HomeBelangrijk!!Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures

Blog

Nieuwe patronen weven

Willen we dat de geschiedenis zich blijft herhalen en blijven oogsten wat ze zaaien?. Ben je klaar om de gedachten aan lot of karma om te buigen en het wiel van karma te stoppen?

Sterke innerlijke krachten

Soms vinden we van onszelf dat we moedig zijn. Of we horen het van iemand anders zeggen. Innerlijke moed veronderstelt nog veel meer dan moed hebben of moedig zijn.

Woestijnroos

De woestijnroos verhoogt gevoelens van welbevinden en inzicht in je unieke persoonlijke waarden in het universele plan. De woestijnroos is een tere bloem uit zand ontstaan. Deze is er om geluk door schoonheid te verspreiden en om je eraan te herinneren dat je jezelf

Rhodochrosiet

Rhodochrosiet is verbonden met de energie van de Aartsengelen Michaël, Jeremiël en Metatron. Deze kristal verzacht momenten van verandering door als een brug tussen je hogere en lagere energieën te fungeren,

Tijd is ergens pure fictie

Ik kijk naar de klok in de woonkamer en ik kijk verbaasd naar de wijzers en denk bij mezelf dat de tijd vandaag heel hard vooruitschiet. Ik heb nog zo van die dagen dat ik denk dat er met de tijd wordt geprutst en de wijzers van de klok buigzaam gehoorzamen.

Uit elkaar? Hoe gaan we hier mee om?

Uit elkaar? Hoe gaan we hier mee om? Helaas hebben velen onder ons hier mee te maken. soms weet je dat het eigenlijk beter is om uit elkaar te gaan maar is het heel moeilijk om afscheid nemen van je partner.

Handlezen, Je handen vertellen

Je handen vertellen, Een ervaren handlezer geeft je een volledig beeld van jezelf, want je handen geven alles over jezelf weer. Hoe je liefhebt, waarvan je houdt, waar je een hekel aan hebt, hoe het met je gezondheid is gesteld en nog veel meer.

De onderdrukking van de vrouw

Eeuwenlang is de kracht van de vrouw onderdrukt. Mannen waren bang voor deze kracht omdat de vrouwelijke kracht een scheppende kracht is. Je ziet haar in alles wat leeft terug en we zijn ontstaan uit die vrouwelijke kracht.

Doe eens iets geks

Doe eens iets geheel anders. Spring eens lekker uit de band en bevrijdt jezelf eens van het harnas waar je inzit. Gooi eens alles van je af als een slang die zijn huid verliest en voel eens wat een bevrijding dit is.


Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten