HomeBelangrijk!!Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures

Blog

Is een succesvol leven een fijn leven

Is een succesvol leven een fijn leven. Het leven leven of beleven! Daar zit een groot verschil in. Het leven leven is wat de meesten doen en het streven is succesvol te zijn. Waarbij je je kunt afvragen wat dan een succesvol leven inhoudt.

Het boemerang effect

Het boemerang effect. Iedereen kent ze, een boemerang en als je een goeie hebt, doet hij uitstekend zijn werk. Je gooit hem weg en na een paar indrukwekkende draaiingen, vang je hem zelf weer op.

Wat gaat er allemaal goed?

Wat gaat er allemaal goed? Hoe gaat het met je? In de meeste gevallen gaat het goed en hoor ik erachter aan dat het nog altijd beter kan.

Wonderlijk hoe de mens leeft.

En is de mensheid niet vreemd bezig eigenlijk? Ik verbaas mij eigenlijk nergens meer over, maar toch bezie ik de dingen de laatste tijd steeds meer in verwondering.

WAT ZIJN JE DIEPSTE VERLANGENS

Waarom kom je niet bij je diepste verlangens? Juist. Angst. Is dit het antwoord? Ja. Moet er dan nog iets anders zijn dan? Hm, ik dacht… Ja, je dacht dat ik voor jou een heel verhaal ga invullen waarom jij niet bij jouw diepste verlangens komt.

Emotioneel en fysiek opschonen

Zorg dragen voor onze emotionele lichaam. Waarom dit belangrijk is? Heel eenvoudig omdat we door het vasthouden van emoties verbitterd worden en een ziek lichaam creëren.

Geldbomen

Lachend wordt wel eens gezegd dat het geld niet aan de bomen groeit. Vanuit de Feng Shui is er wel een geldboom, alleen niet op de manier zoals je het je voorstelt.

Stilte

Je zoekt antwoorden op je vragen. Je piekert je suf, je zoekt de antwoorden overal en bij iedereen. Maar voordat je het doorhebt, zit in je in de valstrik van het intellectualisme.

De kracht van topaas

Wit topaas wordt verbonden met Aartsengel Raziël. Deze prachtige kristal verhoogt je vibratieniveau, ruimt alle oude energie op en versterkt je gevoel van verbinding met je Goddellijke essentie.


Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten