HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogAanmelden als medewerker

Blog

Hoe voorkom je dat negatieve energie van anderen jou overneemt

Jezelf zijn en blijven, dat is het allermooiste, alleen is het bijna ondoenlijk. De hele dag komen we in aanraking met anderen, hebben we te maken met onze eigen stemmingswisselingen en gevoel speelt ook een rol. Echt altijd jezelf zijn, is een onmogelijke opgave. En het hoeft ook niet altijd. Want meegaan in de positieve energie van een ander, samen lachen, plezier maken, elkaar naar een grotere hoogte brengen, is ook niet jezelf zijn, het is een betere versie van jezelf zijn, op dat moment.

Als je meer wilt zijn dan een nummer

We werken graag met nummers, dat geeft structuur, overzicht, daar kunnen we goed mee werken. Een rugnummer bij voetballers of andere teamsporten. Een nummer als je een vliegreis gaat maken. Een ISBN nummer voor iedereen persoonlijk. Een nummer in de klas, leerling 235. Dan weten ze precies over wie ze het hebben en een naam, ja ach, er zijn meer Yvonne's dus over wie hebben we het dan. Nee, een nummer biedt in alles uitkomst.

Wat je kunt leren van liefdesverdriet

Zitten we midden in liefdesverdriet, ben je geen seconde bezig dat je er ook nog iets van kunt leren. Er is verdriet, je wilt de ander terug, je bent alle aandacht daar op aan het richten. Je belt en chat met meerdere mediums en paragnosten en allemaal geven ze je hetzelfde antwoord.

Je mond houden, is ook liegen

Laat maar, ik zeg maar niets, allemaal momenten dat je de waarheid niet uitspreekt en liegt. Ja, er zijn momenten dat het soms beter is, niets te zeggen, dan komt het later wel een keer aan de orde. Maar over het algemeen is je mond houden, gewoon liegen.

Oude pijn die wordt aangeraakt, helen

Allemaal hebben we iets, wat ons hard kan raken, voortkomend uit oude pijn. Zodra die pijn wordt aangeraakt, sluiten we acuut ons hart af. Dat mag niet meer worden geconfronteerd met die oude pijn, die je zo intens diep heeft geraakt. Een enkel zinnetje, kan er voor zorgen, dat jouw oude pijn wordt geactiveerd. Jouw primaire reactie daarop is, wegwezen.

Laten we elkaar gaan accepteren, in plaats van afwijzen en negeren

Lopend door de stad, is er niets leuker dan mensen kijken. Stiekem doen we het allemaal en zeker in de zomer, als we een terrasje pakken, wat en wie komt er allemaal voorbij. Razendsnel hebben we er een gevoel bij, een beeld. Iemand met paars haar, die valt op, als er dan ook nog extravagante kleding bij is, dan kan jij de mening hebben, wat ziet die er idioot uit, of zo loop je er toch niet bij.

Wil je een eerlijk antwoord?

Elke dag ben ik als medium ook te vinden in de natuur, enerzijds een must, de hond heeft er behoefte aan, anderzijds geen must, de geest leegmaken, waardoor die ruimte krijgt voor creatieve ideeën en antwoorden als vanzelf naar boven komen, op vragen waar we ons mee bezig kunnen houden.

Gedwongen veranderingen blijken achteraf vaak een zegen

Gedwongen worden je leven overhoop te gooien, omdat iemand anders dat voor je doet. Je baas die je ontslaat, je partner die vertrekt, een kind dat uit huis gaat, het wegvallen van een dierbare. We worden dan letterlijk gedwongen veranderingen in ons leven aan te brengen en we hebben het er in het begin altijd best even moeilijk mee.

Fysieke klachten en ze kunnen niets vinden

Ook al mogen en kunnen wij mediums en paragnosten niets zeggen over gezondheid, er zijn toch mensen die ons er voor opzoeken en vaak als ze last hebben van fysieke klachten waar niet echt een reden voor te vinden is. Ze weten dan niet meer bij wie ze terecht kunnen.


Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten