Mediums en paragnosten
De goedkoopste manier van bellen met een medium of paragnost

De kracht van manifesteren

Iedereen kan manifesteren vanuit het zich afstemmen op het Universum/ Spirt/ de Essentie, heel eenvoudig door te vragen. Drie eenvoudige stappen kunnen je ondersteunen om jouw doelen te realiseren en dat vraagt uiteraard van jou enig ‘ huiswerk ‘

Iedereen kan manifesteren vanuit het zich afstemmen op het Universum/ Spirt/ de Essentie, heel eenvoudig door te vragen.

Drie eenvoudige stappen kunnen je ondersteunen om jouw doelen te realiseren en dat vraagt uiteraard van jou enig ‘ huiswerk ‘. Ben je er klaar voor? Wat heb je nodig: een persoonlijk manifestatieboek ( je) en tijd maken om te focussen.

De eerste stap is altijd je te concentreren op je doel en je af te stemmen op het Universum / Spirit / de Essentie: je opent bij wijze van spreken de ‘ creatie- of manifestatiepoort ‘.
Begin met het opschrijven van je intentie – begin met één specifieke intentie- Schrijf ook duidelijk op waarom je dit specifieke doel wilt manifesteren.
Controleer eveneens of er ‘ negatieve ‘ gedachten/ overtuigingen aan verbonden zijn of voel de ‘ energie ‘ rond jouw doel en verander deze onmiddellijk naar het positieve voor je je verzoek richt tot het Universum. Maak het in je gedachten een paar minuten heel rustig en vredig en laat je niet afleiden; als je boodschappen rond je doel doorkrijgt, schrijf die ook op en visualiseer een puur wit licht om je heen en bedenk dat elke intentie en boodschap alleen van de beste en hoogste ‘ energie ‘ van het Universum/ Spirit afkomstig is.

De tweede stap is aan je intentie te denken en haar met je hart helemaal te voelen en de luisteren naar wat het Universum/ Spirit voor je wenst. Haal een paar keer diep adem, maak je geest leeg ( plaats een blanco scherm voor je geestesoog) en richt je aandacht op het hier- en- nu. Blijf een aantal minuten zitten in een verbonden en ontspannen houding en richt je aandacht naar je doel. Hou die gedachte(n) enkele tellen vast en verplaats deze dan naar je hart. Als jouw doel om een hartenwens gaat, dus iets waar jijzelf en anderen er baat bij hebben, zal je je ontspannen, gelijkmoedig, rustig en vredig voelen. Neem alle gedachten en gevoelens of indrukken waar . Voel je enige angst of twijfel rond jouw doel, vraag dan het Universum of Spirit duidelijk te maken vanwaar je angst of twijfel vandaan komt en /of dat deze van je weggehaald kan worden. Je kan de volgende vraag stellen vb ‘ Wil je dat dit doel een rol speelt in mijn leven of heb je andere plannen? ‘ .

Misschien moet je je doel aanpassen, voorlopig opschorten of zelfs helemaal veranderen. Geloof dat het Universum/ Spirit/ de Essentie het allerbeste met je voorheeft, zelfs als dit lijnrecht tegen jouw doel ingaat. Vertrouw erop dat hetgeen jij ontvangt of niet ontvangt altijd het allerbeste is voor je persoonlijke groei.

De derde stap is je doel los te laten, actie te ondernemen om met het volste vertrouwen in het Universum/ Spirit/ de Essentie te manifesteren.
Intenties wachten tot we ze samen met het Universum/ Spirit/ de Essentie kunnen realiseren. We moeten wel in actie komen en tegelijkertijd het Universum de mogelijkheid geven te helpen.
Goethe omschreef dit in prachtige bewoordingen: ‘ Het lot vervult de wensen, maar op zijn eigen manier, om ons iets méér te kunnen geven dan we hebben gewenst ‘. Belangrijk in dit hele proces is GEDULD. Bepaalde dingen komen in je leven wanneer de tijd er klaar voor is. Wees geduldig, blijf alert, let op de kleine tekentjes en vertrouw. Wees ook flexibel en stel je in op je eigen verlangens maar ook op die van Spirit/ de Essentie.

Rond elke dag af met overpeinzing en dankbaarheid :
‘ Gelukkig is degeen wie deze dag
Niet af te pakken valt: die met gezag,
Oprecht, van binnenuit, beweren kan
Dat hij geleefd heeft, al was ’ t enkel dàn. ‘ ( Henry Fielding)

Veel succes en warme groet
Mieke
www.miekecoigne.com
 

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Yvonne
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.