Mediums en paragnosten
De goedkoopste manier van bellen met een medium of paragnost

Gidsen die afkomstig zijn van overledenen

Gidsen die afkomstig zijn van overledenen zijn in staat zijn om met mensen te communiceren. Wanneer je worstelt met een vraag kan het antwoord ineens voor het oprapen liggen en soms is het het mogelijk dat wij onze gidsen zien

Gidsen die afkomstig zijn van overledenen zijn in staat zijn om met mensen te communiceren. Wanneer je worstelt met een vraag kan het antwoord ineens voor het oprapen liggen en soms is het het mogelijk dat wij onze gidsen zien. Er zijn bepaalde meditaties waarin wij onze gidsen kunnen ontmoeten maar veelal gaat dit om een bovennatuurlijke waarneming. Helderzienden, paragnosten en lichtwerkers werken allemaal veelal bewust met hun gidsen en raadplegen dan ook hun gidsen of de gidsen van de beller via hun eigen gids om antwoorden te verkrijgen.

Wanneer je je gids ervaart is het alsof je een fractie ervaart van de verbinding met de bron. Je voelt een sterk aanwezig gevoel van liefde.
Engelen zijn totaal in dienst van de mensen en hebben ook niet altijd een fysiek lichaam. Toch zijn er verhalen bekend waarin engelen in een lichaam treden bijvoorbeeld om mensen te waarschuwen voor een ongeval of om hen aanwijzingen te geven wat te doen. Er zijn gevallen bekend van engelen die komen bemoedigen en troosten bijvoorbeeld bij een ongeval. Engelen zijn er in allerlei gradaties. Bijvoorbeeld de Aartsengelen en de Elohim engelen. Ook zijn er de Cherubijnen en de Serafijnen. In bijvoorbeeld de Kabbala worden engelen betrokken bij elke laag van transformatie. Bij elke nieuwe dimensie hoort een ander soort engel. Aartsengelen zijn bijvoorbeeld Michael en Gabriel. Elke windrichting kent een eigen Engel maar ook de elementen zijn verbonden met de engelen. Er zijn veel mensen die bekend zijn met het aanroepen van engelen. Ook zijn er Engelenkaarten en orakels. Doreen virtue en Annelies van Doornik zijn mensen die veelvuldig werken met de aanwezigheid van engelen. Je kunt Engelen zeer bewust vragen om je te helpen in allerlei situaties.

Entiteiten zijn overledenen, zielen zonder lichaam. Zij kunnen zich op allerlei frequenties begeven en ook soms nog aard gebonden zijn of gebonden aan een persoon. Soms willen zij niet overgaan naar het Licht en het Veld van eenheid omdat zij het aardse leven niet los willen laten.

Lichtwerkers kunnen in deze situatie in contact treden met de entiteiten en hen uitleggen wat er van hen verwacht wordt. In geval dit niet werkt kunnen zij engelen aanroepen die hen zullen helpen bij het brengen naar het Licht van deze entiteiten. Soms beseffen entiteiten zich niet dat zij niet meer leven. Dat heeft te maken met de ontwikkeling van hun bewustzijn of met het trauma van de dood. Bijvoorbeeld een ongeluk of een ander trauma kan de reden zijn dat een entiteit langer op een plek blijft hangen. Ook een zelfdoding bijvoorbeeld door ophanging kan een entiteit vasthouden aan een plek. De levenden kunnen entiteiten ook vasthouden bijvoorbeeld wanneer ze heftig rouwen. Dan houden zij door hun emotie de overledenen vast in het proces van groei en belemmeren en of blokkeren de overgang.

Het is aan te bevelen om de liefdevolle herinneringen te koesteren in het hart. Wat je kunt doen ter bevordering van een overledene is het planten van een mooie boom of het aanleggen van een tuin. Dit bevorderd het Licht en het leven en dus de liefde. Het brengt groei en bloei. Wil je meer weten over gidsen, engelen en of entiteiten bel ons dan!
 

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem