Mediums en paragnosten
Mediums en paragnosten

Droom je een droom

Soms ben je in een diepe slaap en droom je een droom die je snel weer vergeten bent. Het wordt niet opgeslagen en wanneer je wakker bent ontwaakt weet je er dan ook niets meer van..

Soms ben je in een diepe slaap en droom je een droom die je snel weer vergeten bent. Het wordt niet opgeslagen en wanneer je wakker bent ontwaakt weet je er dan ook niets meer van. Het is op een onbewuste laag gebeurd. Je kunt ook dromen en je herinneren wat je hebt gedroomd. Dan heeft de droom zich bewust afgespeeld. Soms hebben dromen een diepere boodschap en dien je die uit de droom te bewaren en ermee aan de slag te gaan. Soms blijft een droom je bij en wil je gewoon zelf graag weten wat het te betekenen heeft. Hele boeken zijn er over geschreven. Ook zijn er helderzienden en paragnosten die in staat zijn om de boodschap uit je droom te vertalen naar een manier waar je mee aan de slag kunt gaan. Soms weet je het eigenlijk zelf maar je kunt de behoefte voelen aan een diepere uitleg of gewoon er graag met iemand nog eens over na praten. Bijvoorbeeld omdat een zeurderig gevoel blijft hangen of een onderliggende angst heeft wakker gemaakt. Dat zijn dingen die je kunt wegnemen. Gewoon door er eens over te praten met onze tophelderzienden. Zij zijn gespecialiseerd in de wereld van het paranormale. De wereld die naast de normale wereld bestaat. Ook weten zij veel van de manier waarop boodschappen doorgegeven worden door onder andere gidsen, engelen en beschermers. Onder andere entiteiten vallen hieronder.

Wat is een droom, of een droomtoestand? De persoon is inactief, hij of zij slaapt terwijl er door middel van oogbewegingen toch sprake is van een actieve toestand. Het is een herinnering van de activiteit van de hersenen en een in het waakbewustzijn doordringende herinnering aan gebeurtenissen. De geest komt tot leven waardoor er levendige voorstellingen gevormd worden in meer of mindere mate van heftigheid en frequentie. Bij de slaap is het bewustzijn in hogere dimensies.
In die hogere dimensies kan er zich van alles afspelen waar je geen en soms wel weet van hebt. Je kunt er rust vinden en kracht maar je kunt ook gewaarschuwd worden voor iets dat nog staat te gebeuren in je fysieke leven. Je leven op aarde.
Dromen vertellen veel over wie je bent en waar je je nu bevindt in je spirituele proces en vooruitgang.
Dromen zijn een weerspiegeling van je gedachten en emoties maar ook je gevoelens. Zij kunnen ook iets vertellen over de manier waarop je kijkt naar de wereld om je heen. Thema’s waarover onder andere gedroomd wordt zijn bijvoorbeeld, sexualiteit en zwangerschap maar ook over de dood. Tanden die uitvallen zijn ook veel voorkomend. Zo staat elke droom symbool voor het unieke proces van de dromer.

Onze helderzienden kunnen je helpen bij het duiden van een droom. Soms al dan niet met behulp van een instrument en ook kunnen ze helpen bij het spirituele proces dat hiermee gepaard gaat. Zij begrijpen de emoties die een droom met zich mee kan brengen en staan graag voor je klaar om erover te praten met je.
Zij hebben een en ander natuurlijk zelf ook mee gemaakt. Spiritualiteit gaat altijd door ook ’s nachts. Onze helderzienden weten als geen ander met welke gevoelens en emoties je kunt zitten en wat je parten kan spelen na het nachtelijk gewoel. Zij kunnen in een vertrouwelijke sfeer je op je gemak stellen en een ander inzicht reiken over je gevoel.

Helderzienden kennen het begrip nieuwetijdskinderen als geen ander. Veelal zijn zij zelf ook nieuwetijdskinderen. Daarom ook kunnen de meesten van hen je er alles over vertellen maar ook wat het betekent om hooggevoelig te zijn. Hooggevoelig voor de indrukken en emoties van hun omgeving en al het andere dat gelijktijdig leeft. Dus ook het paranormale en het spirituele ligt in hun vermogen. Dat is nogal wat. Dat is ook niet voor iedereen goed te begrijpen. Ook de uitleg van zaken verschilt nogal eens.
Onze helderzienden zijn erop gericht om andere nieuwetijdskinderen en hun ouders de hand te reiken en hun sluier op te lichten zodat ze tot inzicht kunnen komen. Handvaten krijgen voor de omgang met het nieuwetijdskind. Begrip te krijgen voor hoe het nieuwetijdskind zich voelt en hoe zij zich voelen. Maar ook om de angsten bij het nieuwetijdskind weg te nemen of in ieder geval voor het grote deel. Want een nieuwetijdskind maakt soms nogal wat mee.

Hoe herken je een nieuwetijdskind? Kenmerken van een nieuwetijdskind zijn: Het zijn kinderen die leven vanuit wijsheid en doen wijze uitspraken voor hun leeftijd. Vaak zijn deze nieuwetijdskinderen hoogbegaafd, en tonen een ontwikkelingssnelheid tussen taal en rekenvaardigheden motorische en intellectuele maar ook sociale vaardigheden. Soms zijn ze driftig wanneer ze onbegrepen worden. Ze hebben moeite met de motoriek en zijn dromerig. Ze hebben soms eczeem, allergieën of andere huidaandoeningen en soms ook astma, maar ook bijvoorbeeld voedselintolerantie. Regelmatig komen er bij nieuwetijdsproblemen slaap en angstproblemen voor. Bijvoorbeeld angst door dingen die wij niet kunnen zien en of begrijpen maar zij dus wel. Ze hebben een sterk rechtvaardigheidsgevoel en hebben moeite met bedrog, liegen en onechtheid. Soms zijn ze gevoelig voor sfeer en stemmingen en nemen deze over. Soms hebben ze paranormale ervaringen.
Dat is me nogal wat, en het is dan ook geen wonder dat ouders geadviseerd wordt om op een bepaalde manier om te gaan met hun kind zodra gebleken is dat het een nieuwetijdskind is. Zeer belangrijk is het om open te praten met elkaar en om het kind het gevoel te geven dat er geluisterd wordt. Praat over hetgeen er zich afspeelt in de beleving van het kind zelfs en misschien zelfs vooral wanneer het een andere beleving is dan die van jou als volwassene. Het is voor het nieuwetijdskind zeer belangrijk dat je rustig blijft en open in de communicatie. Wanneer iets voor jou als volwassene al eng is of angstig hoe denk je dan dat het voor een nieuwetijdskind is? Geef hen hulp en moedig ze aan zonder overdreven te zijn. Maak van hen partners in de opvoeding.

Geef ze keuzes en maak hen deelgenoot in alles. Praat ook over alles met hen. Leg uit wat je doet en waarom je het doet. Geef hen hulp onder alle omstandigheden en voorkom kritiek. Vertel hen niet wie ze zijn en wat ze komen doen, want dat weten ze zelf al.
Het is voor een nieuwetijdskind noch een ouder van een nieuwetijdskind gemakkelijk om in deze situatie te zitten. Angst en onbegrip hebben lange tijd een rol gespeeld. Gelukkig komt er steeds meer informatie voorhanden en kunnen ouders steeds beter worden begeleid bij het opvoedingsproces van een nieuwetijdskind.

Onze helderzienden staan klaar om te helpen wanneer je een nieuwetijdskind bent maar ook wanneer je de ouder bent van een nieuwetijdskind. Zij zullen je de weg kunnen wijzen in je ervaringen maar ook verder helpen om tot begrip in de relatie en omgang met elkaar te kunnen komen. Natuurlijk kan het ook zijn dat je gewoon je verhaal wilt doen.
 

Paragnost en Healer Kim
Boxnummer: 000248
Paragnost en Healer Kim
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
*Intuïtief Tarot Card Reader* World News Updates (shift/5D/ascentie)/Liefde, Werk, Levensdoel, Toekomst.
Ben Ben
Boxnummer: 000227
Ben Ben
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen
Clarisa
Boxnummer: 000193
Clarisa
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
Angel Mary
Boxnummer: 000220
Angel Mary
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Arlette
Boxnummer: 000161
Medium Arlette
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Spiritueel coach Sky
Boxnummer: 000181
Spiritueel coach Sky
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen
Victoria
Boxnummer: 000361
Victoria
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.
Angel
Boxnummer: 000140
Angel
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Super Psychic
Boxnummer: 000243
Super Psychic
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Delayha Nyari
Boxnummer: 000241
Delayha Nyari
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Layla (2)
Boxnummer: 000182
Medium Layla (2)
    
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?
Medium Yvonne
Boxnummer: 000173
Medium Yvonne
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Angelique
Boxnummer: 000303
Angelique
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.
Amrita
Boxnummer: 000340
Amrita
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Henk Jan
Boxnummer: 000302
Henk Jan
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om het beste resultaat voor jou te behalen.
Cher
Boxnummer: 000286
Cher
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.
 Hope
Boxnummer: 000471
Hope
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mijn naam is Hope Ik ben een krachtig, spiritueel, heldervoelend en ziend medium die werkt met de leormandkaarten indien gewenst. Gespecialiseerd op liefde/relatie, werk, tweelingzielen connectie en het  weghalen van blokkades.
Merel
Boxnummer: 000291
Merel
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.
Valentino
Boxnummer: 000329
Valentino
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Bob
Boxnummer: 000238
Bob
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Paragnost Marco
Boxnummer: 000199
Paragnost Marco
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     
Linda
Boxnummer: 000306
Linda
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
 Ik begeleid jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Zit jij met vragen over, liefde, werk, narcisme, verslaving of heb jij behoefte aan een luisterend oor? Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek. Ik stem af op jouw energie. Daarnaast gebruik ik Engelen kaarten, hierdoor krijg ik meer boodschappen door die ik met jou zal bespreken.
Ingrid
Boxnummer: 000277
Ingrid
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Ingrid
Christel
Boxnummer: 000150
Christel
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Baya
Boxnummer: 000322
Baya
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren een topper op de bellijn. Helderziende waarnemingen, duidingen en toekomstvoorspellingen. Astrologische prognoses. Lenormandkaarten lezen tot in detail
Yvonne
Boxnummer: 000292
Yvonne
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.
Mandy
Boxnummer: 000218
Mandy
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy
Casandra
Boxnummer: 000192
Casandra
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Met behulp van mijn gidsen en de kaarten help ik jou graag op je zoektocht naar inzichten.
Relationship Expert
Boxnummer: 000242
Relationship Expert
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Medium Florance
Boxnummer: 000228
Medium Florance
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
Cassandra
Boxnummer: 000172
Cassandra
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Lou
Boxnummer: 000247
Lou
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Medium Angie
Boxnummer: 000178
Medium Angie
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.
Truthful Insights
Boxnummer: 000244
Truthful Insights
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?
Natasja
Boxnummer: 000251
Natasja
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.
Test Box
Boxnummer: 000203
Test Box
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Marshmallow soufflé chupa chups bear claw danish wafer. Pudding cake cupcake croissant cheesecake donut dragée. Cake brownie pudding dragée apple pie. Candy chocolate tiramisu cupcake danish bear claw. Chocolate jujubes brownie muffin pastry cake chupa chups. Marzipan sugar plum sesame snaps pudding powder marshmallow. Macaroon powder caramels powder cake chupa chups brownie candy sesame snaps. Tootsie roll chocolate cake fruitcake jelly beans marshmallow croissant topping sesame snaps jelly beans. Chocolate chocolate cake chupa chups gingerbread cake gummies croissant toffee. Dessert cake macaroon sugar plum jujubes. Liquorice jelly beans gummies icing shortbread cake pie sweet roll. Topping sugar plum dessert lemon drops jelly beans muffin lemon drops dessert jelly-o.
Jo An
Boxnummer: 000176
Jo An
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Quin
Boxnummer: 000321
Quin
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren help ik mensen verder in het nemen van hindernissen die zich voordoen op hun levensweg. Buiten mijn gaven gebruik ik als belangrijkste tool de Lenormandkaarten
Willem
Boxnummer: 000207
Willem
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Manuela
Boxnummer: 000530
Manuela
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Manuela al 20 jaar werkzaam als paragnost en medium.