Mediums en paragnosten
De goedkoopste manier van bellen met een medium of paragnost

Dimensies en frequenties

Dimensies en frequenties. Velen hebben al eens gehoord of gelezen dat we multidimensionele wezens zijn. Er zijn dus zeer veel dimensionele realiteiten. Het is niet meer zo verrassend om te weten dat er in andere dimensies leven is dat de meesten

Dimensies en frequenties. Velen hebben al eens gehoord of gelezen dat we multidimensionele wezens zijn. Er zijn dus zeer veel dimensionele realiteiten. Het is niet meer zo verrassend om te weten dat er in andere dimensies leven is dat de meesten niet met het blote oog kunnen waarnemen. Kinderen kunnen dat wel nog zien, tot op het moment dat de fontanel zich begint te sluiten en het kind dapper naar school gaat en het brein gevoed wordt met kennis.
Eén van die wezens die een belangrijke opdracht op aarde hebben zijn elfen. Elfen waken over de flora op aarde. Ze plegen ook veel overleg met andere vormen van leven die hun specifieke taak in het geheel vervullen. Net zoals op aarde is ook tussen hen overleg nodig om de samenwerking tussen alle betrokkenen op een constructieve manier te laten verlopen.
Er zijn zeer vele wezens bij het leven op aarde betrokken en ook hier heeft ieder zijn taak; je kunt dit het best bekijken als een zeer groot project waarin alles wordt geregeld. En daarom is samenwerking van het allergrootste belang.
Omdat de aankomende nieuwe tijd tot heel wat veranderingen zal leiden, zijn er vanuit de multidimensionele plekken wezens naar de aarde gekomen om hun bijdrage te leveren. Geef toe dat hetgeen zich allemaal afspeelt op aarde een wel zeer grootse gebeurtenis is. Hoe zullen voor de komende tijd – en laat ons dit maar in aardse tijd belichten, dus jaren – de bewustwordingsprocessen zich voltrekken en wat zullen we kunnen zien met al onze fysieke zintuigen? De gevolgen van de gigantische omslag op aarde zal alleszins een weerslag hebben op ons, als aardebewoners, zelfs op de bewoners van het hele melkwegstelsel én mogelijks op andere universa.
Elfen staan klaar in de hoogste staat van paraatheid om overal zo goed als mogelijk op in te spelen.
Wij als aardemensen kunnen wel vinden dat de veranderingen veel te langzaam gaan, maar in feite vinden de veranderingen op dit moment in een zeer hoog tempo plaats. De kosmos voelt zeer sterk in rep en roer en voor zeer gevoelige aardemensen is dit tot in elke vezel voelbaar.
Werkelijk alles wat we nu vanuit het collectieve zien gebeurt, heeft een gigantische impact op ons leven. Ik kan het maar blijven vertellen dat er veel meer aan de gang is dan een willen kennen van de toekomst. Het gaat erom dat het zeer belangrijk is dat zoveel mogelijk mensen zich hiervan bewust mogen worden. Met een toenemend bewuster worden kunnen mensen hun persoonlijke bewustwordingsweg beginnen of verder afleggen.
Door meer te gaan samenwerken met de zovele dimensie-werkelijkheden zal uiteindelijk eenheid worden bereikt.

Inspirerende hartegroet
Mieke Box 45
www.miekecoigne.com
 

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem