HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogAanmelden als medewerker

De levensbloem

De levensbloem. Zes overlappende cirkels vormen het Levenszaad, het hart van de levensbloem, in realiteit zijn het bollen. De gebogen lijnen zijn meer vrouwelijk, de rechte lijnen zijn meer mannelijk, maar beide zijn in balans.

De levensbloem. Zes overlappende cirkels vormen het Levenszaad, het hart van de levensbloem, in realiteit zijn het bollen. De gebogen lijnen zijn meer vrouwelijk, de rechte lijnen zijn meer mannelijk, maar beide zijn in balans.
Als ze ons verbinden met de matrix van de universele heilige geometrie, hebben we beide vormen van heilige geometrie in balans nodig.

De Levensbloem is niet slechts een patroon. Het symboliseert de volledige helingsvibratie van pure energie die zichzelf eindeloos in elke grootte kan herhalen zonder aan kracht te verliezen.
Dat betekent dat als we die energie in ons hogere hart hebben, we haar zelfs naar al onze cellen kunnen sturen.
Waarvoor kunnen we de Levensbloem gebruiken? In eerste instantie om Gaia, het Universum en Al Wat Is te helen. Als we dat echt verlangen, ontvangen we heling in veelvoud in ons eigen hart. Als we viaweg de zoektocht van de Ziel met behulp van de Engelen bewerkstelligen, kan de bloem in een kristal veranderen.

We kunnen de Levensbloem gebruiken om ons hart te helen. Je kunt de Levensbloem visualiseren door de geometrische vorm te visualiseren. De zes blaadjes en de cirkel van hoop, moed, waarheid, wijsheid, schoonheid, harmonie en heling.
Onthoud dat wat in ons is (onze microkosmos) zich ook buiten ons (de macrokosmos) bevindt en vice versa.

Microkosmos en macrokosmos spelen in alle vormen van heling een belangrijke rol en op elk helingsniveau bevinden zich ervaringen die nu geheeld mogen worden.
Elke uitdaging hierin biedt ons de kans om te laten zien dat we ons in vertrouwen mogen overgeven aan ons eigen unieke levenspad. De bedoeling is uiteindelijk meester over onszelf te worden. Na elk afgerond helingsniveau dat heel diep gaat, kunnen we verder gaan naar een nieuwe frequentie vanuit een verhoogd bewust Zijn.

Het dragen van de Levensbloem ondersteunt elke vorm van bewust worden en heling in de diepere lagen.
Het tekenen van de Levensbloem werkt heel rustgevend en meditatief en creëert verbinding met de Bron van Al-Wat-Is.

Warme hartegroet
Mieke Box 45
www.miekecoigne.com
 

Datum: 13-02-'19

Terug naar overzicht
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten