HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogAanmelden als medewerker

Blog

Stressvolle tijden, vragen om jou!

Als alles zijn gangetje gaat, voelen we ons het beste. Als ons gangetje wordt verstoord, en wij van onszelf iets meer moeten verlangen, dan levert dat stress op. Als ons gangetje danig wordt verstoord, kan dit gigantische stress opleveren. Het lijkt tegenwoordig elke dag wel stress,

Jouw pijn is precies hetzelfde als mijn pijn

Verschilt jouw levensverhaal nou echt zoveel als dat van anderen? Nee, het is wel jouw levensverhaal en jij hebt het meegemaakt. En jij hebt de pijn gevoeld en wie weet voel je die nog steeds. Maar verschilt jouw pijn veel met die van anderen? Nee. Pij is pijn en we ontkomen er niet aan dat iets in ons leven ons pijn zal doen. Het hoort bij het leven.

De grootste angst van een mens is afwijzing

Een afwijzing, niemand wil het en het gebeurt aan de lopende band. Zelfs als jij aan iemand een vraag stelt en je weet dat er een ja of nee als antwoord kan komen, en je hoort een nee, gaat er een trilling door je lijf heen.

Plaatjes invullen die er niet zijn

Wie herinnert zich het niet! Een vrouw kan niet kaartlezen, als je dat overlaat aan een vrouw, weet je zeker dat je bonje krijgt en twee keer zo lang over de rit doet. Een vrouw leest geen kaart, dat is een typische activiteit die bij een man thuishoort. Dit noemen we plaatjes invullen en doen we de hele dag. Stereotiep noemen we dat, en het zit zo ingebakken nog.

Allerzielen

In de spirituele wereld spreken we over zielen, een ziel als het centrum van het stoffelijk lichaam. Een ziel is de niet materiële component van de mens. De ziel is onsterfelijk. Het is een heel klein gedeelte, een stukje, dat ongeveer zo'n 20 gram weegt, althans volgend doktoren die de ziel na overlijden van een mens, naar buiten zagen treden.

Bestaat er wel iemand die van mij kan houden

Ze is sterk, vol met power, ze weet anderen te motiveren, te enthousiasmeren met haar tomeloze energie. Ze draait haar hand nergens voor om. Ze gaat door haar eigen angsten heen, als een rots in de branding.

Blog Bundel van Paragnost Eddie

Paragnost Eddie & Consulenten Blog Bundel. Op zoek naar antwoorden, waarom jouw leven altijd ellende kent? Het in de liefde tot op heden niet kunnen vinden? Wil je je spiritueel ontwikkelen en persoonlijk groeien en eindelijk

Krachtige stappen zetten of maar doorgaan?

Leven vanuit je kracht, wat is dat eigenlijk en waarom zou ik leven vanuit mijn kracht? Wat krijg ik daarvoor terug! Een heleboel, je krijgt jezelf er voor terug en het leven wat jij voor ogen hebt. Maar ik leef al vanuit mijn kracht. Wat ik doe, doe ik en ik werk zo hard mogelijk om alles voor elkaar te krijgen. Ik zou niet weten wat ik anders zou moeten doen?

Een ui pellen

Als je denkt aan een ui, dan denk je niet direct aan pellen. Je denkt meer aan snijden in blokjes, of reepjes, lekker fruiten in de pan, beetje knoflook er bij en misschien nog wat andere groenten. Of een heerlijke uiensoep, het is er zeker de tijd voor. Maar een ui pellen, heeft ook nog een hele andere betekenis.


Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten