HomeBelangrijk!!Credits kopenOver onsEmail consultBlogWordt AffiliateVacatures

Blog

Je bent een magisch wezen

Je bent een magisch wezen. Door zoveel invloeden en gebeurtenissen in het leven op aarde is het mogelijk dat je niet meer kan ervaren dat jij een magisch wezen bent. Je roept al jaren met enige trots over jezelf uit dat je nuchter, zakelijk, praktisch en stevig geaard bent. In de onderstroom voel ik de diepere kreet van verlangen

Crisis

Crisis. Velen kijken er tegen aan alsof het iets is wat ons niet hoort te overkomen. Het is niet normaal dat ons dit overkomt denkt men dan. Het tegendeel is echter waar.

Kick out die stress

Kick out die stress. Een hot item, stress, waar je kijkt, leest, het woord stress wordt wel ergens genoemd. Wat we ons niet realiseren is dat stress juist heel fijn is om te hebben. Het zet je aan tot activiteit. Het zorgt er voor dat je je doelen realiseert.

Wie wil jij tevreden houden

Wie wil jij tevreden houden, Er is er maar één die jij tevreden hoeft te houden en dat is jezelf! Helaas, helaas, zijn we vaak meer bezig met anderen om ons heen, als onze partner, onze kinderen, familieleden tevreden te houden en gaat dat ten koste van onze eigen tevredenheid.

5 december Sinterklaas

5 december Sinterklaas. Nog even snel een paar cadeautjes kopen en wat zullen we eten vanavond, maar iets makkelijks, schiet door je hoofd. We zijn met velen en ondanks dat je erg veel zin hebt in Sinterklaasavond, vergt het op de dag zelf veel van je

Oververmoeid van toneelspelen

Oververmoeid van toneelspelen. Als jij altijd datgene doet wat een ander van je vraagt en verlangt, is het niet gek dat je op een gegeven moment oververmoeid raakt. Je bent namelijk toneel aan het spelen, zonder je er bewust van te zijn.

Afgunst

Afgunst, Veel relaties gaan onbedoeld naar de knoppen, omdat er sprake is van afgunst. De ene partner wil niet dat de andere partner dingen alleen doet, of dat de ander plezier heeft met zijn vrienden, of dat er nog steeds een goed contact is met de ex.

Tijd voor jezelf

Tijd voor jezelf. Ken je dat gevoel dat je helemaal uitgeblust bent, alles is je teveel. En je energie komt maar niet terug. Dit kan verschillende oorzaken hebben maar de meest voor de hand liggende is toch wel dat we het steeds drukker en drukker lijken te hebben.

Tarot en voorspellingen.

Tarot en voorspellingen. De Tarot zoals we die kennen wordt vaak als onheilspellend ervaren. We moeten niet vergeten dat de Tarot ontstaan is in de 15de eeuw. Die periode werd gekenmerkt door conflicten, angst, verraad.


Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten