HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogAanmelden als medewerker

Blog

Hoe liefde een mens kan verblinden

Hij is nog getrouwd en gevallen voor een andere vrouw. Hij is er helemaal van geobsedeerd en doet er alles voor, haar voor zich te winnen. Inmiddels zijn de zaken geëscaleerd. Ze heeft hem te kennen gegeven door te gaan met haar leven, maar wil wel vrienden blijven. Dat accepteert hij niet en wil koste wat kost haar in zijn leven als partner.

Jouw leven is niet mijn leven

Jouw leven is niet mijn leven, we kunnen wel samen leven. Een relatie is niet jezelf compleet weggeven, zoals velen denken. Daar gaat een relatie niet van opbloeien. Een relatie bestaat uit twee mensen die een eigen leven hebben en dat leven niet gaan inleveren voor een anderen

Wat brengt angstig zijn wel niet te weeg

Iedereen heeft zijn angsten. Waar de een helemaal niet bang voor is, is de ander wel. Soms kunnen we dat van elkaar helemaal niet begrijpen. Omdat we er dan zelf helemaal niet bang voor zijn. Maar in feite is elke angst hetzelfde.

Weinig zelfvertrouwen!

Weinig zelfvertrouwen! Stop met jezelf naar beneden te halen. Diegenen die zich wenden tot spiritualiteit en een gesprek aangaan, hetzij met een paragnost, een medium, een healer, een coach of counselor, worstelen met hun zelfvertrouwen. Dat mag, echter het is vele malen beter om wel zelfvertrouwen te hebben.

Is jouw partner voor jou een open boek?

Als medium spreek je heel veel mensen en bijna alle vragen hebben te maken met liefde en relaties. Gelukkig zijn we er voor deze mensen als medium, werkzaam op de betere spirituele hulplijnen. Wat wel opvalt is dat maar weinig mensen hun partner echt kennen. Dat ze van de ander weet wat die beweegt, belangrijk vindt in het leven.

Wat weet je eigenlijk van je partner?

Samen zijn met de liefste partner op de wereld, willen we allemaal. Eenmaal die liefste gevonden willen we dat het er voor de eeuwigheid blijft. Als het goed is streven beiden daar naar. Helaas laten we dat streven vaak achterwege. We zijn dat nog niet zo gewend.

Eigenliefde

we hebben het er maar heel moeilijk mee. Als je aandacht is gewekt bij de titel van dit blog, heb jij vast en zeker als eens met een medium of paragnost gesproken via de chat van Mediumsenparagnosten.

Je stemming is afhankelijk van je gedachten en de dingen die je doet

Het liefst zouden we altijd in een goede stemming zijn, dan voelen we ons aangenaam, sterk, en alles gaat van een leien dakje. Hoe vreemd kan het zijn, je wordt 's morgens wakker en je voelt je niet goed, terwijl je de avond er voor nergens last van had.

Datgene wat onbetaalbaar is, zien we eerst niet

We zien wat we willen zien. We zien wat we willen hebben. We zien wat we meekrijgen, wat ze ons leren. We nemen dat over. Helaas is alles wat we zien doorspekt van een bepaalde waarde. Datgene wat onbetaalbaar is, zien we eerst niet en is eigenlijk het enige wat wel telt. Daar komen we op een gegeven moment allemaal een keer achter.


Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten