HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacaturesWord affiliate en verdien geld!

Ego strelend

Heb ik er goed aan gedaan, vraagt ze met een bedeesde stem. Ik ben zo gek op deze man en heb hem al lange tijd niet gehoord of gesproken. Ik heb hem gisteren een bericht gestuurd. Ik hoef niet direct een antwoord hoor, maar kun je mij vertellen of het er wel komt.

Blakend van de onzekerheden, na lang dubben en wikken en wegen heeft ze de stoute schoenen durven aantrekken en na diverse malen de tekst te hebben aangepast, met een bibberende vinger op de verzendknop gedrukt. Toen was er geen weg meer terug. Maar wat spannend en nu, gaat er van zijn kant iets komen. Daar heb ik het niet voor gedaan hoor, geeft ze snel aan.

Als medium hoor en zie je hele andere dingen, je hoort een voorzichtige onzekere stem, die zich afvraagt of ze dit wel had moeten doen. Je hoort enorm veel twijfel. Je ziet een neergeslagen hoofd. Je voelt dat energie in haar stilstaat. Ze leeft op hoop en wachten, als een soort van water en brood.

Ze gaat snel van het onderwerp af, terwijl ik nog niets heb gezegd. Net of ze voelde dat haar vraag tegenstrijdig is. Eerlijk gezegd, nu komt de waarheid, hoef ik niet zo nodig een antwoord terug hoor. Toch geen waarheid, want oh wat zou ze graag iets willen horen. Maar de angst dat het er niet komt, of dat het antwoord niet is wat ze wil horen, maakt zich van haar meester.

Ik wil eigenlijk alleen maar weten of hij het fijn vond dat hij iets van mij hoorde. En toen mocht ik, ja wat dacht je, ego strelend wat je hebt gestuurd. Oh, haar energie veranderde, haar stem werd duidelijker, want dan was het goed. Niet in de gaten hebbend wat er nu echt werd gezegd.

Zijn ego heb je er dusdanig mee gestreeld, gaf ik aan, en dat het antwoord van zijn kant nog wel even op zich laat wachten. Nou dat vind ik niet erg hoor, ik kan wachten, ik heb geduld, ik gun hem zijn vrijheid.

Oh, wederom hoor je als medium weer hele andere dingen. Ze heeft geen geduld, ze kan niet wachten, ze gunt hem zijn vrijheid helemaal niet. Wat ze nu wil, is een antwoord, nu, en niet later. Maar de onzekerheid of ze er wel goed aan heeft gedaan, of er wel iets gaat komen, zorgt er voor dat ze zichzelf van alles aan het wijsmaken is. Zo is ze zelf ook haar ego aan het strelen en heeft ze niet in de gaten.

Als ze naar haar hart zou luisteren en haar gevoel liet spreken, dan zou er hele andere woorden uit haar mond komen. Die zouden zeggen, ik heb helemaal geen geduld, ik wil het antwoord nu. Ik gun hem helemaal geen vrijheid, ik wil een relatie met deze man. Ik ben klaar met wachten.

Als ze nog een stapje dieper zou gaan in zichzelf, dan zou ze dat egostrelende bericht nooit hebben verstuurd. Dan zou ze hem compleet links hebben laten liggen en geen seconde op hem hebben zitten wachten. Dan gunde ze hem zichzelf al lang niet meer.

Maar de ego's zijn nog aan de macht, het hart speelt nog een bijrol en de ziel is nog niet ontdekt. Zijn we nog bezig om een ander belangrijker te vinden dan onszelf. Laten we ons ego nog het woord doen, waardoor we datgene wat we diep van binnen voelen negeren en niet naar luisteren.

Het gesprek kreeg een andere wending, omdat het medium vroeg hoe ze zich voelde. Niet zo fijn, ik doe schijnbaar zelf alles verkeerd. Dat was een hele mooie invalshoek om haar te vertellen als medium dat zolang zij zichzelf blijft afwijzen, ze niet krijgt wat zij nodig heeft.

Dat zolang ze naar haar ego blijft luisteren, ze niet hoort wat haar hart voor haar kan betekenen. Er volgde een mooi gesprek vol met inzichten en de energie begon bij haar te stromen. Tegelijkertijd werd een gevoel van kippenvel waargenomen. Ze ervoer het als iets magisch. Ze begreep nu waar het mis ging en besloot resoluut het roer om te gooien. Vanaf nu ging ze luisteren naar haar gevoel en haar hart volgen en ze begreep ineens heel goed dat ze dat met de manier waarop ze het nu deed. Zichzelf dwingen geduldig te wachten, ze niets mee ging bereiken.

Medium Von
 

Datum: 15-10-'19

Terug naar overzicht
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten