HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures

Blog

Wrok koesteren, koester liever mijzelf!

Wrok koesteren, is al lange tijd rondlopen met haatgevoelens jegens anderen. Er onder zit een gevoel van wraak willen nemen, die voorkomt uit afgunst. De persoon die wrok koestert is verbitterd en kan maar heel moeilijk de wrok die hij of zij voelt loslaten.

Hoe wagenwijd staat bij jou de voordeur open?

Een voordeur als metafoor. Als je naar jouw voordeur kijkt, staat deze wagenwijd open voor iedereen, of misschien op een kier of houd je de deur angstvallig dicht voor ongenode gasten? Of heb je voor verschillende mensen een andere aanpak?

Zet jezelf eens in het licht

Als medium valt het je op hoeveel mensen zichzelf in het donker neerzetten. Het donker weerspiegelt, de angst die een mens heeft en alles wat daarbij hoort. Levens als in een soort van donkere tunnel, waarin ze worden geleefd, bang zijn om iets kwijt te raken, zich vastklampen aan wat er is. Zich heel veel zorgen maken over wat komen gaat.

Jezelf gelukkig eten

Het klinkt misschien gek, maar het kan, jezelf gelukkig eten. Door het eten te laten staan waar veel suikers inzitten, koolhydraten en verkeerde vetten. Door je meer te richten op gezonde voeding, kun jij je zelf gelukkig eten. Het is niet alleen fysiek voor je beter, maar naar nu blijkt ook emotioneel.

We bezitten allemaal een knop die ons beschermt tegen onheil

Weet je dat ieder mens een knop bezit, die je beschermt tegen onheil. Wat dat ook is. En dat jij de baas bent over die knop en dat je de knop, net als een lichtschakelaar aan en uit kunt zetten. Dat deze knop super gaaf is en je zo altijd tegen onheil beschermt.

Onze eerste en laatste liefde is eigenliefde

Dit is een citaat van Christian Nestell Bovee, die leefde van 1820 – 1904 in Amerika. Zijn boeken zijn alom bekend. En als je er goed over nadenkt, is het een waarheid als een koe. Je moment van geboren worden is eigenliefde, je laatste liefde, is eigenliefde.

Alles afstemmen op anderen, zodat zij tevreden zijn

Ik ben hooggevoelig, zegt ze op de chat. Ik voel iedereen aan. Dat is heel mooi, denkt het medium, waar wil ze naartoe met deze opmerking. Omdat ik zo hooggevoelig ben, ben ik eigenlijk altijd in iemand ander zijn energie en ik loop er op leeg.

Wat zijn de geheimen voor een gelukkige relatie?

Een partner kies je niet zomaar. Die kies je, omdat jullie samen besluiten er iets van te willen gaan maken. Dat is de eerste stap die gezet moeten worden om samen gelukkig te zijn en te blijven.

Een dag om te vergeten

Wat komt er bij jou voor een gevoel naar boven, als je de titel leest, een dag om te vergeten? Wedden dat je het volgende er bij invult. Dat is een dag geweest met heel veel pijn en verdriet, die wil je zo snel mogelijk achter je laten. Zo snel mogelijk vergeten.


Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten