HomeBelangrijk!!Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures

Blog

Betrouwbaarheid als sleutel voor innerlijke vrede

Betrouwbaar- betrouwbaarheid- trouw ….een woord dat ik ontelbare keren hoor in een gesprek…ik betrouw hem / haar niet, ik ver-trouw het zaakje niet – hij/ zij is niet trouw –

Thuiskomen in je hart

Ik lees heel graag, mijn zowat enige verslaving en wel een goeie, vind ik. Ik lees heel graag verhalen van mensen die me inspireren, die zich in hun kwetsbaarheid laten zien, die een boodschap hebben, die ondanks heftige verhalen een warme deken van liefde nalaten aan de lezer ,

Is luisteren echt zo gemakkelijk?

Is luisteren echt zo gemakkelijk? Is écht luisteren zo gemakkelijk? Er wordt aan kinderen geleerd dat ze moeten leren luisteren….als je kinderen hun gangetje laat gaan, komen ze te pas en te onpas doorheen een gesprek.

Alles valt op de juiste plaatS

Soms wil je heel graag dat de dingen zich plaatsvinden zoals jij het graag wil en wanneer jij denkt dat iets nu zou moeten gebeuren. De ontgoocheling is dan heel groot als blijkt dat je in een reading iets anders te horen krijgt dat niet voldoet aan de verwachtingen die je je hebt voorgenomen.

Omgaan met verlies

Dat liefde nooit sterft is een gegeven, dat liefde van vorm kan veranderen is eveneens een realiteit. De belangrijkste reden van ons aardse leven is groeien , leren, ontwikkelen en dat houdt in dat wijzelf en onze omstandigheden voortdurend onderhevig zijn aan verandering.

Meditatie met de 7 stralen van de Aartsengelen

Zoek een rustige plek waar je je ongestoord kan verbinden met de Aartsengelen van de Stralen. Ontspan je door een paar keer rustig in- en uit te ademen. Je kan het best zitten zodat je voor deze meditatie niet in slaap valt.

Aartsengelen en de 7 Stralen

In het tweede blog ( van 3 ) maak je kennis met de volgende Stralen en de Aartsengelen Straal 5 is de Groene Straal die staat voor Genezing van AE Raphaël waarvan de bijhorende eigenschappen zijn: nederigheid, communicatie,

Aartsengelen en de Stralen ( deel 1/3 )

Het werken met de 7 Stralen vorm een heel sterke verbinding met de Aartsengelen. Elke straal heeft specifieke kenmerken en door middel van kristallenwerk wordt de kracht van de Straal groter als je mediteert en je voor de Engelen openstelt.

Aartsengel Jeremiël en relaties ( deel 3)

In deel 3 kan je een lezen hoe je onderzoeken waar je zelf één en ander over het hoofd hebt gezien in je datings- parcours én nog belangrijker hoe je die kan herstellen.


Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten