HomeBelangrijk!!Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures

Blog

Wat je geeft, krijg je terug

die uitspraak kennen we allemaal, net zoals, wie goed doet, goed ontmoet. Als jij nu het gevoel hebt dat je het goed doet, maar niet datgene terug krijgt waarvan je zelf vindt, dat je het terug zou moeten krijgen, is het dan niet de bedoeling naar jezelf te kijken of je het inderdaad wel goed doet?

Tips om gelukkig te zijn

Geluk zit in een klein hoekje en kan zomaar om de hoek kijken. Zo zie je dat geluk vaak al uit iets klein te halen is. Al zijn het de eerste zonnestralen na de winter. Een glimlach van een kind. Een compliment dat je krijgt. Stuk voor stuk geluksmomenten die uit een klein hoekje komen.

Een nieuwe start.

Een nieuwe start. Hoe maak je een nieuwe start in je leven. Hoe kun je zomaar alles loslaten en op nieuw beginnen, is dit echt zo makkelijk als er wordt gezegd? Of zitten we zo vast in onze eigen realiteit dat we niet meer weten

Neuriën of mummelen

Heilzame werking van neuriën of mummelen. Ben jij wel eens aan het neuriën? Vast en zeker wel, neurie je dan mee met een liedje dat je hoort, of zomaar zonder achtergrondmuziek er bij?

Zolang de mens niet kiest voor zichzelf

Zolang de mens niet kiest voor zichzelf, leidt die pijn. Wel eens achteraf gedacht van, als ik niet naar die ander had geluisterd, maar mijn eigen gang was gegaan, was het allemaal anders gelopen? Het komt regelmatig voor.

Zout in de wonden strooien

Het gebeurt soms zomaar vanzelf, je bent in gesprek, je voelt dat de ander iets zegt, wat niet goed voelt en je begint je af te zetten tegen de ander zijn mening en strooit nog wat extra zout in de wond.

Reageren vanuit onvermogen geeft drama

Reageren vanuit onvermogen geeft drama. Soms hé, soms kan een mens zo boos worden dat die de ander alles voor de voeten gooit. En als dat je geliefde is, dan word je boos en razend en veranderen je woorden in gif,

Weet (je) wat je wilt (?)

Weet (je) wat je wilt (?) Wat moet je doen als je niet weet wat je wilt? Je weet wel wat je niet meer wilt, alleen bij de vraag wat je nu werkelijk wilt, sta je voor een groot vraagteken. Je bent misschien bang om het verkeerde te kiezen.

Verbinden vanuit vrijheid

Grip op de liefde is nog niemand gelukt. Is overigens een boek over geschreven, dat zeker de moeite waard is om te lezen. Liefde is niet grijpbaar, het is voelbaar.


Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten