HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures

Blog

Als de meningen verdeeld zijn

Zijn de meningen niet altijd verdeeld en zal dat ook altijd niet zo blijven. Zijn we om die reden mens en elk mens zit anders in elkaar en mogen om die reden zullen we als mens van mening verschillen.

Wat is angst en hoe kom je er vanaf!

De letterlijke betekenis van angst, is dat het een emotie is, die naar boven komt bij acuut gevaar. Gebeurt er iets, wat niet pluis is, dan zal de emotie angst je hiervoor waarschuwen. Dat is wat angst in feite is. Je lichaam raakt in een opperste stand van paraatheid en alertheid.

Voor als je het allemaal even niet meer weet

We maken het allemaal mee, momenten of langere periodes in ons leven, dat we het gewoon even niet meer weten. Net alsof je leven stilstaat, waar hele zichtbare redenen voor kunnen zijn, maar ook onzichtbare.

Houd de ander van mij?

Weet je vraag jezelf eens af wat houden van is en probeer dat eens in woorden te omschrijven. Het lukt je niet, want houden van iemand, kent namelijk geen woorden. Het is een gevoel en dat gevoel wordt gestimuleerd door de acties van een ander.

Patronen die niet werken, blijven herhalen

Er zijn wetten en als we die negeren, worden we gestraft. Denk maar aan het maken van een overtreding, als te hard rijden, door het rode licht, dan overtreed je de wet en loop je het risico op een bekeuring. Deze voel je in je portemonnee.

Liefde zelf doet geen pijn, jij doet jezelf pijn

Als we geboren worden weten we nog helemaal niets. Maar als het goed is worden we direct overladen met heel veel liefde en aandacht en ervaren we dat als eerste. En alles wat we ervaren slaan we op in ons systeem en nemen we over en aan. We nemen alles aan wat ons wordt voorgeschoteld. En gaan het doen zoals we het aangeboden krijgen.

Besteed meer aandacht aan het echte leven dan het virtuele

Nog niet zo lang geleden was er geen virtueel leven, kun je je daar nog iets bij voorstellen. Dat de mobiele telefoon niet een dagelijks gegeven was. Waarmee je in verbinding staat met zoveel mensen die je niet ziet, maar wel dagelijks spreekt, of volgt door hun Instagram en Facebook te volgen.

Komt het weer goed! Wanneer is het goed dan

Zolang de focus van de mens ligt op het willen hebben en vergaren van bezit, zie je het allerbelangrijkste van het leven niet. Zal je ook nooit echt gelukkig en tevreden zijn en altijd blijven zoeken en het beter willen hebben. Want wanneer is iets goed.

Jij bent bang, je hart niet

Volg je hart, dan lukt alles je en zul je je zelf vrijwaren van pijn en verdriet. Want het hart is altijd liefde. Dit weten we allemaal en toch...Als je denkt je hart te volgen, kan het pijn worden gedaan.


Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten