HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogAanmelden als medewerker

Blog

Plaatjes invullen die er niet zijn

Wie herinnert zich het niet! Een vrouw kan niet kaartlezen, als je dat overlaat aan een vrouw, weet je zeker dat je bonje krijgt en twee keer zo lang over de rit doet. Een vrouw leest geen kaart, dat is een typische activiteit die bij een man thuishoort. Dit noemen we plaatjes invullen en doen we de hele dag. Stereotiep noemen we dat, en het zit zo ingebakken nog.

Allerzielen

In de spirituele wereld spreken we over zielen, een ziel als het centrum van het stoffelijk lichaam. Een ziel is de niet materiële component van de mens. De ziel is onsterfelijk. Het is een heel klein gedeelte, een stukje, dat ongeveer zo'n 20 gram weegt, althans volgend doktoren die de ziel na overlijden van een mens, naar buiten zagen treden.

Bestaat er wel iemand die van mij kan houden

Ze is sterk, vol met power, ze weet anderen te motiveren, te enthousiasmeren met haar tomeloze energie. Ze draait haar hand nergens voor om. Ze gaat door haar eigen angsten heen, als een rots in de branding.

Blog Bundel van Paragnost Eddie

Paragnost Eddie & Consulenten Blog Bundel. Op zoek naar antwoorden, waarom jouw leven altijd ellende kent? Het in de liefde tot op heden niet kunnen vinden? Wil je je spiritueel ontwikkelen en persoonlijk groeien en eindelijk

Krachtige stappen zetten of maar doorgaan?

Leven vanuit je kracht, wat is dat eigenlijk en waarom zou ik leven vanuit mijn kracht? Wat krijg ik daarvoor terug! Een heleboel, je krijgt jezelf er voor terug en het leven wat jij voor ogen hebt. Maar ik leef al vanuit mijn kracht. Wat ik doe, doe ik en ik werk zo hard mogelijk om alles voor elkaar te krijgen. Ik zou niet weten wat ik anders zou moeten doen?

Een ui pellen

Als je denkt aan een ui, dan denk je niet direct aan pellen. Je denkt meer aan snijden in blokjes, of reepjes, lekker fruiten in de pan, beetje knoflook er bij en misschien nog wat andere groenten. Of een heerlijke uiensoep, het is er zeker de tijd voor. Maar een ui pellen, heeft ook nog een hele andere betekenis.

Laat je in liefde je geliefde los ja of nee

Hoe simpel de liefde in feite is, hoe ingewikkeld we het soms zelf kunnen maken. Het leren kennen van je partner, het is spannend, mooi, zenuwslopend en toch, op een gegeven moment kiezen beiden voor elkaar. Ze besluiten samen verder te gaan en de meesten gaan er vanuit voor het leven.

Ziet de wereld jou anders dan zoals jij jezelf ziet?

Dan is er werk aan de winkel. Jij vindt van jezelf dat je een doodgoed mens bent, die altijd klaarstaat voor iedereen. Mensen nooit iets aan zal doen. Voor jou is dit het beeld wat je van jezelf hebt. Maar wat als je van de buitenwereld hele andere signalen terugkrijgt? Betekent dat dan dat de wereld in jou iemand ziet, die jij zelf niet ziet?

Iedereen zelfredzaam

Gewoon eens doen, het woord hulpverlening intoetsen in je browser en dan eens kijken hoeveel pagina's er wel niet zijn waar je een bepaalde vorm van hulp kunt krijgen. Mooi dat het bestaat, maar is het niet zo dat hulp geven, ontstaat, als er vraag is naar hulp?


Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten