HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures

Blog

De verbinding met jezelf herstellen

Niets is vervelender dan dat je geen internetverbinding hebt. Waar ligt het aan, de provider, het modem, je raakt er door geïrriteerd. Je wordt er geïrriteerd van en blijft er mee bezig en aan denken, net zolang tot het is opgelost en de verbinding godzijdank weer is hersteld. Dan keert de rust weder.

Je leven geef je vorm door de keuzes die je maakt

Beseffen dat jij toch echt zelf het leven leeft wat jij er zelf van maakt, vinden we nog wel eens lastig te begrijpen. Ik zorg er toch niet voor dat mijn partner onhandelbaar is en vertrekt. Ik ontsla mijzelf toch niet, dat doet mijn werkgever toch!

Investeren in zelfzorg, geeft levenskwaliteit

Moeilijk, moeilijk, hoor ik als medium een cliënt verzuchten. Dat begrijpen mediums heel goed, dat diegenen die contact zoeken met de spirituele wereld veranderingen heel moeilijk vinden.

Uitspreken wat je denkt, de meeste durven en doen het niet

Jouw gedachten geven vaak iets heel anders aan, dan wat je in woorden aangeeft. Als iemand iets aan je vraagt, denk je, moet dat nou, heb ik helemaal geen zin in. De woorden die je uitspreekt zijn, prima, gaan we doen. Als jij het zo wilt. Een leugen, die je laat horen om goede vrede te bewaren. Geen ruzie te krijgen.

Leven vanuit bewustzijn, maakt een mens wijs

We leven in een maatschappij waar we de gehele dag geconfronteerd worden met ongelooflijk veel informatie. We zoeken dit in feite ook zelf op. Onze mobiele telefoon speelt daar een grote rol in.

Jezelf verdedigen, waarom doen we dat eigenlijk?

Ongemerkt, onbewust verdedigen we onszelf wat af. Het is zo normaal geworden, als maar kan. Maar al dat verdedigen, doet jouzelf geen goed. Want waarom zou je je moeten verdedigen?

Je wordt in de maling genomen als je te goed bent van vertrouwen

Als we in ons leven telkens mensen blijven tegenkomen, die in onze ogen misbruik van ons maken, kan het zomaar zijn dat je zelf te goed van vertrouwen bent. We kijken in eerste instantie altijd naar de ander. Dat die ander iets doet, wat jouw vertrouwen schaadt, is uiteraard verschrikkelijk. Maar heb je je afgevraagd waarom het je blijft overkomen?

Hoe weet je nu of je van jezelf houdt!

Een van de meest besproken onderwerpen op een spirituele hulplijn, de alles omvattende liefde en wat kunnen we er als mens een puinhoop van maken als het om de liefde gaat.

Jij draagt zorg voor je eigen emoties

Wat is het toch dat de mens zoveel moeite heeft met emoties. We leggen ze bijna altijd neer bij een ander, die veroorzaakt ze. Nee hoor, jij roept ze bij jezelf op. En, waarom kan de mens emoties niet op een juiste manier reguleren.


Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten