HomeBelangrijk!!Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures

Blog

Doormiddel van je gedachten geld aantrekken

Doormiddel van je gedachten geld aantrekken. Net zoals bij de wet van aantrekking in het algemeen kun je ook doormiddel van je gedachten geld aantrekken. Het lijkt natuurlijk te mooi om waar te zijn maar het werkt echt.

Een kruispunt.

Een kruispunt. Zacht en lief voor jezelf zijn als je op een kruispunt staat wanneer iets eindigt en het nieuwe nog niet zichtbaar is, wil jij dit aannemen? Terwijl je loslaat, kan je vertrouwen dat het universum ruimte creëert voor het nieuwe? Aannemen dat niemand kan voorspellen wanneer het nieuwe zichtbaar wordt. Vertrouwen is

Helende kristallen

Helende kristallen. afbeelding malachiet. Gele citrien kan je gebruiken om je gemakkelijker te verbinden met je persoonlijke, innerlijke kracht. Dit kristal versterkt je zelfvertrouwen en kan je ondersteunen de

Wat is spiritualiteit? Wat is spiritueel Zijn?

Iedereen ervaart dit op eigen-wijze en drukt zich hierbij op een authentieke wijze uit. In spiritueel Zijn is niets van wat de Mind vertelt hoger of lager, beter of slechter, meer of minder.

Mediums en paragnosten, de reservebank

Mediums en paragnosten en de reservebank. Veel chats starten met een vraag over de liefde. En een van de meeste vragen die wordt gesteld, komt hij terug! Op het moment dat ik de naam en de leeftijd krijg van die persoon, vang ik de energie van deze persoon op en weet, door mijn helderwetendheid direct te benoemen

Top consulenten en mediumchat

Top consulenten en mediumchat, Op de chat website www.mediumsenparagnosten.nl vind je alleen maar Top consulenten. Consulenten die hun sporen in het spirituele land al hebben verdiend. Het zijn vaak mensen die hun gehele dag wijden aan het spirituele.

De mensheid vraagt om leugens

De mensheid vraagt om leugens. Zolang er mensen zijn, zijn er leugens. Niemand ligt al liegend in zijn wiegje. Leugenaars worden gemaakt. Dit is een harde uitspraak en dat realiseer ik mij, maar als een lichtwerker, werkzaam als medium, weet ik dat de mensheid geboren wordt uit puurheid uit liefde en niet geboren wordt om te liegen.

Chat healings

Chat healings. Je hebt een drukke dag achter de rug, of juist voor de boeg en je merkt dat lijf en geest piept en kraakt. Ergens diep in jou ben je energie aan het vasthouden, die er voor zorgt dat je lijf begint tegen te sputteren. Tijd om een fijne massage te hebben, is er niet.

De optimist en de pessimist

De optimist en de pessimist. Ze zullen er altijd zijn en blijven, dat houdt het leven levendig, de optimist en de pessimist. En het leuke is, wat jij ervaart als optimistisch als pessimist, kan in de ogen van de pessimist, juist optimistisch zijn.


Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten