Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.

Droom je een droom

Droom je een droom

Soms ben je in een diepe slaap en droom je een droom die je snel weer vergeten bent. Het wordt niet opgeslagen en wanneer je wakker bent ontwaakt weet je er dan ook niets meer van..

Soms ben je in een diepe slaap en droom je een droom die je snel weer vergeten bent. Het wordt niet opgeslagen en wanneer je wakker bent ontwaakt weet je er dan ook niets meer van. Het is op een onbewuste laag gebeurd. Je kunt ook dromen en je herinneren wat je hebt gedroomd. Dan heeft de droom zich bewust afgespeeld. Soms hebben dromen een diepere boodschap en dien je die uit de droom te bewaren en ermee aan de slag te gaan. Soms blijft een droom je bij en wil je gewoon zelf graag weten wat het te betekenen heeft. Hele boeken zijn er over geschreven. Ook zijn er helderzienden en paragnosten die in staat zijn om de boodschap uit je droom te vertalen naar een manier waar je mee aan de slag kunt gaan. Soms weet je het eigenlijk zelf maar je kunt de behoefte voelen aan een diepere uitleg of gewoon er graag met iemand nog eens over na praten. Bijvoorbeeld omdat een zeurderig gevoel blijft hangen of een onderliggende angst heeft wakker gemaakt. Dat zijn dingen die je kunt wegnemen. Gewoon door er eens over te praten met onze tophelderzienden. Zij zijn gespecialiseerd in de wereld van het paranormale. De wereld die naast de normale wereld bestaat. Ook weten zij veel van de manier waarop boodschappen doorgegeven worden door onder andere gidsen, engelen en beschermers. Onder andere entiteiten vallen hieronder.

Wat is een droom, of een droomtoestand? De persoon is inactief, hij of zij slaapt terwijl er door middel van oogbewegingen toch sprake is van een actieve toestand. Het is een herinnering van de activiteit van de hersenen en een in het waakbewustzijn doordringende herinnering aan gebeurtenissen. De geest komt tot leven waardoor er levendige voorstellingen gevormd worden in meer of mindere mate van heftigheid en frequentie. Bij de slaap is het bewustzijn in hogere dimensies.
In die hogere dimensies kan er zich van alles afspelen waar je geen en soms wel weet van hebt. Je kunt er rust vinden en kracht maar je kunt ook gewaarschuwd worden voor iets dat nog staat te gebeuren in je fysieke leven. Je leven op aarde.
Dromen vertellen veel over wie je bent en waar je je nu bevindt in je spirituele proces en vooruitgang.
Dromen zijn een weerspiegeling van je gedachten en emoties maar ook je gevoelens. Zij kunnen ook iets vertellen over de manier waarop je kijkt naar de wereld om je heen. Thema’s waarover onder andere gedroomd wordt zijn bijvoorbeeld, sexualiteit en zwangerschap maar ook over de dood. Tanden die uitvallen zijn ook veel voorkomend. Zo staat elke droom symbool voor het unieke proces van de dromer.

Onze helderzienden kunnen je helpen bij het duiden van een droom. Soms al dan niet met behulp van een instrument en ook kunnen ze helpen bij het spirituele proces dat hiermee gepaard gaat. Zij begrijpen de emoties die een droom met zich mee kan brengen en staan graag voor je klaar om erover te praten met je.
Zij hebben een en ander natuurlijk zelf ook mee gemaakt. Spiritualiteit gaat altijd door ook ’s nachts. Onze helderzienden weten als geen ander met welke gevoelens en emoties je kunt zitten en wat je parten kan spelen na het nachtelijk gewoel. Zij kunnen in een vertrouwelijke sfeer je op je gemak stellen en een ander inzicht reiken over je gevoel.

Helderzienden kennen het begrip nieuwetijdskinderen als geen ander. Veelal zijn zij zelf ook nieuwetijdskinderen. Daarom ook kunnen de meesten van hen je er alles over vertellen maar ook wat het betekent om hooggevoelig te zijn. Hooggevoelig voor de indrukken en emoties van hun omgeving en al het andere dat gelijktijdig leeft. Dus ook het paranormale en het spirituele ligt in hun vermogen. Dat is nogal wat. Dat is ook niet voor iedereen goed te begrijpen. Ook de uitleg van zaken verschilt nogal eens.
Onze helderzienden zijn erop gericht om andere nieuwetijdskinderen en hun ouders de hand te reiken en hun sluier op te lichten zodat ze tot inzicht kunnen komen. Handvaten krijgen voor de omgang met het nieuwetijdskind. Begrip te krijgen voor hoe het nieuwetijdskind zich voelt en hoe zij zich voelen. Maar ook om de angsten bij het nieuwetijdskind weg te nemen of in ieder geval voor het grote deel. Want een nieuwetijdskind maakt soms nogal wat mee.

Hoe herken je een nieuwetijdskind? Kenmerken van een nieuwetijdskind zijn: Het zijn kinderen die leven vanuit wijsheid en doen wijze uitspraken voor hun leeftijd. Vaak zijn deze nieuwetijdskinderen hoogbegaafd, en tonen een ontwikkelingssnelheid tussen taal en rekenvaardigheden motorische en intellectuele maar ook sociale vaardigheden. Soms zijn ze driftig wanneer ze onbegrepen worden. Ze hebben moeite met de motoriek en zijn dromerig. Ze hebben soms eczeem, allergieën of andere huidaandoeningen en soms ook astma, maar ook bijvoorbeeld voedselintolerantie. Regelmatig komen er bij nieuwetijdsproblemen slaap en angstproblemen voor. Bijvoorbeeld angst door dingen die wij niet kunnen zien en of begrijpen maar zij dus wel. Ze hebben een sterk rechtvaardigheidsgevoel en hebben moeite met bedrog, liegen en onechtheid. Soms zijn ze gevoelig voor sfeer en stemmingen en nemen deze over. Soms hebben ze paranormale ervaringen.
Dat is me nogal wat, en het is dan ook geen wonder dat ouders geadviseerd wordt om op een bepaalde manier om te gaan met hun kind zodra gebleken is dat het een nieuwetijdskind is. Zeer belangrijk is het om open te praten met elkaar en om het kind het gevoel te geven dat er geluisterd wordt. Praat over hetgeen er zich afspeelt in de beleving van het kind zelfs en misschien zelfs vooral wanneer het een andere beleving is dan die van jou als volwassene. Het is voor het nieuwetijdskind zeer belangrijk dat je rustig blijft en open in de communicatie. Wanneer iets voor jou als volwassene al eng is of angstig hoe denk je dan dat het voor een nieuwetijdskind is? Geef hen hulp en moedig ze aan zonder overdreven te zijn. Maak van hen partners in de opvoeding.

Geef ze keuzes en maak hen deelgenoot in alles. Praat ook over alles met hen. Leg uit wat je doet en waarom je het doet. Geef hen hulp onder alle omstandigheden en voorkom kritiek. Vertel hen niet wie ze zijn en wat ze komen doen, want dat weten ze zelf al.
Het is voor een nieuwetijdskind noch een ouder van een nieuwetijdskind gemakkelijk om in deze situatie te zitten. Angst en onbegrip hebben lange tijd een rol gespeeld. Gelukkig komt er steeds meer informatie voorhanden en kunnen ouders steeds beter worden begeleid bij het opvoedingsproces van een nieuwetijdskind.

Onze helderzienden staan klaar om te helpen wanneer je een nieuwetijdskind bent maar ook wanneer je de ouder bent van een nieuwetijdskind. Zij zullen je de weg kunnen wijzen in je ervaringen maar ook verder helpen om tot begrip in de relatie en omgang met elkaar te kunnen komen. Natuurlijk kan het ook zijn dat je gewoon je verhaal wilt doen.
 

Medium Martina
Beschikbaar
Medium Martina
Box: 55
Helderwetend-voelend-invoelen op voornaam en specifieke vraag/zielenopdracht betreffend werk/coach/bewustzijnswerk, energetisch reinigen van huizen (op afstand)

Medium Jeanette
Beschikbaar
Medium Jeanette
Box: 58
Gespecialiseerd in relaties, narcisme, en complexe situaties. Voor een helder, eerlijk en liefdevol gesprek. Bekend van TV

Medium Daniël
In gesprek
Medium Daniël
Box: 15
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Layla-Ki
In gesprek
Medium Layla-Ki
Box: 18
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl

Marya
Afwezig
Marya
Box: 02
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Ziva
Afwezig
Ziva
Box: 04
Ik ben hier om mijn licht op jouw donkere situatie te schijnen. Stel je vraag zo duidelijk mogelijk, zodat ik goed kan invoelen op je energie en je  daardoor goede en oprechte antwoorden kan geven.

Medium Margje
Afwezig
Medium Margje
Box: 05
Sterk helderziend medium.  Nuchter , eerlijk en direct. Contact met overleden dierbaren. Alle levensvragen  zijn welkom.

Medium Kitty
Afwezig
Medium Kitty
Box: 06
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Afwezig
Medium Laura
Box: 07
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Paragnost Bernadette
Afwezig
Paragnost Bernadette
Box: 08
Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Medium Désiree
Afwezig
Medium Désiree
Box: 09
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Medium Arlette
Afwezig
Medium Arlette
Box: 10
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Betty
Afwezig
Betty
Box: 11
 Samen helder krijgen wat er speelt en waar het heen gaat. Boodschappen, healing, energetische coaching, Nieuwe Tijd, toekomst.

Oryn
Afwezig
Oryn
Box: 12
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Olivia
Afwezig
Medium Olivia
Box: 13
   van kinds af heldervoelend & , helderwetend, narcisme(coach)  meer dan 25 jaar ervaring . tarot .div kaartleggingen , voor alle levensvragen , reik ik je tools aan en altijd eerlijk antwoord/advies !

Medium Maria
Afwezig
Medium Maria
Box: 14
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Margret
Afwezig
Medium Margret
Box: 16
Gespecialiseerd in Zielsiefde ~ Zielsherkenningen ~ Reiki en Kundalini ~ Narcisme ~ Dieren ~  het Watermantijdperk ~  Eigenlijk mag je elke vraag stellen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. liefs margret  

Valantino
Afwezig
Valantino
Box: 17
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Anita
Afwezig
Anita
Box: 20
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Shanti
Afwezig
Paragnost Shanti
Box: 21
Tweelingzielen, relaties, narcisme, rouw, burn-out, traumaverwerking, zakelijk, HSP 

Paragnost Thea
Afwezig
Paragnost Thea
Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Marie
Afwezig
Paragnost Marie
Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Elise
Afwezig
Elise
Box: 25
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Cleopatra
Afwezig
Cleopatra
Box: 26
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Waarzegster Marion
Afwezig
Waarzegster Marion
Box: 29
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Katja Charlotte
Afwezig
Katja Charlotte
Box: 31
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Afwezig
Medium Angie
Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Afwezig
Linda
Box: 33
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Christel
Afwezig
Christel
Box: 34
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Spiritueel coach Sky
Afwezig
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Medium Layla (2)
Afwezig
Medium Layla (2)
Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Lies
Afwezig
Lies
Box: 39
Ik ben heldervoelend, wetend en gespecialiseerd in transformaties, relaties en bron her-inneringen.

Martina
Afwezig
Martina
Box: 40
Engelenmedium, paragnost, lichtgever, coach, kaartlegging, pendel en contact met overledenen.

Anne Marie
Afwezig
Anne Marie
Box: 41
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Medium Amy
Afwezig
Medium Amy
Box: 42
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Afwezig
Medium Rosali
Box: 43
Ik ben een doorgeefluik. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Corina
Afwezig
Medium Corina
Box: 46
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Medium Diana
Afwezig
Medium Diana
Box: 50
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Paragnost Lis
Afwezig
Paragnost Lis
Box: 52
''Mijn naam is Lis, ik ben een helder ziend, helder wetend, Paragnost/ Reiki Seichem Master., kaartlegster 

Medium Clarisa
Afwezig
Medium Clarisa
Box: 53
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
Afwezig
Paragnost Marco
Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Paragnost Martie
Afwezig
Paragnost Martie
Box: 67
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en coaching