HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures

Blog

We geven iemand de macht

maar we zeggen de ander heeft de macht over mij. Ze is nog jong en al veel meegemaakt, ze is verliefd op een jongen en tja, hij heeft het zwaar en om die reden heeft ze hem in huis genomen. Ze hebben constant ruzie en ze wil weten of hij echt iets voor haar voelt

Zit in het DNA van de mens soms het willen zijn van een slaaf?

Een slaafse houding, dat zich vertaalt, in het goed willen doen. Voor anderen klaar willen staan. Het accepteren van dat een ander je in de macht heeft. Het accepteren van willen werken voor een baas en daarvoor een beloning krijgen in de vorm van een salaris. Het accepteren je leven ten dienste te stellen van elke dag werk verzetten.

Alles is liefde, moet ik dan alles ook maar goed vinden?

Herken je het bij jezelf, alles is toch liefde, dan moet ik toch liefde zijn, want dan krijg ik liefde terug. Als ik zelf liefde ben, dan hoort daar toch geen boosheid bij naar anderen. Dan is het toch de bedoeling alles te accepteren en te tolereren, onvoorwaardelijk.

Nu je volwassen bent

ben je verantwoordelijk voor je emoties. Ja inderdaad, nu je volwassen bent, ben jij verantwoordelijk voor je emoties. Wel eens bij stilgestaan, over nagedacht! Wat wordt er eigenlijk mee bedoeld, kun je er misschien bij denken.

Hoe liefde een mens kan verblinden

Hij is nog getrouwd en gevallen voor een andere vrouw. Hij is er helemaal van geobsedeerd en doet er alles voor, haar voor zich te winnen. Inmiddels zijn de zaken geëscaleerd. Ze heeft hem te kennen gegeven door te gaan met haar leven, maar wil wel vrienden blijven. Dat accepteert hij niet en wil koste wat kost haar in zijn leven als partner.

Jouw leven is niet mijn leven

Jouw leven is niet mijn leven, we kunnen wel samen leven. Een relatie is niet jezelf compleet weggeven, zoals velen denken. Daar gaat een relatie niet van opbloeien. Een relatie bestaat uit twee mensen die een eigen leven hebben en dat leven niet gaan inleveren voor een anderen

Wat brengt angstig zijn wel niet te weeg

Iedereen heeft zijn angsten. Waar de een helemaal niet bang voor is, is de ander wel. Soms kunnen we dat van elkaar helemaal niet begrijpen. Omdat we er dan zelf helemaal niet bang voor zijn. Maar in feite is elke angst hetzelfde.

Weinig zelfvertrouwen!

Weinig zelfvertrouwen! Stop met jezelf naar beneden te halen. Diegenen die zich wenden tot spiritualiteit en een gesprek aangaan, hetzij met een paragnost, een medium, een healer, een coach of counselor, worstelen met hun zelfvertrouwen. Dat mag, echter het is vele malen beter om wel zelfvertrouwen te hebben.

Is jouw partner voor jou een open boek?

Als medium spreek je heel veel mensen en bijna alle vragen hebben te maken met liefde en relaties. Gelukkig zijn we er voor deze mensen als medium, werkzaam op de betere spirituele hulplijnen. Wat wel opvalt is dat maar weinig mensen hun partner echt kennen. Dat ze van de ander weet wat die beweegt, belangrijk vindt in het leven.


Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten