvoorspellingen kunnen zien.

Niets is wat het lijkt, of juist wel?

En toch lijkt het allemaal zo echt zo wezenlijk, alsof je het inderdaad kan beetpakken. En uiteraard kunnen we de fysieke dingen beetpakken, het zou vreemd zijn om dat te ontkennen. Maar daar gaat dit blog niet over.

Ik weet het wel wat ik anders moet doen, maar val steeds terug

Gesprekken met cliënten op een spirituele hulplijn die je als medium voert, daarbij komt vaak naar voren dat je de cliënt een antwoord geeft op de vraag die wordt gesteld en je dan hoort, ik weet het wel dat ik anders zou moeten doen, maar val steeds terug.

Laat het er zijn

Alles wat je onderdrukt komt vroeg of laat weer terug in je bewustzijn. Niets kan dat tegenhouden dit is nu eenmaal een proces wat nodig is om bv dingen te verwerken die je hebt meegemaakt.

Kun je aangeven of we afstevenen op een breuk?

Als medium krijg je ongelooflijk veel verschillende vragen van cliënten, dat is het mooie van het vak van een medium zijn. Een vraag als, kun je aangeven of we afstevenen op een breuk, is niet een alledaagse.

Boos op een ander, ben je boos op jezelf

Zorg dat je boosheid voor blijft, want het is een emotie die ons welzijn, ons de vreugde van het leven ontneemt en doen we onszelf toch echt zelf aan.

Tegenwoordig moet je schijnbaar eerst klaar zijn om je te kunnen binden

Nog niet zo lang geleden kreeg je gewoon een relatie als je op een leeftijd was dat je er aan toe was. Daarna was je bij elkaar en bleef je bij elkaar. Niks rondlopen met de onzekerheid of de ander wel bij je zou blijven ja of nee. Je had dat met elkaar afgesproken en ook al hebben jullie het niet altijd fijn, of al is een van de twee vreemd gegaan, je bleef bij elkaar.

De wijsheid van het lichaam

Het lichaam neemt een grote plaats in ons leven in. Als we elkaar ontmoeten en de vraag stellen ‘hoe gaat het met jou` dan reageren we meestal `gaat wel ik zit niet zo lekker in mijn vel`. De geest wil wel, maar het lichaam wil niet zo meewerken we moeten het maar accepteren.


Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten