HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogAanmelden als medewerker
...

Capri

Alle steun en wijsheid waarmee ik jou kan helpen, komen voort uit mijn eigen vele levenslessen. Samen met mijn pendel help ik jou graag met de keuzes in het leven en op weg naar positiviteit en vertrouwen.
bellenNu niet beschikbaar
bellen met creditsNu niet beschikbaar
chattenNu niet beschikbaar
email consultOp je gemak mailen en lezen!
Chat: Je creditsaldo neemt pas af als je daadwerkelijk contact hebt met de consulent. Je kunt dus kosteloos en in alle rust wachten in de chatruimte totdat de consulent antwoord geeft!
Bellen: Je creditsaldo neemt af nadat contact is gelegd met de belcentrale.

Over Capri

Heb je ondersteuning nodig als je even vastloopt. Loopt je relatie niet lekker of heb je stress? Weet je niet meer welke keuzes je moet maken? Ben je eenzaam door de tijd waarin we leven en alles moeilijker wordt? Je kunt mij echt alles vragen, geen vraag is voor mij vreemd. Samen, met mij en mijn pendel, kunnen wij een oplossing vinden en tot de juiste antwoorden komen. Heb een praktijk waarin ik mensen help die alles hebben, maar het geluk niet kunnen vinden, vastzitten in negatieve denken, niet gezien en gehoord worden en een laag zelfbeeld hebben. Heb je lichamelijke klachten? Stuur mij een foto en ik kan jou op afstand ondersteunen in jou zelfhelingsproces. Tijdens ons gesprek kan ik je reiki energie sturen, zodat je weer de lichtpuntjes gaat zien. Gespecialiseerd in zielsconnecties.

Gaves: Coaching, Pendel, Reiki, Relatie coach
Talen: Nederlands

(0)Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten