HomeBelangrijk!!Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures

Blog

Ze vertellen ons wat we moeten doen in plaats van wat we zelf willen doen

Is het niet de bedoeling van het leven dat elk mens zeggenschap heeft over zijn eigen leven? Is het dan ook niet de bedoeling dat, zodra jij het levenslicht ziet jou alles aangeboden wordt, zodat jij, eenmaal de volwassen leeftijd hebben bereikt, in staat bent om datgene te doen wat jij zelf wilt doen?

Ze wil niet meer wachten!

Ze zoekt me op als medium op de website Mediums en Paragnosten, ze is verdrietig, ontdaan, en de weg kwijt geraakt. Haar hele leven staat nu op zijn kop.

Verontschuldig je niet

geef een reden als je dat nodig vindt. We hebben het niet eens meer in de gaten, zodra iemand ons voor ons gevoel 'aanvalt' en dat vinden we tegenwoordig al heel snel, want we luisteren maar half naar elkaar, gaan we ons lopen verdedigen en verontschuldigen voor onze daden.

Daten is hetzelfde als solliciteren

Ze belt en vraagt aan mij als medium hoe of het in de liefde voor haar staat. Ik voel dat ze de vraag algemeen wilt houden, en dat er al iemand in haar leven is, maar leg de Lenormand kaarten voor haar, zoals ze vraagt.

Je gaat je gedragen zoals je wordt behandeld

Het is echt waar, waar je mee omgaat, daar word je mee besmet, zeggen we wel eens. En het is echt zo. Als jij voor langere tijd te maken hebt met dezelfde mensen om je heen, dan gaat er een bepaalde groepsdynamiek ontstaan en gaan diegenen die deel uit maken van de groep steeds meer hetzelfde gedrag vertonen. We gaan ongemerkt dingen van elkaar overnemen.

Je bent nu precies waar je moet zijn

Als dat eens waar zou zijn, dat je precies nu bent waar je moet zijn, wat zou dat een rust geven zeg. Dan hoef je helemaal niets meer, dan is alles goed. Dan is alles er zoals je het zou willen hebben.

Jouw kind verdient het beste, maar wat is het beste?

Iedereen was deze week in de ban van baby Sussex, die nu ook een naam heeft, Archie. Alsof je een bonk goud in je handen hebt, iets onbetaalbaar kostbaar en waar je je eigen leven voor zou geven.

Als partners niet naar elkaar uitspreken wat ze dwars zit, ligt er een bom onder de relatie

We zijn er goed in geworden ons ongenoegen niet uit te spreken, maar wel aan de ander te laten voelen. Hij zal het voelen ook, dit pik ik niet en weet je wat er je er mee bereikt. Oorlog, en een verbinding die zo mooi ooit begon, ermee naar de knoppen helpen.

Af en toe een potje zeuren, heerlijk

We zeggen vaak, je moet niet zeuren, en toch, de mens heeft het nodig. Ergens diep in jou zitten emoties opgestapeld, dat kan niet anders, de hele dag doe je deze op. Doe je het niet zelf, door je eigen gedachten, dan zorgt een ander er wel voor.


Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten