HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogAanmelden als medewerker

Blog

Je mond houden, is ook liegen

Laat maar, ik zeg maar niets, allemaal momenten dat je de waarheid niet uitspreekt en liegt. Ja, er zijn momenten dat het soms beter is, niets te zeggen, dan komt het later wel een keer aan de orde. Maar over het algemeen is je mond houden, gewoon liegen.

Oude pijn die wordt aangeraakt, helen

Allemaal hebben we iets, wat ons hard kan raken, voortkomend uit oude pijn. Zodra die pijn wordt aangeraakt, sluiten we acuut ons hart af. Dat mag niet meer worden geconfronteerd met die oude pijn, die je zo intens diep heeft geraakt. Een enkel zinnetje, kan er voor zorgen, dat jouw oude pijn wordt geactiveerd. Jouw primaire reactie daarop is, wegwezen.

Laten we elkaar gaan accepteren, in plaats van afwijzen en negeren

Lopend door de stad, is er niets leuker dan mensen kijken. Stiekem doen we het allemaal en zeker in de zomer, als we een terrasje pakken, wat en wie komt er allemaal voorbij. Razendsnel hebben we er een gevoel bij, een beeld. Iemand met paars haar, die valt op, als er dan ook nog extravagante kleding bij is, dan kan jij de mening hebben, wat ziet die er idioot uit, of zo loop je er toch niet bij.

Wil je een eerlijk antwoord?

Elke dag ben ik als medium ook te vinden in de natuur, enerzijds een must, de hond heeft er behoefte aan, anderzijds geen must, de geest leegmaken, waardoor die ruimte krijgt voor creatieve ideeën en antwoorden als vanzelf naar boven komen, op vragen waar we ons mee bezig kunnen houden.

Gedwongen veranderingen blijken achteraf vaak een zegen

Gedwongen worden je leven overhoop te gooien, omdat iemand anders dat voor je doet. Je baas die je ontslaat, je partner die vertrekt, een kind dat uit huis gaat, het wegvallen van een dierbare. We worden dan letterlijk gedwongen veranderingen in ons leven aan te brengen en we hebben het er in het begin altijd best even moeilijk mee.

Fysieke klachten en ze kunnen niets vinden

Ook al mogen en kunnen wij mediums en paragnosten niets zeggen over gezondheid, er zijn toch mensen die ons er voor opzoeken en vaak als ze last hebben van fysieke klachten waar niet echt een reden voor te vinden is. Ze weten dan niet meer bij wie ze terecht kunnen.

Stressvolle tijden, vragen om jou!

Als alles zijn gangetje gaat, voelen we ons het beste. Als ons gangetje wordt verstoord, en wij van onszelf iets meer moeten verlangen, dan levert dat stress op. Als ons gangetje danig wordt verstoord, kan dit gigantische stress opleveren. Het lijkt tegenwoordig elke dag wel stress,

Jouw pijn is precies hetzelfde als mijn pijn

Verschilt jouw levensverhaal nou echt zoveel als dat van anderen? Nee, het is wel jouw levensverhaal en jij hebt het meegemaakt. En jij hebt de pijn gevoeld en wie weet voel je die nog steeds. Maar verschilt jouw pijn veel met die van anderen? Nee. Pij is pijn en we ontkomen er niet aan dat iets in ons leven ons pijn zal doen. Het hoort bij het leven.

De grootste angst van een mens is afwijzing

Een afwijzing, niemand wil het en het gebeurt aan de lopende band. Zelfs als jij aan iemand een vraag stelt en je weet dat er een ja of nee als antwoord kan komen, en je hoort een nee, gaat er een trilling door je lijf heen.


Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten