HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacaturesWord affiliate en verdien geld!

Glazenbol kijken is een vorm van waarzeggerij

Glazenbol kijken is een vorm van waarzeggerij die veelal te zien is op televisie als een soort zigeunerachtig type aan een tafeltje

met veel rook en soort fluweelachtige batik jurk en vaak lang zwart krullerig haar en een soort band om die in een bol de toekomst ziet en voorspelt. Glazenbol kijken is het kijken in een glasachtige soort bol meestal bergkristal die is samengesmolten en tot een bol is gemaakt. Bergkristal moet worden gesmolten want voor het voorspellen is een glad oppervlak nodig. Bergkristal is onbewerkt een edelsteen met ruwe breukvlakken.
In de Bijbelse en alle vroegste tijden voorspelde men de toekomst door in het water te kijken. Het water werd een hulpmiddel om de gedachten leeg te maken en de stemmen in het hoofd het zwijgen op te leggen, waardoor de bovennatuurlijke wereld zich opende en de vraag beantwoord kon worden of een beeld en visioen te voorschijn komt. Later ontdekte men dat het water beweegt en stroomt en daardoor het leegtepunt, het niets wat langer tijd nodig had om in te raken. Het is een soort trancepunt. Toen ging men de glazen bol van het kristal gebruiken.

Sommige waarzeggers gebruiken ook de lucht of bijvoorbeeld koffie dik Kijken in een glazen bol is te leren maar vergt oefening, tijd en inspanning. Het is niet zo dat je dit zomaar in eens kunt. Immers moet je leren je gedachten tot zwijgen te kunnen brengen en de beelden leren vangen en interpreteren. Effectiefst is zeggen wat je ziet zonder er een oordeel over te geven. Meestal weet de vraagsteller wel waarover het gaat of wat het te betekenen is. Veelal door de interpretatie slaat men de plank wel eens mis.

Bij het glazenbol kijken wordt vaak een combinatie van wierook gebruikt. De waarzegger heeft bijvoorbeeld nog andere gaven en die kan door het gebruik maken van wierook worden versterkt. Sommige soorten wierook hebben ook een zuiverende werking en kunnen zorgen dat geesten die niets goeds in zin hebben weg blijven. Als glazenbol kijker sta je in directe verbinding met de bovennatuurlijke wereld en daarom is het goed om te weten wat je aan het doen bent. Niet elke geest is er een met goede intenties, sommigen willen enkel bezit nemen van een lichaam om zo het leven weer te kunnen ervaren of om er zelf om een of andere reden beter van te worden.

Er zijn verschillende soorten van grootte van de glazen bol en die is gewoon gebonden aan wat een waarzegger het fijnste vindt. De kwaliteit van het consult heeft niets te maken met de grootte van de bol. Een kleinere bol kan net zo effectief zijn als een hele grote. Het is aan het medium te bepalen wat voor hem of haar het beste geschikt is en het effectiefste werkt. De meeste waarzeggers werken met hun eigen middelen en hun eigen manieren. Zo ook bepalen zij dus volkomen zelf welke bol het beste bij hun of de vraagsteller past. Dit kan zelfs per persoon, consult of situatie verschillen. Daaraan dien je geen conclusie te verbinden.

De waarzegger werkt met de paranormale gaven en de bovennatuurlijke wereld en is slechts het kanaal voor die wereld en voor jou als vraagsteller. Dit betekent dat er een open houding wordt gevraagd en vertrouwen en dat je mag geloven, weten en of ervaren dat het geen er gezegd wordt de waarheid is zoals op dat moment geschikt voor jou afhankelijk van de hoogte waar je je bevindt. Hoe meer helder je licht is hoe zwaarder vaak de lessen, maar ook hoe groter je aantrekkingskracht voor anderen die nog veel meer van de weg af te leggen hebben. Het universum werkt ook voor jou, en jij maakt er deel van uit.
Waarzeggers staan je graag bij op je reis en om je waarheid te vinden en te voorzeggen. Ook willen de waarzeggers van paragnost Eddie je graag helpen bij het leren van het gebruik maken van je eigen energie en het beschermen tegen donkere krachten en entiteiten.

Voor al je vragen staan de waarzeggers van mediums en paragnosten klaar maar ook om een blik te werpen op jouw eigen individuele toekomst.


Datum: 18-04-'17

Terug naar overzicht
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten