HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacaturesWord affiliate en verdien geld!

Gesprek met een Overleden geliefde

Stel dat er iemand overleden is en je vindt dat heel moeilijk. Je wilt nog graag iets laten weten aan de persoon of je had nog zo graag

eens iets gehoord van die persoon. Of er is iets nog niet afgerond tussen jullie. Je hebt ruzie gehad of er zijn nog andere dingen die echt geregeld moesten worden en nu open liggen omdat je niet weet hoe nu verder. Allemaal vragen die je kunt hebben en waar je nog heel lang mee kunt blijven rondlopen. Tenzij je een medium vindt die in staat is om je antwoorden te geven. Dan kun je bellen met onze spirituele hulplijn waar liefdevolle maar ook zuivere mediums klaar staan om je te helpen met die vragen die op je hart liggen. Ook kan het zijn dat je antwoorden nodig hebt op processen die heel aards zijn omdat je bijvoorbeeld geld tekort hebt omdat je geen baan meer hebt. Je bent ontslagen. Of omdat je zo verliefd bent op iemand en het maakt je onrustig.
Zo graag wil je het weten: houdt die persoon ook van jou of bestaat het alleen in jou wereld? Of je hebt gesolliciteerd op de baan van je dromen, wordt het jou baan of gaat het toch naar een ander? Zomaar een greep uit zaken die je flink aan het denken kunnen zetten en waar je soms wel wat over wilt praten en inzichten over kunt gebruiken. Nog weer een andere situatie is dat je zelf spiritueel bent en dat je niet verder kunt. Dezelfde situaties blijven zich herhalen en je begrijpt maar niet waarom dit het geval is.

Er ligt een les besloten in de situatie die je maar niet begrijpt en je hebt je hoofd er al over gebroken waarom hij zich maar blijft afspelen. Je hebt er je hoofd eigenlijk min of meer al over gebroken. Ook dan kan het zo zijn dat je erover wilt praten met een medium en of helderziende van onze spirituele hulplijn
In het spirituele consult worden je door de bovennatuurlijke wereld antwoorden en inzichten aangereikt die je normaal gesproken over het hoofd ziet of waar je zelf niet opkomt. Dit zijn krachtige instrumenten die een transformatie dat wil zeggen een verandering op een of meer gebieden kunnen betekenen. Het is wel zo dat je dit dan wel zelf dient in te zetten. Jij moet de verandering integreren jij moet het doen. Meestal zien we dan dat de situatie zich nog een keer herhaald om te zien of je het nu begrepen hebt. Daarna beheers je het en zal de les voorbij zijn. Een spiritueel consult is meestal een eyeopener. Een moment van bewustwording soms direct soms iets later. Maar altijd ter bevordering van je spiritueel welzijn.

Tijdens een spiritueel consult is het heel belangrijk om met een open houding te komen met je vraag. Soms komen antwoorden anders dan je gehoopt of verwacht had en zijn ze niet helemaal zoals jij jezelf dit had voorgesteld. Ook dan zijn er mediums en helderzienden die je kunnen laten zien hoe iets ontstaan is wat de oorzaak van de reactie is en hoe je dit in de toekomst kunt voorkomen. Meestal zijn het krachtige hulpmiddelen deze gesprekken die je tot een helder inzicht kunnen brengen over wie je bent, maar ook de reden waarom je hier bent of wat je doet op dit moment. Dit levert soms zomaar zeer heftige gesprekken op. Het is goed dat je je dit realiseert. Maar ook wat goed voelt en wat niet. Heb je een bepaald gevoel of voel je je niet zoals je had gehoopt praat er dan over.
Samen kom je dan verder en door er in vertrouwen over te praten kan het zomaar zijn dat je ook hierover inzicht krijgt.

Mediumschap, Naast hun gaven gebruiken mediums soms instrumenten. Vaak zijn zij helderziend, helderwetend, helderhorend en helderruikend en maken naast al deze zaken ook nog gebruik van het contact met overledenen. Soms gebruiken zij als extra ook nog een instrument. Bekend zijn bijvoorbeeld de waarzegger op de kermis met haar glazen bol. Ook kaartensets en orakels zijn zeer bekend en worden nog steeds bekender omdat er in de wereld van mediums steeds modernere kaarten worden uitgebracht. Een zeer vakkundig medium kan de toekomst ook voorspellen en een kaartlegging doen met een pakje gewone speelkaarten. Heel bijzonder om eens mee te maken. Hiernaast kennen we binnen de paranormale wereld de edelstenen en mineralen maar ook bijvoorbeeld de pendel en de runen of de Itjing.

Edelstenen zijn er in allerlei soorten en maten en werken op chakra’s en of bewustzijn. Door gebruik te maken van een edelsteen kun je een bepaald inzicht krijgen middels het overbrengen van een bewustzijn. Een zeer transparante steen is de bekende bergkristal. Bergkristal leent zich prima voor zuivere waarneming. Rozenkwarts is de steen van de liefde. En Amethist leent zich prima voor psychische invloeden en gevoelens of zaken die met psychische problemen te maken hebben. Zo zijn er echt heel veel soorten edelsteen en elk van hen heeft zijn eigen specifieker werking. Een steen komt nooit zonder reden terecht bij de helderziende of het medium. Altijd blijkt hetzij onmiddellijk dan wel later dat het paste bij de situatie of het groeiproces van dat moment. Zo is het voor jou ook. Spreekt een steen je aan, dat spreekt hij tot je. Nooit zomaar. Edelstenen werken ook vaak specifiek op een bepaalde chakra. Wanneer je een verstoring of een disbalans treft in een van je chakra’s is er altijd wel een edelsteen die je daar bij kan helpen.
Onze mediums en helderzienden kunnen je helpen bij het adviseren van een bepaalde steen en bepaalde specifieke informatie over de werking van een steen vindt je ook op het internet of wellicht bij de winkel waar je de steen koopt door de verkoper. Zo gaat het bewustzijn die in een steen verblijft van persoon naar persoon en het raakt nooit op. Dat is wondermooi. Mediums en helderzienden gebruiken in hun spirituele leven daarom vaak stenen op het moment dat zij een antwoord nodig hebben. Wanneer je wat gevorderd bent in je eigen spirituele proces zal je dit ook zelf kunnen. Het draait hierin ook om vertrouwen. Durf jij te vertrouwen op het feit dat je het antwoord krijgt dat speciaal voor jou is op die tijd afgestemd op je behoefte en of vraag of bijvoorbeeld de verstoring.

Kaartensets zijn ook een voorbeeld van instrumenten die door mediums en paragnosten gebruikt worden om tot een specifiek beeld van je paranormale groei te komen en tot de boodschappen die op dat moment voor jou van belang zijn. Er zijn heel veel soorten decks die daarbij kunnen helpen en een medium of helderziende kiest het deck uit dat hij of zij vindt passen bij de vraag of de behoefte of neemt het deck omdat hij of zij altijd specifiek met dit deck werkt. Er is geen goed of fout in de wereld van de helderziende en van het medium. Neen, daar is eenheid.
En jij maakt daar deel van uit. Daarom staan ze te popelen om jou te helpen bij je groei en in je proces.

Spirituele wereld, Naast een fysieke zintuiglijke maar vooral aardse wereld bestaat er ook nog een die ongezien is en paranormaal. Dat wordt ook wel de spirituele wereld genoemd, de wereld die je waarneemt door gaven die niet iedereen in zichzelf al ontwikkeld heeft maar die wel meer en meer tot ontwikkeling komen vandaag de dag. Meer en meer nieuwetijdskinderen worden wakker en herinneren zich zaken die voor anderen nog ver van hun pet staan. Vaak hebben zij ook specifieke taken en informatie die bijdragen aan de transformatie van de wereld. Zij bestaan in allerlei soorten en maten en worden ook wel lichtwerkers genoemd. Paragnosten hebben een gaven om via hun waarneming en ook om die informatie door te spelen in de vorm van boodschappen aan hen die dit niet zo hebben. Zo zijn zij bemiddelaars tussen de geziene en de ongeziene wereld vaak door een of meer van deze gaven.
Mediums hebben als extra gave meer dan een paragnost. Zij kunnen contact kunnen leggen met de overledenen. Dat kan op allerlei manieren. Een van de voorbeelden is het automatisch schrift. Zo kan een medium een paragnost zijn maar is een paragnost niet per definitie een medium. De ongeziene wereld kent gidsen en engelen die er zijn om ons te beschermen.

Elk mens heeft zo zijn eigen gids die al vanaf de geboorte bij je is en er zal blijven tot je sterft. Niet iedereen kan zijn of haar gids horen of zien. Mensen die paranormaal of spiritueel zijn kunnen dit veelal wel. Zij zijn soms ook in staat om door woorden met hen te kunnen spreken. Iedere paranormale heeft hierin zijn eigen proces maar ook zijn eigen manier om hiermee om te gaan en om contact tot stand te brengen. Een voorbeeld is door meditatie of door het leggen van bijvoorbeeld kaarten.
Een consult bij een medium en helderziende draait om jou als beller. Om jou vraag en om jou proces. Of omdat geen wat er op je hart ligt. Dat kan betekenen dat je zaken hoort die je ergens wel wist, of die juist je ogen verder openen. Ook kunnen er gevoelens boven komen van herkenning omdat je er eindelijk met iemand over kunt praten die niet zegt dat je veel fantasie hebt maar die je gewoon begrijpt. Een soort vertrouwenspersoon hoe fijn is dat. Het is hun bekend hoe teleurstellingen je soms veel verdriet kunnen geven en soms kunnen medium en helderzienden je dan nog verder helpen door je uit te leggen waarom iets zo is. Dat neemt de teleurstelling misschien niet weg maar maakt het wel begrijpelijker. En is het misschien gemakkelijker te begrijpen.
Wij van mediums en helderzienden zijn blij om je mee te mogen nemen op de reis door de spirituele wereld en nodigen je van harte uit om alles waar je zelf niet mee verder komt bij ons te vertellen zodat wij je verder kunnen helpen samen met onze gidsen, engelen en begeleiders.

Soms heb je te lang gelopen met een bepaalde situatie. En dan kan het zomaar zijn dat je de greep op de situatie kwijt bent. De controle of het overzicht verloren. Dat voelt niet altijd fijn. Dan kan het zomaar zijn dat je de behoefte voelt om inzicht te krijgen over de waarheid. Of gewoon zomaar de waarheid over iets willen weten. Waarzeggerij wordt door mensen vaak gekoppeld aan de mevrouw op de kermis of enge spookachtige dingen. Deze zaken zijn bekend. Toch zijn er ook veel andere manieren om aan waarzeggerij te doen en tot een inzicht te komen die waarachtig is. Waarzeggerij is de poging om inzicht te krijgen in een vraag of een situatie. Dat kan op heel veel verschillende manieren en met gebruik van verschillende instrumenten en of hulpmiddelen. Voorbeelden van waarzeggerij zijn bijvoorbeeld hand lezen, astrologie, numerologie en sjamanisme.

Wanneer je denkt aan hulpmiddelen dan spreken wij over onder andere edelstenen zoals de bekende glazen bol en andere edelstenen maar ook speelkaarten zoals bijvoorbeeld de tarot. Maar ook runen, koffiedik en Itjing of het zeer bekende oijabord. Deze heeft afgelopen jaar grote opkomst gemaakt in Amerika en is dan ook veelbesproken. Dit bord heeft ook een gevaarlijk randje. Je kunt namelijk ook schadelijke demonische geesten op roepen en daarmee is het dan ook af te raden voor degene die niet weten wat zij doen en hoe zich te beschermen en wat zij doen evenals het zeer bekende glaasje draaien.
Beter is het om een van de waarzeggers op onze lijn te raadplegen en een consult te nemen bij een van onze betere waarzeggers. Elk van onze waarzeggers of het nu gaat om de astrologen, paragnosten, kaartleggers of reikimasters elk van hen weten hoe zij om dienen te gaan met bescherming, aarding en kunnen je erover wel het een en ander vertellen en uitleggen. Elk van hen hanteert zijn eigen unieke werkwijze maar altijd op een zuivere manier. Dat wil dan ook zeggen dat men er voor je is om te luisteren maar ook om de boodschappen waarheid getrouw aan je door te geven.

Soms is dat een heel fijne ervaring en soms hoor je dingen die je eigenlijk niet zo goed uit komen of teleurstellen omdat je er iets anders van had verwacht. Toch zijn onze waarzeggers er niet op uit om je te krenken of te beledigen maar juist om je op te bouwen en handvaten of inzichten en advies te geven waarmee je verder kunt groeien naar een hoger level. Wanneer je een consult hebt met een waarzegger zullen zij dus de waarheid vertellen zoals zij het inzicht ontvangen hebben geven zij het door en wat zij waarnemen zal aan je bekend gemaakt worden. Toch kan er wanneer mensen iets interpreteren een misvatting ontstaan. Onze waarzeggers zullen ervoor waken meer toe te voegen aan de boodschap zoals ontvangen en zullen er ook geen afbreuk aan doen. Puur, zuiver, authentiek en afgestemd op jou en je gidsen.
Zij zijn de bemiddelaars tussen de fysieke en de ongeziene wereld.

Mocht het desondanks gebeuren dat je je niet helemaal lekker voelt over iets dat is gezegd meld dat dan en praat erover. Ook als je meer wilt weten of graag een uitleg zou willen hebben vraag daar dan zeker naar. Wij zijn er op uit iedereen een kwalitatief goed consult te geven, antwoorden en inzichten te verstrekken en een goed luisterend oor te bieden. Maar ook om je op te bouwen en je groei te bieden in je proces.
Ben je zelf spiritueel en heb je behoefte aan begeleiding om ons prachtige werk ook te leren, ook dat kan bij ons.


Datum: 15-06-'17

Terug naar overzicht
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten