HomeBelangrijk!!Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures

Blog

Alles wat je boos maakt, leert jou te vergeven en te gunnen

Boos worden, kan een opeenstapeling zijn van irritaties, het kan ook opkomen door een enkel zinnetje dat een ander naar je uitspreekt. Boosheid is een reactie op iets wat je overkomt, of door je eigen gedachten.

Stress bestaat niet, te veel druk wel

We hebben het heel vaak over stress, dat we daar last van hebben. We maken op een verkeerde manier gebruik van het woord stress. Stress is gezond, zonder stress kom je niet vooruit. Stress hebben is dus heel normaal.

Zelfliefde, een modewoord of echt zinvol?

Kijkend naar de huidige mens, zoals die leeft, velen die opgebrand zijn, in een burn out zitten, vermoeidheid die hun parten speelt, zichzelf niet meer in de hand hebbend, de criminaliteit, wegen zoeken om de boel te belazeren

Narcisme, we hebben het allemaal

Er wordt de laatste tijd veel aandacht besteed aan narcisme. De term heeft een hele negatieve lading. Trouw nooit met een narcist. Laat je er niet mee in. Of vrouwen die erachter komen dat ze al 25 jaar samen

Kan een mens leven zonder ego

Zolang de mens op aarde rondloopt, zolang is er al strijd. De achterliggende reden hiervan is, dat de mens op een bepaalde manier zich machtig voelt en dat wilt laten zien. Het is dus het ego dat zorgt voor de strijd. Kan een mens zonder ego?

Wanneer stuur je bij?

Bijsturen in situaties, de een doet het voordat de situatie zich zal voordoen. De ander stuurt helemaal niet bij en ziet achteraf de consequenties wel en er zijn er die bijsturen als het nodig is.

Introvert of extravert

Allemaal kennen we de termen introvert en extravert. Er is niet een persoon die of introvert is alleen, of alleen extrovert. We hebben allemaal van beiden wel iets. Alleen zal de een meer neigen naar bijvoorbeeld introvert en de ander meer naar extravert.

Hoe ga je om met mannen die afstand nemen?

Je bent verliefd en je hebt plannen of je bent al lange tijd samen en alles gaat goed en dan ineens, zie je dat de ander afstand begint te nemen. Ineens zijn er minder whatsappjes, zijn zijn zinnen korter af en slaat de schrik je om het hart.

Waarom worden mensen soms zo boos

Op de chatpagina van mediums en paragnosten vind je online paragnosten en uiteraard ook online mediums die voor jou klaar staan, om al je vragen waar je mee zit, te beantwoorden. De vragen die worden gesteld aan online paragnosten zijn heel divers.


Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten