HomeBelangrijk!!Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures

Blog

Conflicten vermijden

is jezelf en en relatie vergiftigen. Onder liefde kun je heel veel verstaan en veel mensen zien het vermijden van conflicten binnen een relatie als onvoorwaardelijk houden van de ander. Dat is hun ogen liefde. Maar dat is het niet.

Wat kunnen we maar moeilijk loslaten?

We kunnen allemaal maar moeilijk iets loslaten. Bij het een gaat het makkelijker dan bij het andere. Een kapotte fiets, waar je jarenlang plezier van hebt gehad en je mijmerend bij stil kunt staan

Waar je in gelooft, zo ziet het er voor jou uit

Kun je voorstellen dat waarin jij gelooft, dat je de wereld ook op die manier ziet. Als jij gelooft dat alle mensen goed zijn, dan zie je de goedheid in ieder mens. Als je gelooft dat ieder mens slecht is, dan zie je in ieder mens wel iets wat niet goed is.

Je stapt niet in een relatie om een slecht opgevoede partner in ere te herstellen

In een relatie stappen en er dan achter komen dat je partner nog veel te leren heeft en jij, die denkt dat wordt mijn taak, dat is mijn missie. Ik ga deze man of vrouw opknappen, oplappen, herstellen en in zijn eer herstellen.

Ook voor zakelijke vragen staan mediums en paragnosten voor je klaar

De meeste vragen die aan mediums en paragnosten worden gesteld hebben te maken met de liefde. Maar weet je dat je ook heel goed terecht kunt op de spirituele hulplijn Mediums en Paragnosten met zakelijke vragen.

Wat voor je bestemd is, komt

Al weten we allemaal dat we meer bereiken als we de situatie vanuit een rustig tempo, zonder veel druk er op, doen we vaak het tegenovergestelde. De mens is soms dwars en zijn eigen saboteur. Die heeft moeite met dingen op zijn beloop laten, die kan niet wachten.

Is het verstandig een ander te waarschuwen als je ziet dat zijn partner vreemd gaat?

Soms komen we voor hele lastige vraagstukken in ons leven te staan. Je leven loopt lekker, je hebt een fijne vriendschaar en jullie ontmoeten elkaar regelmatig. Sommigen zijn single, sommigen hebben een vriend of vriendin, wonen samen of zijn getrouwd.

Heb iemand lief zoals die is en zie wat dat te weeg brengt. Echte liefde!

Er wordt wel eens gevraagd of de ander echt houdt van degene die de vraagt stelt aan een medium. Deze vraag heeft een hele diepere betekenis. Diegene die het vraagt heeft zelf geen idee wat echt houden van is, want anders zou die deze vraag niet stellen.

Is jouw aandacht geven aan anderen wel in balans?

We kunnen eigenlijk nooit te weinig aandacht aan anderen geven, de mens floreert op aandacht, is een basisbehoefte. We kunnen wel te veel aandacht aan een ander geven. Dan zijn we aan het overcompenseren en slaan we onszelf over en de ander floreert niet op te veel aandacht.


Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten