HomeBelangrijk!!Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures

Blog

Gelukkig zijn is een voorrecht

Hoe voel je je? Gelukkig, niet gelukkig, tevreden of juist ontevreden? Vind je dat jij meer verdient dan er is? Heb je het idee dat anderen jou dwars zitten, het niet goed met je menen, je altijd belazeren?

Je klein en onzichtbaar maken, wat is het effect?

We hebben het vaak zelf niet in de gaten, dat we ons in situaties klein en onzichtbaar maken. Dan hebben we dus ook het effect er van niet in de gaten. Dat je het doet, daarvan ligt de oorsprong in je jeugd. De thuissituatie voelde je je niet helemaal veilig in, dus dook je weg. Bang om gestraft te worden, bang om een draai om je oren te krijgen.

Een blinde vlek, wat is dat nou eigenlijk?

Je hebt echt een blinde vlek, dat je dat nou niet ziet! Hoor je het jezelf zeggen tegen iemand, die je ergens van wilt overtuigen en het niet binnenkomt. Ons oog heeft, hoe gek het ook klinkt,

Hoeveel zeggenschap heb je over je kinderen

Als ouders bepaal je of er kinderen komen ja of nee. Als ouders bepaal je welke opvoeding je kinderen krijgen. Je bent een ouder, die een taak op zich heeft genomen,

Wat is het effect

als je je leven op een bepaalde manier ingevuld wilt zien? Je eigen leven willen bepalen, klinkt eigenlijk als muziek in de oren. Want dat doe je immers wat je zelf wilt en daar zou de mens zich heel goed bij moeten voelen.

Bewust kiezen om alleen te zijn

welke eigenschappen heb je daarvoor nodig? Waar de een zich altijd wilt omringen met anderen, dan leeft die op. Zijn er ook die het heerlijk vinden om alleen te zijn. Beiden zijn goed, en niet verkeerd.

Jij faalt en om die reden wijs ik je af

Wat zou er gebeuren als we stoppen met te wijzen naar iemand die in jouw ogen faalt, wat zou er dan gebeuren? Hoe zouden we dan met elkaar omgaan, met elkaar praten?

Wie je ook tegenkomt

iedereen blijft onderdeel uitmaken van je leven. Ons hele leven ontmoeten we mensen. De een maken we een praatje mee en zien we nooit meer. De ander blijft in ons leven als een partner. En kan ons hele leven deel uitmaken

De liefde voor een ander mag nooit zwaarder wegen

dan de liefde voor jezelf. Zodra we gaan begrijpen dat liefde voor een ander nooit zwaarder mag wegen, dan de liefde voor jezelf, gaan we anders met de liefde om. Er gebeurt iets met je. Je gaat de liefde voor jezelf zien.


Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten