HomeBelangrijk!!Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures

Blog

De flow van het leven

Waarom is meegaan met de flow van het leven zo ongelooflijk belangrijk. Als iets vernuftig in elkaar steekt, is het het lichaam van de mens. Het brein, het hart, de buik, de darmen, ze werken zo ongelooflijk mooi met elkaar samen, dat we eigenlijk zelf helemaal niets hoeven te doen. Ja, leven, genieten en vooral dat prachtige lijf waarin we mogen wonen, niet tegenwerken.

Wat heb je echt nodig in je relatie?

Als je deze vraag kan beantwoorden vanuit je hart en ziel dan ben je al een heel eind op weg. Er is veel onmin momenteel in relaties en eigenlijk komt dat doordat er veel te veel vergoelijkt en weggeduwd wordt.

Opvoeden van pubers, hoe pak je het aan

Kleine kinderen, kleine zorgen, grote kinderen, grote zorgen. Een gevleugelde uitspraak van vroeger en ondanks dat als de kleine geboren is, we heel druk er mee zijn. Weegt het niet op, zodra kinderen beginnen te puberen.

Je eigen waarde zien

dan begrijp je hoe waardevol of je bent en ga je van daaruit handelen. Waar je waarde aan hecht, ben je zuinig op. Je verzorgt het goed, geeft er alle aandacht aan en beschermt het voor tegenspoed. Je wilt het immers niet kwijt en zodra je merkt dat iets of iemand er iets verkeerds mee wilt doen, zorg je er voor dat je dat tegenhoudt.

Leef je vanuit logica, of vanuit gevoel?

We kunnen leven vanuit logica, of vanuit gevoel. Diegenen die leven vanuit logica, zijn de logisch denkenden, diegenen die leven vanuit hun gevoel zijn de emotionele mensen. Beiden zijn goed, laat daar geen twijfel over bestaan.

Waarom word ik nooit serieus genomen?

Heb jij het gevoel of het idee, dat anderen altijd over je heen lopen? Is dat je leven lang al zo en je doet zo je best om alles wat je moeten doen, goed te doen. Je doet je werk perfect

We horen en lezen niet alleen met onze oren en ogen

Als we alle woorden zouden moeten geloven die we horen, of zelf uitspreken, dan zou ons leven er heel anders uitzien. Als alle woorden letterlijk genomen moeten worden, dan zou iedereen de waarheid spreken, dat dan weer niet onze waarheid is, is weer een ander gegeven.

Een geliefde kwijtraken is erg, jezelf kwijtraken nog veel erger

Als een relatie eindigt, is daar vaak een periode aan voorafgegaan, die we vaak achteraf zien, als een loodzware periode. Wat ooit zo mooi begon, is in een totaal ander vaarwater gekomen, van verwijten, stiltes, niet meer verbonden voelen. Afglijden naar, ja wat, zo verder gaan, is dat het dan?

Over de chakra’s deel 2

Dit 2e deel over de chakra’s gaat over het 4e tot het 7e chakra. De zeven hoofdchakra’s bewegen zich in een verticale krachtstroom door het midden van het lichaam.


Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten