HomeBelangrijk!!Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures

Blog

Verborgen boodschappen

Als jouw leven niet de vervulling geeft die je diep van binnen zou willen voelen, zal er dan misschien sprake kunnen zijn van een verborgen boodschap, die je niet ziet, aan voorbij gaat en niet naar wilt luisteren.

Emotionele uitputting

Vaak hebben we het zelf niet in de gaten, dat we onszelf emotioneel uitputten. We hebben zoveel op ons to do lijstje staan, dat we vinden dat we tijd te kort hebben.

Hoeveel vind jij jezelf waard?

Een leven zonder eigenwaarde, moet je zien als een hond die onvoorwaardelijk klaarstaat voor zijn baas. Deze hond zal zijn baas nooit laten vallen, heeft alles over voor deze baas en zal, wat er ook gebeurt trouw blijven aan deze baas. Ook al wordt de hond door de baas niet goed behandeld.

De ander is niet duidelijk

word daar zo onzeker van. Ik weet het niet meer hoor, verzucht een klant op de chat van Mediumsenparagnosten. De ene keer dan is het allemaal helemaal goed en de andere keer dan duikt ie weg,

Een leven zonder pijn en verdriet, bestaat dat?

Ze zoekt hulp en kom terecht bij de spirituele hulplijn mediums en paragnosten. Ze heeft niet een directe vraag, ze weet ook niet goed hoe ze het moet verwoorden, maar ze voelt zoveel pijn en verdriet. Haar leven lang eigenlijk al en ze vraagt zich af, bestaat er een leven zonder pijn en verdriet?

Hopeloos verliefd op een gebonden man.

Hopeloos verliefd op een gebonden man. Je hebt je hart niet in de hand en die kan zomaar gigantisch vallen voor een man die gebonden is. In het begin zal je je daar niet druk over maken. Het fijne gevoel van de aandacht en de liefde die de ander je schenkt, overstijgt de reden.

Als je lijf je in de steek laat

ligt de oplossing in je geest. Velen zijn zichzelf kwijt en hun lijf laat ze om die reden in de steek. Ze kwam op de chat van mediums en paragnosten, ze was al jaren niet lekker en ervoer zoveel angst. Ze had geen idee waardoor het kwam. En nog veel belangrijker, ze wilde er nu ook wel eens vanaf.

De angst om lief te hebben

Alhoewel niemand het wilt, zijn velen bang om lief te hebben. Liefde vraagt om overgave, kwetsbaarheid en controle loslaten. Er van uitgaan dat je je hart weggeeft aan de juiste. Maar hoe weet je of de ander het meent, bij je blijft. Geen misbruik maakt van je goedheid.

Als je zelf niet bij je gevoel bent

hoe kun je dan een ander voelen? Als de mens één ding belangrijk vindt in zijn leven, is het samenzijn met een geliefde. Als er één ding in het leven is waar de meeste mensen intens verdriet over hebben, en zich het meeste zorgen over maken, is het verlies van een geliefde.


Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten