Al je vragen beantwoord
Al je vragen beantwoord
Al je vragen beantwoord

Handlezen Je handen vertellen

Handlezen Je handen vertellen

Je handen vertellen, Een ervaren handlezer geeft je een volledig beeld van jezelf, want je handen geven alles over jezelf weer. Hoe je liefhebt, waarvan je houdt, waar je een hekel aan hebt, hoe het met je gezondheid is gesteld en nog veel meer.

Een ervaren handlezer geeft je een volledig beeld van jezelf, want je handen geven alles over jezelf weer. Hoe je liefhebt, waarvan je houdt, waar je een hekel aan hebt, hoe het met je gezondheid is gesteld en nog veel meer.
Er zijn vier typen: Aarde, Lucht, Vuur en Water. Elke hand valt onder een van die typen. Als je een Aardehand hebt, dan weet je meteen dat je een harde werker bent, dat je logisch en rationeel in het leven staat, veel gezond verstand hebt en met je twee voeten stevig op de grond staat.

Stel dat je partner een Waterhand heeft, dan wil dit zeggen dat hij/zij eerder dromerig is, snel te beïnvloeden is, gevoelig en emotioneel en met zijn/haar hoofd in de wolken leeft.
Wat betekent dat in een relatie, om het even bij de handen te houden uiteraard? Het leven met een partner die een Aardehand heeft en de ander een Waterhand, betekent vaak dat het leven samen niet op rolletjes loopt. Maar niet te somber zijn, want dit is slechts een basis. Er moet nog veel meer informatie worden verzameld om een duidelijk beeld te vormen.

Kijk eens naar je vingers en vergelijk de vorm en de lengte ervan met die van je kinderen? Er zijn veel eigenschappen die veel over de persoonlijkheid vertellen. Zijn jouw vingers heel lang en die van je dochter heel kort? In dit geval leert zij heel snel nieuwe technieken en kan je haar niet bijhouden.
Maar als het dan op precisiewerk aankomt, dan ben je hierin veel beter, omdat jij meer geduld en doorzettingsvermogen hebt om een taak tot het einde af te werken.

En dan de nagels, die geven ook veel informatie over iemands temperament. Heeft je vriendje een langwerpige nagel aan zijn duim? Even alert blijven, dit verwijst naar een explosief temperament.
Het is goed om op je vingerafdrukken te letten, want daaraan kan je zien hoe graag je functioneert in het leven. Lussen wijzen op een afschuw van een 9 to 5 job! Kronkels daarentegen geven aan dat je te allen tijde controle over je leven wilt hebben.

Hoe je denkt en voelt, hoe je liefhebt en met anderen omgaat, welke job het best bij je past, al deze dingen staan in je handlijnen beschreven. Het is verbazingwekkend hoeveel je lijnen kunnen vertellen over jou. Het is onmogelijk een geheim te bewaren voor het geoefende oog van een handlezer.

Door het handlezen krijg je niet alleen inzicht in iemands karakter en persoonlijkheid, in zijn of haar gezondheid, je krijgt ook zinvolle informatie over gebeurtenissen die in de toekomst zullen plaatsvinden.

Voor rechtshandigen is het rechterhand de dominante hand en geeft informatie over je buitenkant. Dit betekent, hoe je bent, hoe je je in het openbaar gedraagt, over gebeurtenissen in je leven, je liefde(s) , carrière. Kortom alles wat anderen van je te zien krijgen en hoe anderen jou zien.

Je linkerhand is je passieve hand en heeft te maken met je privé-leven, je innerlijk. Hoe je je diep van binnen voelt, hoe je instinctief reageert, hoe je als kind was en hoe je nu bent wie je bent geworden. Dit zijn de delen van je leven die door je linkerhand vertegenwoordigd worden.

Voor linkshandigen werkt het net andersom.
En dan zijn er nog de ambidexters of tweehandigen. Hier kan ik mezelf onder brengen. Voor handlezers zijn ambidexters een probleemgeval. Als dit bij jou het geval is moet je erachter zien te komen of één van je handen niet een klein beetje dominant is. Met welk hand schrijf je gemakkelijkst? Als het het rechterhand is dan is dit je dominante hand.
Heel belangrijk om te weten is dat de lijnen in je hand kunnen veranderen! Ze kunnen groeien en zich ontwikkelen of krimpen, vervagen al naargelang de manier waarop je leeft, beslissingen die je neemt in je leven.
Ook verborgen talenten of gaven worden zichtbaar. Op die manier kunnen we onze talenten en gaven ontwikkelen.
Kijk eens goed naar je handen en die van handen. Het eerste waar ik met mijn ogen naartoe getrokken wordt bij iemand zijn de ogen en de handen.

Met de ogen is het moeilijker, omdat velen lenzen dragen, maar de handen zijn op zich naakt.
Ieder hand is uniek, geen twee handen zijn precies gelijk.
1. Een Aardehand kenmerkt zich door korte vingers en een korte handpalm
Persoonlijkheid is nuchter, aards, hardwerkend, praktisch, rationeel, logisch, stabiel, betrouwbaar, gereserveerd.

2. Een Luchthand heeft een korte lange vingers en een korte handpalm
Persoonlijkheid is levendig, nieuwsgierig, opgewonden, praatgraag, flexibel, past zich gemakkelijk aan, leergierig, vrij evenwichtig, beheerst.

3. Een Vuurhand heeft korte vingers en een lange handpalm
Persoonlijkheid is druk, energiek, extravert, inspireert, ongeremd, emotioneel, behulpzaam voor anderen, bestand tegen grote druk, motiveert en inspireert anderen.

4. Een Waterhand heeft lange vingers en een lange handpalm
Persoonlijkheid is zachtaardig, gevoelig, beïnvloedbaar, artistiek, heeft de neiging met het hoofd in de wolken te zitten, emoties overheersen het rationele, snel verveeld.

Uiteraard is er heel wat meer om handen echt goed te lezen. Niet om iemand vast te leggen, want zoals in elk systeem kunnen mensen bepaalde zaken aangrijpen om te leven vanuit een hoger bewustzijn.

Ik herinner me dat ik mijn eerste consult kreeg bij een heel ervaren handlijndeskundige. Het is alweer 35 jaar geleden. Ik schrok me wezenloos wat ze wist te vertellen. Gelukkig kaderde ze alle informatie heel professioneel. Want dat is de kunst van het werk als handlijndeskundige. Nu liet ik (?) ook alle informatie voor wat ik er destijds van begreep. Ik kon me heel wat situaties nog niet voorstellen, omdat er nog geen sprake was van die gebeurtenissen. Het is ook belangrijk om informatie die nog niet aan de orde is, nog niet gezien of ervaren kan worden, te laten rusten.

Ik kan wel beamen dat ik 10 jaar naar dit consult geconfronteerd werd met een heel zware vechtscheiding en door een hel ben gegaan. Heb ik naar de informatie geleefd? Neen, stellig niet, want toen twijfelde ik aan wat ze zag en liet ik de informatie achter me. Nu weet ik wel beter. Alles ontvouwt zich altijd volgens het Plan. Niet eerder.
Even voor de gein: raad eens welk temperament jullie kunnen aflezen uit mijn hand?

Warme groet
Mieke
www.miekecoigne.com
 

Medium Arlette
Beschikbaar
Medium Arlette
Box: 10
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Medium Olivia
Beschikbaar
Medium Olivia
Box: 13
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Paragnost Shanti
Beschikbaar
Paragnost Shanti
Box: 21
Tweelingzielen, relaties, narcisme, rouw, burn-out, traumaverwerking, zakelijk, HSP 

Paragnost Eva
Beschikbaar
Paragnost Eva
Box: 24
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Medium Angie
Beschikbaar
Medium Angie
Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Medium Bhartie
Beschikbaar
Medium Bhartie
Box: 62
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Leontine
Ingesprek
Leontine
Box: 18
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Anita
Ingesprek
Anita
Box: 20
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Waarzegster Marion
Ingesprek
Waarzegster Marion
Box: 29
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Linda
Ingesprek
Linda
Box: 33
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Marya
Offline
Marya
Box: 02
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Evees
Offline
Evees
Box: 03
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Medium Margje
Offline
Medium Margje
Box: 05
Sterk helderziend medium.  Nuchter , eerlijk en direct. Contact met overleden dierbaren. Alle levensvragen  zijn welkom.

Medium Kitty
Offline
Medium Kitty
Box: 06
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Offline
Medium Laura
Box: 07
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Medium Désiree
Offline
Medium Désiree
Box: 09
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Betty
Offline
Betty
Box: 11
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Oryn
Offline
Oryn
Box: 12
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Maria
Offline
Medium Maria
Box: 14
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Offline
Medium Daniël
Box: 15
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Offline
Medium Margret
Box: 16
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Valantino
Offline
Valantino
Box: 17
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Medium Regina
Offline
Medium Regina
Box: 19
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Paragnost Thea
Offline
Paragnost Thea
Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Marie
Offline
Paragnost Marie
Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Elise
Offline
Elise
Box: 25
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Cleopatra
Offline
Cleopatra
Box: 26
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Katja Charlotte
Offline
Katja Charlotte
Box: 31
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Christel
Offline
Christel
Box: 34
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Spiritueel coach Sky
Offline
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Medium Layla (2)
Offline
Medium Layla (2)
Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Lies
Offline
Lies
Box: 39
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Martina
Offline
Martina
Box: 40
Engelenmedium, paragnost, lichtgever, coach, kaartlegging, pendel en contact met overledenen.

Anne Marie
Offline
Anne Marie
Box: 41
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Medium Amy
Offline
Medium Amy
Box: 42
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Offline
Medium Rosali
Box: 43
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Corina
Offline
Medium Corina
Box: 46
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Medium Diana
Offline
Medium Diana
Box: 50
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Albert
Offline
Albert
Box: 04
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Medium Martina
Offline
Medium Martina
Box: 55
Helderwetend-voelend-invoelen op voornaam en specifieke vraag/zielenopdracht betreffend werk/coach/bewustzijnswerk, energetisch reinigen van huizen (op afstand)

Medium Carine
Offline
Medium Carine
Box: 56
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Medium Jeanette
Offline
Medium Jeanette
Box: 58
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Paragnost Marco
Offline
Paragnost Marco
Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Paragnost Martie
Offline
Paragnost Martie
Box: 67
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Klanten Service Box
Offline
Klanten Service Box
Box: 70
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Paragnost Lis
Offline
Paragnost Lis
Box: 52
''Mijn naam is Lis, ik ben een helder ziend, helder wetend, Paragnost/ Reiki Seichem Master., kaartlegster