Mediums en paragnosten
De goedkoopste manier van bellen met een medium of paragnost

Elk wezen spreekt gevoelstaal

Al lijkt het alsof alleen mensen een taal spreken. Elk levend wezen spreekt een taal. Het is de mens die zich het meest ingewikkelde taalsysteem heeft toegeëigend. Daarnaast is de mens de enige die denkt in tijd. Denken we na over de dood en zijn we een van de weinige soorten die zich in kunnen leven in anderen. Wij, de mens hebben het meest complexe bewustzijn van alle diersoorten.

Aan de ene kant een enorme plus, aan de andere kant totaal niet. Als je niet op de juiste manier omgaat met jouw complexe bewustzijn, de tijd, het nadenken over de dood en het inleven in anderen, dan maak je het voor jezelf, het leven, heel moeilijk.

We worden vaak geleid door buitenaf. De taal wordt dusdanig gebracht, met daarbij behorende beelden, dat jij er in gaat geloven en naar gaat leven. Er wordt voor de mens bepaald in grote mate hoe die in het leven moet staan. Werken en presteren, is het motto, daar word je heel blij en gelukkig van. Dan heeft je leven zin. Denk er maar eens over na. Waar is onze opvoeding op gericht. Dit heeft tevens invloed hoe of we ons tijd besteden en indelen. Zoveel zeggenschap heb je er zelf eigenlijk helemaal niet over. Geen werk, geen leven, geen eten, geen doel. Althans dat wordt ons wijsgemaakt. Zo worden we allemaal in een bepaalde richting geduwd, die zo langzamerhand zijn beste tijd heeft gehad.

Het patroon doorbreken, op individuele basis, want dat is het enige wat vaak mogelijk is, met al de druk die van buitenaf komt, is een bijna onmogelijke opgave. Kijk maar, elk kind wordt in het keurslijf geduwd. En de druk is enorm hoog, niet alleen om te presteren, ook de tijdsdruk telt hierbij mee. Daarnaast wil niemand buiten de boot vallen. Het zorgen maken, is geboren.

Een kind dat wordt geboren, en jij ook die hier al wat langer rondloopt, zou zich helemaal nergens zorgen over moeten maken. Maar we doen het wel, allemaal, voortkomend uit onze eigen angsten. En als die de overhand gaan nemen, waak je, stress, ziektes liggen op de loer. We kunnen tegenwoordig veel op gebied van gezondheid, maar het kan ook ons de dood injagen. Dit alles tezamen is het grote struikelblok waar elk mens mee te dealen krijgt, zodra die in zijn wiegje ligt. Zich op dat moment nog nergens van bewust. Ja dat denk je.

Een baby spreekt ook een taal, die we gevoelstaal noemen. Die voelt direct aan of de omgeving veilig is, of die gewenst is. Het is de taal die de zoogdieren met elkaar spreken. Zo kun je er naar kijken. Mensentaal daar bovenop, maakt meer kapot dan ons lief is. We zeggen niet voor niets woorden kunnen door je ziel snijden.

Het mensenbrein, hoe mooi het ook in elkaar steekt, heeft leiding en sturing nodig. Daar moeten we ons bewust van zijn. Als leiding van het brein ontbreekt, gaat het zijn eigen gang. Dan hebben we onszelf niet meer in de hand. Kunnen we ons te veel gaan inleven op anderen. Kunnen we onszelf door kwijtraken. Kan het piekeren doorslaan. Kan de tijd ons te veel druk gaan geven, willen we alles te georganiseerd en perfectionistisch doen.

We ontkomen er bijna niet meer aan dat alles wat we zien, een bepaald psychologische invloed op ons hebben. Reclame, inlfuencers, het nieuws, steekt op een dusdanige manier in elkaar, dat we automatisch er toe worden overgehaald, het te gaan kopen, het te willen hebben, het na gaan doen, er in gaan geloven. Dan heeft alles en iedereen jou in zijn macht, behalve jijzelf. Dan zijn de poppen aan het dansen in je hoofd.

Het is de kunst altijd je eigen koers te varen, en daarvoor je bewuste brein zelf onder de knie te houden. Samen met je gevoel, kan dit een ijzersterk team zijn, maar het kan je ook compleet breken en slopen. Voorkom het laatste en spreek regelmatig met een spiritueel hulpverlener, zodat je op koers blijft en niet overstag gaat je in de malle molen van de invloeden van buitenaf mee te laten slepen. Het is tenslotte jouw leven!

Medium Von

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Yvonne
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.