HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures

Blog

Weinig zelfvertrouwen!

Weinig zelfvertrouwen! Stop met jezelf naar beneden te halen. Diegenen die zich wenden tot spiritualiteit en een gesprek aangaan, hetzij met een paragnost, een medium, een healer, een coach of counselor, worstelen met hun zelfvertrouwen. Dat mag, echter het is vele malen beter om wel zelfvertrouwen te hebben.

Is jouw partner voor jou een open boek?

Als medium spreek je heel veel mensen en bijna alle vragen hebben te maken met liefde en relaties. Gelukkig zijn we er voor deze mensen als medium, werkzaam op de betere spirituele hulplijnen. Wat wel opvalt is dat maar weinig mensen hun partner echt kennen. Dat ze van de ander weet wat die beweegt, belangrijk vindt in het leven.

Wat weet je eigenlijk van je partner?

Samen zijn met de liefste partner op de wereld, willen we allemaal. Eenmaal die liefste gevonden willen we dat het er voor de eeuwigheid blijft. Als het goed is streven beiden daar naar. Helaas laten we dat streven vaak achterwege. We zijn dat nog niet zo gewend.

Eigenliefde

we hebben het er maar heel moeilijk mee. Als je aandacht is gewekt bij de titel van dit blog, heb jij vast en zeker als eens met een medium of paragnost gesproken via de chat van Mediumsenparagnosten.

Je stemming is afhankelijk van je gedachten en de dingen die je doet

Het liefst zouden we altijd in een goede stemming zijn, dan voelen we ons aangenaam, sterk, en alles gaat van een leien dakje. Hoe vreemd kan het zijn, je wordt 's morgens wakker en je voelt je niet goed, terwijl je de avond er voor nergens last van had.

Datgene wat onbetaalbaar is, zien we eerst niet

We zien wat we willen zien. We zien wat we willen hebben. We zien wat we meekrijgen, wat ze ons leren. We nemen dat over. Helaas is alles wat we zien doorspekt van een bepaalde waarde. Datgene wat onbetaalbaar is, zien we eerst niet en is eigenlijk het enige wat wel telt. Daar komen we op een gegeven moment allemaal een keer achter.

Hoe kom je uit de klauwen van een narcist

Elk mens heeft iets van narcisme in zich, net zoals manipulatie, of een vorm van perfectionisme. Of het willen geven aan anderen, een harde werker, loyaliteit, van het leven willen genieten. We noemen dit persoonlijkheidskenmerken.

Je partner is niet boos op jou, hij is boos op zichzelf

Jullie zijn al lange tijd samen en hebben het fijn, tot een tijdje terug. Je partner is de laatste tijd afwezig, niet meer spontaan, je moet alles uit hem trekken en je vraagt je echt af wat er aan de hand is. Hij kan ook de laatste tijd zo boos uitvallen naar je, dat ben je van hem helemaal niet gewend.

Wel eens gehoord van een ego gedreven leven?

Het zou zo maar eens kunnen dat het gros van de mensen een ego gedreven leven leidt, zonder zich daar tot op heden bewust van te zijn. Jij dus ook, al vind je misschien van jezelf van niet.


Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten