HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogAanmelden als medewerker

Een leven zonder pijn en verdriet, bestaat dat?

Ze zoekt hulp en kom terecht bij de spirituele hulplijn mediums en paragnosten. Ze heeft niet een directe vraag, ze weet ook niet goed hoe ze het moet verwoorden, maar ze voelt zoveel pijn en verdriet. Haar leven lang eigenlijk al en ze vraagt zich af, bestaat er een leven zonder pijn en verdriet?

Ze begint te vertellen wat ze allemaal heeft meegemaakt en dat is niet mis. En ik begrijp haar vraag heel goed. Ze gelooft niet meer in het goede en al helemaal niet meer in mensen. Ze leeft teruggetrokken, en zoekt zo min mogelijk anderen op. Bij elk contact is ze bang dat een ander haar weer pijn zal doen.

Ze heeft voor zichzelf een bepaalde comfortabele zone gevonden waarin ze zichzelf staande kan houden. Maar bij het minste of geringste schieten emoties alle kanten op en heeft ze dagen nodig om te herstellen. Werken lukt niet, gelukkig heeft ze een uitkering, geen vetpot, maar het lukt haar elke maand toch weer door te komen. Dat geeft haar houvast en rust.

Ze wil weten of er een leven kan bestaan zonder pijn. Een vraag die je als medium nooit zo rechtstreeks wordt gesteld, maar wel een hele mooie diepzinnige vraag is. Jazeker wel, een leven zonder pijn bestaat. Alleen hoe kom je daar, als je al zoveel hebt meegemaakt en dat is wat je kent en niet beter weet.

Datgene wat de mens voor zijn kiezen krijgt, is zijn referentiekader. Als het geluk zich nog nooit heeft laten zien, dan heb je ook geen idee hoe het voelt, hoe het er uit ziet. Dan is er geen gevoel meer om het geluk toe te kunnen laten. Je durft het simpelweg niet meer, je gelooft er niet meer in.

Dat betekent dat je bij jezelf iets verstopt. Net als of er een knop is omgegaan, of dat je een bepaald stofje mist. Dat is niet zo, je hebt jezelf zo geprogrammeerd dat je heel voorzichtig geworden bent.

Ook voor deze cliënt staat het geluk voor de deur. Je moet het gaan durven zien, je moet met hele kleine stapjes en met een portie lef en durf voor geluk durven te gaan kiezen. Want diegene die het moet gaan doen, ben jezelf.

Al is je leven tot op heden een aaneenschakeling geweest van pijn en verdriet, veroorzaakt door anderen, je hebt de kracht in je om gelukkig te worden. Hier heb je wel hulp bij nodig. Mediums of paragnosten die jou helpen op dit pad. Die je antwoorden geven en inzichten, die je laten zien dat het verleden het verleden is en de toekomst voor jou klaar ligt.

Dat je het verleden durft los te laten en aan de slag gaat met datgene te doen wat goed voelt voor jezelf. Dat is leren en oefenen en toepassen. In kleine stapjes vooruit en dan weer een stap terug. Die stap voelt onaangenaam aan, maar is wel nodig. Om jezelf te laten voelen, dit nooit meer. En zo kom je uit dat diepe dal.

Je doet alleen nog maar dingen die jij wilt. Daar ga je heel bewust voor kiezen. Je zult dus keuzes moeten gaan leren maken. Je schudt in feite het angstige mens van je af. Hiermee kan je het verleden niet veranderen. Je kunt wel je leven veranderen en daar aan werken.

Zo zie je dat er wel degelijk een leven kan bestaan zonder pijn en verdriet. Als jij je leven gaat invullen zoals jij het zelf wilt.

Medium Von
 

Datum: 06-04-'19

Terug naar overzicht
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten