HomeBelangrijk!!Credits kopenOver onsEmail consultBlogWordt AffiliateVacatures

Blog

De Dwaas in de Tarot

De Dwaas in de Tarot. De Dwaas is de eerste kaart van de 22 grote arcana en is helemaal niet dwaas! In de literatuur is hij de dwaas uit Shakespeare's King Lear, die niet aarzelt of bang

De Maan en De Zon

De Maan en De Zon in de Tarot. De Zon en de Maan vertegenwoordigen het verstand en de intuïtie. Het mannelijke en het vrouwelijke, animus en anima. Ze zijn belangrijk bij het accepteren en integreren van de twee kanten van onze natuur.

Kristallen reinigen en laden

Kristallen reinigen en laden. Kristallen reinigen is belangrijk om oude energieën op te schonen. Wanneer je een kristal reinigt is een persoonlijke beslissing, net als de keuze hoe lang je kristallen gereinigd moeten worden.

Dichterbij jouw innerlijke vrede.

Dichterbij jouw innerlijke vrede. Eigenlijk zijn er geen trucjes om je dichterbij jouw innerlijke vrede te komen, omdat het altijd te maken heeft met het bewust zijn dat we uit onze innerlijke vrede zijn.

Geduld

Geduld hebben is één van de moeilijkste dingen in het leven. Je kunt geduld leren beoefenen, zeker wel. Het is enkel de overtuiging geen geduld te kunnen hebben, of geen geduldig persoon te zijn dat ervoor zorgt geen geduld te kunnen beoefenen.

Communiceren met engelen

Communiceren met engelen. Iedereen kan communiceren met engelen, zonder uitzondering. De vraag die me wel eens wordt gesteld, is of de engelen antwoorden en luisteren enzovoort. De belangrijkste reden voor je twijfel is of antwoorden of tekens al dan niet aan je verwachtingen tegemoetkomen.

Patronen transformeren

Patronen transformeren, Transformeren is een woord dat we heel veel te horen krijgen of lezen in artikelen, in tijdschriften, in boeken. In essentie gaat het om een patroon patronen die niet in liefde zijn te herkennen, te erkennen

Zet je wereld op z’n kop

Zet je wereld op z’n kop. Ook dat nog? Mijn wereld staat al op z’n kop, dé wereld staat op z’n kop, nog meer van dit soort verhalen erbij? Ik zeg vaak dat het leven een mysterie is,

Helende geuren

Helende geuren. Het gebruiken van helende geuren kunnen gebruikt worden om chakra’s in balans te brengen. Ze kunnen het best gekocht worden in geconcentreerde olie die gebruikt wordt bij aromatherapie.


Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten