HomeBelangrijk!!Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures

Blog

Dreigen werkt bij kinderen niet, laat staan bij je partner

In de waan van alledag, of een slechte dag, kun je nog wel eens kortaf zijn, naar je kinderen, maar ook naar je partner. Het kan ook escaleren, dat je zelf niet lekker meer in je vel zit en elke dag rondloopt met een gezicht dat op onweer staat.

Over de chakra’s, deel 1

Elk chakra straalt een specifieke trilling uit, je kan dit het beste vergelijken met de noten van een toonladder. De onderste chakra zendt een lage toon uit, en het hoogste chakra zend een hoge toon uit. Simpel gezegd ieder chakra geeft geluid af en zendt deze uit het lichaam.

Hoe praat je jezelf overspannenheid aan?

De mens heeft een relatie met zichzelf, velen weten dat niet en zijn zich er niet van bewust. Als je je daar niet bewust van bent, leef je het leven en luister je op geen enkele manier naar signalen die het lichaam afgeeft. Vermoeidheid, slecht slapen, we gaan door. Hoofdpijn elke dag, we nemen een pil.

Bevrijding van ons zelfbeeld

Een mens kan een aantal strategieën hebben die hij/zij bewust in stand houdt omdat het veiligheid geeft. We trekken dingen aan die ons veilig lijken.We trekken dus dingen naar ons toe ook al omdat we die ervaring nodig hebben, maar zodra het niet meer veilig voelt dan duwen we het weg en stoten we het af.

De wind mee in het leven, is een keuze

Het lijkt vaak zo dat diegenen die de wind mee hebben, de mazzelaars zijn. Het gaat hun voor de wind. En toch, ook deze mensen hebben in hun leven het soms best zwaar, ze staan echter anders in het leven.

Leylijnen

Leylijnen zijn de overblijfselen van een etherische energiematrix uit de tijd van Atlantis. Deze energiestromen omringden ooit de aarde, ze verbonden land en bewogen zich voort onder de zeeën. Velen weten dat deze lijnen echt bestaan maar ze hebben geen fysiek bewijs dat dit ondersteunt.

Wat en wie mis je nou echt na een verbroken relatie?

Dat niemand een relatie start om deze op enig moment te verbreken, is logisch. En toch, er worden meer relaties verbroken, dan in stand gehouden. Een triest gegeven. Als het zo is, dat we maar met moeite een relatie in stand kunnen houden, moeten we dan niet eens heel objectief er naar gaan kijken, waardoor dit komt.

Accepteer wie je bent

Wat wil je later worden als je groot bent? Dit is een veel gestelde vraag, en meestal weet je dat als kind helemaal niet wat je later wilt worden. Maar uitzonderingen de regel, en om mij heen hoorde ik piloot, voetballer, brandweerman, en de meisjes prinses, stewardess, kapster, of moeder.

De gever, die weet het altijd beter en treft nooit geen blaam

Als het leven aan alle kanten tegenzit, je daarentegen ongelooflijk je best doet en niet krijgt wat je wenst, liefde telkens verdwijnt, betekent het dat er ergens iets misgaat. Dat door hebben, dat in willen zien, je daar bewust van worden, waar het aan ligt, is vaak een lange lijdensweg die jaren duurt.


Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten