HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogAanmelden als medewerker

Blog

Wil je de mooiste of de beste en fijnste versie van jezelf zijn?

Er zit een duidelijk verschil tussen de mooiste of de beste versie van jezelf zijn. De mooiste is, dat je met name naar de buitenwereld jezelf laat zien op je mooiste kant. De beste is, de versie waarbij jij jezelf het beste en fijnst voelt en dat kan een hele andere versie zijn dan de mooiste.

Neigen naar het goede en het kwade

Een instinct is iets wat je meekrijgt bij je geboorte, een bepaald gedragspatroon. De mens is zo aan het veranderen, dat de vroegere instincten vanuit onze oertijd in de huidige maatschappij misschien wel helemaal niet meer nodig zijn.

Verbonden met je ziel

Je kent de uitspraak wel, met je ziel onder je arm. Waarmee we zeggen, die is zijn ziel kwijt, die is de weg kwijt. Dat is triest, dat is naar, vervelend. Dat verdient die persoon niet. Of je vindt het juist fijn dat die zijn ziel kwijt is, want het werd wel eens tijd.

Samen de angst voorbij

Een mooie groep samen, allemaal op zoek naar zichzelf schijnbaar, anders hadden ze daar nu niet als groep gezeten. Het onderwerp is, leef je vanuit je angst, of leef je vanuit je kracht. Schijnbaar zijn ze zelf inmiddels zover dat ze in de gaten hebben dat ze de angst hoogtij laten vieren in hun leven en daar mee af willen rekenen.

Emotionele onmacht

Elke chat, elk telefoontje dat iemand pleegt met een spirituele hulpverlener, zijnde een medium, een paragnost, een healer, een waarzegger, daarin speelt emotionele onmacht een rol. Onmachtig om de eigen emoties op een juiste manier te reguleren. Is niet erg, gelukkig zijn spirituele hulpverleners hier voor, alleen wel goed om te weten.

Onze vaste patronen kunnen een relatie in de weg staan

Gewoontedieren zijn we, vastgeroest in dagelijks terugkerende patronen. En al zeg je dat het niet zo is, aan alles waar je je aan stoort, daarmee zeg je, ik doe het anders, dat is mijn patroon. Denk maar aan de dop van de tandpasta, de was die niet in de man ligt, maar ernaast, de rommel in huis die niemand opruimt, behalve jij.

Als de meningen verdeeld zijn

Zijn de meningen niet altijd verdeeld en zal dat ook altijd niet zo blijven. Zijn we om die reden mens en elk mens zit anders in elkaar en mogen om die reden zullen we als mens van mening verschillen.

Wat is angst en hoe kom je er vanaf!

De letterlijke betekenis van angst, is dat het een emotie is, die naar boven komt bij acuut gevaar. Gebeurt er iets, wat niet pluis is, dan zal de emotie angst je hiervoor waarschuwen. Dat is wat angst in feite is. Je lichaam raakt in een opperste stand van paraatheid en alertheid.

Voor als je het allemaal even niet meer weet

We maken het allemaal mee, momenten of langere periodes in ons leven, dat we het gewoon even niet meer weten. Net alsof je leven stilstaat, waar hele zichtbare redenen voor kunnen zijn, maar ook onzichtbare.


Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten