HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures
...

Bob

Helderziend, -wetend en -voelend. Transformatiecoach en dieptecoach. Dankzij lijntje met `de thuiswereld` heb ik een zeer hoog bewustzijn over wat er werkelijk speelt op aarde,
bellen met creditsGelijk aan de lijn!
chattenMakkelijk en snel!
email consultOp je gemak mailen en lezen!
Chat: Je creditsaldo neemt pas af als je daadwerkelijk contact hebt met de consulent. Je kunt dus kosteloos en in alle rust wachten in de chatruimte totdat de consulent antwoord geeft!
Bellen: Je creditsaldo neemt af nadat contact is gelegd met de belcentrale.

Over Bob

We leven in een intense tijd van veranderingen. Zowel als samenleving als op het persoonlijke vlak. En dit heeft zijn weerslag op ons leven, onze relaties, ons werk. We gaan (opnieuw) op zoek naar onze zielsbestemming op aarde.

Met al jouw vragen hierover kun je bij mij terecht. Dankzij mij helder zien, weten en voelen, maar ook dankzij het lijntje dat ik heb met wat ik noem `de thuiswereld`, beschik ik over een zeer hoog bewustzijn over wat er werkelijk speelt op aarde. Door het grotere plaatje te zien, kun je ook dichter bij jezelf, bij jouw unieke, bijzondere trilling en `kleur` komen, maar ook bij de enorme liefdeskracht die we in essentie zijn.

En bij al deze vraagstukken wil ik je graag helpen. Eventueel met behulp van het Osirische model dat ik ontwikkeld en verwerkt heb in mijn roman `DE HOLIST. Kosmische liefde op aarde in het licht van de transitie naar het nieuwe tijdperk.

Ik heb ook een astrologisch model tot mijn beschikking om tot onze zielsbestemming te komen.

Gaves: Allround, Astrologie, Coaching, Foto lezen, Paragnost, Relatie coach
Talen: Nederlands, English

Recensies van klanten (1)

Je moet gebeld (met credits), gechat of een email consult gehad hebben hebben met Bob om een recensie te kunnen schrijven!Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten