Mediums en paragnosten
De goedkoopste manier van bellen met een medium of paragnost

Handlezen Je handen vertellen

Je handen vertellen, Een ervaren handlezer geeft je een volledig beeld van jezelf, want je handen geven alles over jezelf weer. Hoe je liefhebt, waarvan je houdt, waar je een hekel aan hebt, hoe het met je gezondheid is gesteld en nog veel meer.

Een ervaren handlezer geeft je een volledig beeld van jezelf, want je handen geven alles over jezelf weer. Hoe je liefhebt, waarvan je houdt, waar je een hekel aan hebt, hoe het met je gezondheid is gesteld en nog veel meer.
Er zijn vier typen: Aarde, Lucht, Vuur en Water. Elke hand valt onder een van die typen. Als je een Aardehand hebt, dan weet je meteen dat je een harde werker bent, dat je logisch en rationeel in het leven staat, veel gezond verstand hebt en met je twee voeten stevig op de grond staat.

Stel dat je partner een Waterhand heeft, dan wil dit zeggen dat hij/zij eerder dromerig is, snel te beïnvloeden is, gevoelig en emotioneel en met zijn/haar hoofd in de wolken leeft.
Wat betekent dat in een relatie, om het even bij de handen te houden uiteraard? Het leven met een partner die een Aardehand heeft en de ander een Waterhand, betekent vaak dat het leven samen niet op rolletjes loopt. Maar niet te somber zijn, want dit is slechts een basis. Er moet nog veel meer informatie worden verzameld om een duidelijk beeld te vormen.

Kijk eens naar je vingers en vergelijk de vorm en de lengte ervan met die van je kinderen? Er zijn veel eigenschappen die veel over de persoonlijkheid vertellen. Zijn jouw vingers heel lang en die van je dochter heel kort? In dit geval leert zij heel snel nieuwe technieken en kan je haar niet bijhouden.
Maar als het dan op precisiewerk aankomt, dan ben je hierin veel beter, omdat jij meer geduld en doorzettingsvermogen hebt om een taak tot het einde af te werken.

En dan de nagels, die geven ook veel informatie over iemands temperament. Heeft je vriendje een langwerpige nagel aan zijn duim? Even alert blijven, dit verwijst naar een explosief temperament.
Het is goed om op je vingerafdrukken te letten, want daaraan kan je zien hoe graag je functioneert in het leven. Lussen wijzen op een afschuw van een 9 to 5 job! Kronkels daarentegen geven aan dat je te allen tijde controle over je leven wilt hebben.

Hoe je denkt en voelt, hoe je liefhebt en met anderen omgaat, welke job het best bij je past, al deze dingen staan in je handlijnen beschreven. Het is verbazingwekkend hoeveel je lijnen kunnen vertellen over jou. Het is onmogelijk een geheim te bewaren voor het geoefende oog van een handlezer.

Door het handlezen krijg je niet alleen inzicht in iemands karakter en persoonlijkheid, in zijn of haar gezondheid, je krijgt ook zinvolle informatie over gebeurtenissen die in de toekomst zullen plaatsvinden.

Voor rechtshandigen is het rechterhand de dominante hand en geeft informatie over je buitenkant. Dit betekent, hoe je bent, hoe je je in het openbaar gedraagt, over gebeurtenissen in je leven, je liefde(s) , carrière. Kortom alles wat anderen van je te zien krijgen en hoe anderen jou zien.

Je linkerhand is je passieve hand en heeft te maken met je privé-leven, je innerlijk. Hoe je je diep van binnen voelt, hoe je instinctief reageert, hoe je als kind was en hoe je nu bent wie je bent geworden. Dit zijn de delen van je leven die door je linkerhand vertegenwoordigd worden.

Voor linkshandigen werkt het net andersom.
En dan zijn er nog de ambidexters of tweehandigen. Hier kan ik mezelf onder brengen. Voor handlezers zijn ambidexters een probleemgeval. Als dit bij jou het geval is moet je erachter zien te komen of één van je handen niet een klein beetje dominant is. Met welk hand schrijf je gemakkelijkst? Als het het rechterhand is dan is dit je dominante hand.
Heel belangrijk om te weten is dat de lijnen in je hand kunnen veranderen! Ze kunnen groeien en zich ontwikkelen of krimpen, vervagen al naargelang de manier waarop je leeft, beslissingen die je neemt in je leven.
Ook verborgen talenten of gaven worden zichtbaar. Op die manier kunnen we onze talenten en gaven ontwikkelen.
Kijk eens goed naar je handen en die van handen. Het eerste waar ik met mijn ogen naartoe getrokken wordt bij iemand zijn de ogen en de handen.

Met de ogen is het moeilijker, omdat velen lenzen dragen, maar de handen zijn op zich naakt.
Ieder hand is uniek, geen twee handen zijn precies gelijk.
1. Een Aardehand kenmerkt zich door korte vingers en een korte handpalm
Persoonlijkheid is nuchter, aards, hardwerkend, praktisch, rationeel, logisch, stabiel, betrouwbaar, gereserveerd.

2. Een Luchthand heeft een korte lange vingers en een korte handpalm
Persoonlijkheid is levendig, nieuwsgierig, opgewonden, praatgraag, flexibel, past zich gemakkelijk aan, leergierig, vrij evenwichtig, beheerst.

3. Een Vuurhand heeft korte vingers en een lange handpalm
Persoonlijkheid is druk, energiek, extravert, inspireert, ongeremd, emotioneel, behulpzaam voor anderen, bestand tegen grote druk, motiveert en inspireert anderen.

4. Een Waterhand heeft lange vingers en een lange handpalm
Persoonlijkheid is zachtaardig, gevoelig, beïnvloedbaar, artistiek, heeft de neiging met het hoofd in de wolken te zitten, emoties overheersen het rationele, snel verveeld.

Uiteraard is er heel wat meer om handen echt goed te lezen. Niet om iemand vast te leggen, want zoals in elk systeem kunnen mensen bepaalde zaken aangrijpen om te leven vanuit een hoger bewustzijn.

Ik herinner me dat ik mijn eerste consult kreeg bij een heel ervaren handlijndeskundige. Het is alweer 35 jaar geleden. Ik schrok me wezenloos wat ze wist te vertellen. Gelukkig kaderde ze alle informatie heel professioneel. Want dat is de kunst van het werk als handlijndeskundige. Nu liet ik (?) ook alle informatie voor wat ik er destijds van begreep. Ik kon me heel wat situaties nog niet voorstellen, omdat er nog geen sprake was van die gebeurtenissen. Het is ook belangrijk om informatie die nog niet aan de orde is, nog niet gezien of ervaren kan worden, te laten rusten.

Ik kan wel beamen dat ik 10 jaar naar dit consult geconfronteerd werd met een heel zware vechtscheiding en door een hel ben gegaan. Heb ik naar de informatie geleefd? Neen, stellig niet, want toen twijfelde ik aan wat ze zag en liet ik de informatie achter me. Nu weet ik wel beter. Alles ontvouwt zich altijd volgens het Plan. Niet eerder.
Even voor de gein: raad eens welk temperament jullie kunnen aflezen uit mijn hand?

Warme groet
Mieke
www.miekecoigne.com
 

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem