HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures

Blog

Ik weet het wel wat ik anders moet doen, maar val steeds terug

Gesprekken met cliënten op een spirituele hulplijn die je als medium voert, daarbij komt vaak naar voren dat je de cliënt een antwoord geeft op de vraag die wordt gesteld en je dan hoort, ik weet het wel dat ik anders zou moeten doen, maar val steeds terug.

Laat het er zijn

Alles wat je onderdrukt komt vroeg of laat weer terug in je bewustzijn. Niets kan dat tegenhouden dit is nu eenmaal een proces wat nodig is om bv dingen te verwerken die je hebt meegemaakt.

Kun je aangeven of we afstevenen op een breuk?

Als medium krijg je ongelooflijk veel verschillende vragen van cliënten, dat is het mooie van het vak van een medium zijn. Een vraag als, kun je aangeven of we afstevenen op een breuk, is niet een alledaagse.

Boos op een ander, ben je boos op jezelf

Zorg dat je boosheid voor blijft, want het is een emotie die ons welzijn, ons de vreugde van het leven ontneemt en doen we onszelf toch echt zelf aan.

Tegenwoordig moet je schijnbaar eerst klaar zijn om je te kunnen binden

Nog niet zo lang geleden kreeg je gewoon een relatie als je op een leeftijd was dat je er aan toe was. Daarna was je bij elkaar en bleef je bij elkaar. Niks rondlopen met de onzekerheid of de ander wel bij je zou blijven ja of nee. Je had dat met elkaar afgesproken en ook al hebben jullie het niet altijd fijn, of al is een van de twee vreemd gegaan, je bleef bij elkaar.

De wijsheid van het lichaam

Het lichaam neemt een grote plaats in ons leven in. Als we elkaar ontmoeten en de vraag stellen ‘hoe gaat het met jou` dan reageren we meestal `gaat wel ik zit niet zo lekker in mijn vel`. De geest wil wel, maar het lichaam wil niet zo meewerken we moeten het maar accepteren.

De flow van het leven

Waarom is meegaan met de flow van het leven zo ongelooflijk belangrijk. Als iets vernuftig in elkaar steekt, is het het lichaam van de mens. Het brein, het hart, de buik, de darmen, ze werken zo ongelooflijk mooi met elkaar samen, dat we eigenlijk zelf helemaal niets hoeven te doen. Ja, leven, genieten en vooral dat prachtige lijf waarin we mogen wonen, niet tegenwerken.

Wat heb je echt nodig in je relatie?

Als je deze vraag kan beantwoorden vanuit je hart en ziel dan ben je al een heel eind op weg. Er is veel onmin momenteel in relaties en eigenlijk komt dat doordat er veel te veel vergoelijkt en weggeduwd wordt.

Opvoeden van pubers, hoe pak je het aan

Kleine kinderen, kleine zorgen, grote kinderen, grote zorgen. Een gevleugelde uitspraak van vroeger en ondanks dat als de kleine geboren is, we heel druk er mee zijn. Weegt het niet op, zodra kinderen beginnen te puberen.


Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten