HomeBelangrijk!!Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures

Blog

De mens is zelf zijn ergste vijand

Regelmatig terugkerende chatters bij MediumsenParagnosten, gelukkig maar, dan doe ik mijn werk als medium goed. Nee, ze komen niet met telkens de vraag of het nog goed gaat komen. Ze komen voor zichzelf.

Laat de illusie los

Zouden we ooit begrijpen dat alles waar we inzitten waarin we leven en wat we zien voelen en aanraken een illusie is? Dat alles wat we denken en wat we voelen ingegeven wordt en dat we geen meester zijn over onze gedachten omdat we simpelweg gebrainwasht worden?

Als woorden niet gemeend zijn

We hechten vaak te veel waarde aan de woorden die we horen en anderen uitspreken. Als we de woorden van een ander allemaal geloven, komen we vaak bedrogen uit. Woorden die uitgesproken worden, zijn niet altijd gemeend.

Ik geef alles, doe niemand kwaad en nog willen ze me niet!

Je zal de eerste niet zijn, die dit denkt. Ik begrijp het niet, ik geef alles, ik heb het beste met iedereen voor, doe niemand kwaad, maar niemand wil me. Kan geen relatie in stand houden. Wat doe ik verkeerd!

Een mooi wereld begint bij jezelf

Mopperende mensen die alles en iedereen veroordelen en niemand echt in hun waarde laten zijn elke dag wel te zien en te beluisteren via de soc media kanalen.

Hoe ga je om met iemand die in gedrag verandert?

Het liefst wilt de mens geen problemen in zijn leven. En wat we erg lastig vinden, is een geliefde, partner, ouder, kind, diegenen die ons het naaste bijstaan, verandert. De verandering uit zich in ander gedrag. Daar hebben we vaak veel moeite mee.

Elke dag leer je iets bij, ook al leer je voor je gevoel niets

Al lijkt het alsof je stilstaat, omdat je misschien ergens op aan het wachten bent, leer je toch iets bij. Dat wachten maakt een mens niet gelukkig, en komt er vanzelf een moment dat je besluit, het wachten te staken. Schijnbaar moest je in een wachtstand staan, om een groeispurt te mogen gaan doormaken.

Ieder mens is anders

dan moet ik hun gedrag toch accepteren? Een ongelooflijk lief mens zoekt contact, ze zit met een vraag die haar al wat langer bezighoudt. Ze denkt het antwoord zelf al wel te weten, maar ze wil het zeker weten. Om die reden zoekt ze contact.

Eén enkel zinnetje kan je leven op zijn kop zetten

zowel positief als negatief. Wil je met mij trouwen? Zomaar een enkel zinnetje die je leven op zijn kop kan zetten. Sterker nog, als je voor het altaar staat en er wordt gevraagd of je de ander als partner wil en jij ja zegt,


Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten