HomeBelangrijk!!Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures

Blog

Boodschappers van God

Of je er nu in gelooft of niet, maar engelen zijn al sinds het begin der tijden aanwezig geweest. In het Grieks betekent het woord engel Angelos oftewel boodschapper van god.

Waarom heeft de mens zoveel moeite zichzelf te zijn?

Werkzaam in het spirituele als medium, ben je uiteraard geïnteresseerd in het welzijn van de mens. Als medium wil je voor iedere beller of chatter die je consulteert op de spirituele hulplijn Mediums en Paragnosten, het beste.

Kom je niet vooruit, dan is het tijd voor iets nieuws

We hebben allemaal wel een periode in ons leven waarin we niet lekker in ons vel zitten en maar met moeite vooruit komen. We willen wel, en hebben veel plannen, ze komen alleen niet uit de verf, waar moet ik beginnen. Soms heb je het antwoord en wil je er mee aan de slag, dan tuur je vooruit en wederom komt er niets uit je handen.

Neem het maar in eigen handen

Het blijkt toch nog een groot misverstand te zijn voor sommigen dat therapeuten alles voor je kunnen oplossen. Met een knip van de vinger de ander genezen is niet mogelijk zover zijn we nog niet verlicht.

Heb je een bloedhekel aan leugenaars

misschien ben je er dan wel zelf een. We houden er niet van voorgelogen te worden, we horen graag de waarheid. We krijgen een hekel aan mensen die liegen, maar als je aan de ander een hekel krijgt, kan het zomaar zijn dat jij ongemerkt ook liegt en je een hekel aan jezelf hebt.

De wieken van een molen

De wieken van de molen draaien gestaag door. Maar ze draaien alleen als de molenaar de wieken laat draaien. Alles wat in beweging komt wordt in beweging gezet door onze energie en daardoor draait de wereld waarin we onszelf begeven.

Wat is de beste manier om problemen aan te pakken?

Het is maar hoe of je het wilt zien. Het leven kan een aaneenschakeling zijn van problemen. Of het leven is het leven waarin de dingen zich afwisselen en je uitdagen om te groeien. Ieder mens kijkt er anders tegenaan. Als we het leven zien met problemen, weten we vaak niet goed waar en hoe te beginnen ze op te lossen.

Ik wil wel maar ik kan niet

Maar waar een wil is lieve mensen is een weg. Tenzij je gevloerd bent door een griep virus en je niet op je benen kunt staan. Of dat je de honderd meter wil sprinten maar dat je een been hebt gebroken, dan kun je inderdaad niet.

Verander de wereld, maar begin bij jezelf.

Niets ontstaat immers vanzelf. Door je eigen gedachtekracht creëer je een energieveld en vanuit dat veld werk je ergens naar toe. Als het verleden je nog dwarszit dan neem je dat verleden mee in je verhaal of je nu wil of niet. Probeer dat niet te projecteren op anderen dit kost onnodig veel leed.


Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten