HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures

Fysieke klachten en ze kunnen niets vinden

Ook al mogen en kunnen wij mediums en paragnosten niets zeggen over gezondheid, er zijn toch mensen die ons er voor opzoeken en vaak als ze last hebben van fysieke klachten waar niet echt een reden voor te vinden is. Ze weten dan niet meer bij wie ze terecht kunnen.

Ze zoeken en hopen op betere tijden en aangezien mediums en paragnosten ook in de toekomst kunnen kijken, wagen ze er een telefoontje of chat aan.

Zo ook een vrouw die al een aantal jaren allerlei fysieke klachten heeft en artsen aangeven, we kunnen niets vinden. Ze voelde zich chronisch moe, pijn in haar armen en benen, ze voelen ook loodzwaar aan. Ze komt nog maar met moeite vooruit en ze geeft aan zo geen leven te hebben. Ondanks haar doorzettingsvermogen, en positieve instelling, begint ze toch wel moedeloos en depressief te worden. Ze weet het gewoon niet meer.

Als medium of paragnost begrijp je heel goed waar deze vrouw in is beland, je deelt haar als eerste mede dat we op het medische vlak niet veel kunnen zeggen, we zijn geen arts. Wel kunnen we heel goed luisteren en tussen de regels door horen en wie weet kunnen we zo deze vrouw weer wat hoop en kracht geven.

Fysieke klachten en niets kunnen vinden, dan hoor je al snel, het zit tussen je oren. Daar hangt een negatief label aan, net alsof je het dan maar niet moet hebben en moet negeren. Net alsof het dan onbelangrijk is en je je aanstelt. Jij voelt het, jij ervaart het, jij komt niet vooruit. Of het dan tussen je oren zit of niet, aan dat antwoord heb je helemaal niets. Dat maakt je alleen nog maar moedelozer.

Door als medium deze cliënt een aantal vragen te stellen, komt ze vaak zelf tot bepaalde inzichten. Die inzichten zeggen eigenlijk, wie weet kun je daar iets mee doen en aangezien we als mens altijd graag iet willen oplossen, biedt dat vaak toch hoop en weer vertrouwen voor een andere toekomst. Dat gebeurde ook bij deze vrouw. Toen het medium haar leven schetste, klaarstaan voor iedereen, graag alles perfect willen doen, slecht kunnen omgaan met lakse mensen, iedereen verzorgen en hopen dat zij het goed hebben en dat dan ook klopt. Dan ziet deze vrouw, ja, ik pak het allemaal niet zo heel goed aan hé. Ik negeer mijzelf en doe ik nog steeds. Dat klopt, want je hoofd is nog steeds aan het hollen en vliegen en zoeken.

Je geeft jezelf nog steeds niet wat je nodig hebt. Begin eens met te accepteren dat het er is. Begin eens met goed te luisteren naar wat je lijf zegt. Ja dat zegt pijn, druk op de borst, vermoeid. Nee, dat zegt je lijf niet, dat is wat jij denkt. Dat zijn gevolgen van het niet luisteren naar je lijf. Jouw lijf zegt iets heel anders. Dat zegt, ik heb behoefte aan rust, niet aan niets doen, maar aan rust. En dat is iets heel anders. Rust betekent, stop eens met aan van alles en nog wat te denken, stop er eens mee dat hoofd de hoofdrol te geven en ga accepteren. Makkelijker gezegd dan gedaan, zo leef ik mijn hele leven al en nu moet ik mijn hoofd rustig gaan krijgen en aan mijzelf gaan denken.

Juist en nu zeg je precies waar je mee bezig bent. En het klopt, je staat nu met jezelf voor een hele grote verandering. Het gaan doorbreken van destructieve gewoontes. Je hoofd stil gaan krijgen, dan geef je je lijf weer energie, die je nu aan je hoofd geeft. Is dat echt zo, werkt dat zo? Ja wat dacht je. Energie kun je maar een keer ergens aan uitgeven. Ik zie het en ik snap het, wat fijn, weet je voel mij al lichter nu. Ik voel zelfs tintelingen in mijn lijf, mooi hé, er gebeurt iets, er stroomt iets, je blokkade ben je zo aan het opheffen.

Kun je niets naast me komen zitten op de bank, zegt ze gekscherend. Jij kan dit zelf, zegt het medium, en weet 3 stapjes terug, een stapje vooruit. En je zult balen van die stapjes achteruit, maar laat je die nu nodig hebben om jezelf er weer toe aan te zetten, vooruit te willen gaan. Ik ga er mee aan de slag, ik heb ineens veel minder pijn in mijn armen. Ja, de verzuring komt los, jij gaat losser in het leven staan. Minder de controle willen hebben en meer controle over jezelf gaan krijgen. Wie weet ga je zoveel meer kwaliteit van leven krijgen. Zo kunnen mediums en paragnosten toch iets voor diegenen betekenen die fysieke klachten hebben en er niets aan de hand is. Alles is tenslotte energie. Hoe gebruik je die?

Medium Von
 

Datum: 05-11-'19

Terug naar overzicht
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten