HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogAanmelden als medewerker

Handlezen, Je handen vertellen

Je handen vertellen, Een ervaren handlezer geeft je een volledig beeld van jezelf, want je handen geven alles over jezelf weer. Hoe je liefhebt, waarvan je houdt, waar je een hekel aan hebt, hoe het met je gezondheid is gesteld en nog veel meer.

Een ervaren handlezer geeft je een volledig beeld van jezelf, want je handen geven alles over jezelf weer. Hoe je liefhebt, waarvan je houdt, waar je een hekel aan hebt, hoe het met je gezondheid is gesteld en nog veel meer.
Er zijn vier typen: Aarde, Lucht, Vuur en Water. Elke hand valt onder een van die typen. Als je een Aardehand hebt, dan weet je meteen dat je een harde werker bent, dat je logisch en rationeel in het leven staat, veel gezond verstand hebt en met je twee voeten stevig op de grond staat.

Stel dat je partner een Waterhand heeft, dan wil dit zeggen dat hij/zij eerder dromerig is, snel te beïnvloeden is, gevoelig en emotioneel en met zijn/haar hoofd in de wolken leeft.
Wat betekent dat in een relatie, om het even bij de handen te houden uiteraard? Het leven met een partner die een Aardehand heeft en de ander een Waterhand, betekent vaak dat het leven samen niet op rolletjes loopt. Maar niet te somber zijn, want dit is slechts een basis. Er moet nog veel meer informatie worden verzameld om een duidelijk beeld te vormen.

Kijk eens naar je vingers en vergelijk de vorm en de lengte ervan met die van je kinderen? Er zijn veel eigenschappen die veel over de persoonlijkheid vertellen. Zijn jouw vingers heel lang en die van je dochter heel kort? In dit geval leert zij heel snel nieuwe technieken en kan je haar niet bijhouden.
Maar als het dan op precisiewerk aankomt, dan ben je hierin veel beter, omdat jij meer geduld en doorzettingsvermogen hebt om een taak tot het einde af te werken.

En dan de nagels, die geven ook veel informatie over iemands temperament. Heeft je vriendje een langwerpige nagel aan zijn duim? Even alert blijven, dit verwijst naar een explosief temperament.
Het is goed om op je vingerafdrukken te letten, want daaraan kan je zien hoe graag je functioneert in het leven. Lussen wijzen op een afschuw van een 9 to 5 job! Kronkels daarentegen geven aan dat je te allen tijde controle over je leven wilt hebben.

Hoe je denkt en voelt, hoe je liefhebt en met anderen omgaat, welke job het best bij je past, al deze dingen staan in je handlijnen beschreven. Het is verbazingwekkend hoeveel je lijnen kunnen vertellen over jou. Het is onmogelijk een geheim te bewaren voor het geoefende oog van een handlezer.

Door het handlezen krijg je niet alleen inzicht in iemands karakter en persoonlijkheid, in zijn of haar gezondheid, je krijgt ook zinvolle informatie over gebeurtenissen die in de toekomst zullen plaatsvinden.

Voor rechtshandigen is het rechterhand de dominante hand en geeft informatie over je buitenkant. Dit betekent, hoe je bent, hoe je je in het openbaar gedraagt, over gebeurtenissen in je leven, je liefde(s) , carrière. Kortom alles wat anderen van je te zien krijgen en hoe anderen jou zien.

Je linkerhand is je passieve hand en heeft te maken met je privé-leven, je innerlijk. Hoe je je diep van binnen voelt, hoe je instinctief reageert, hoe je als kind was en hoe je nu bent wie je bent geworden. Dit zijn de delen van je leven die door je linkerhand vertegenwoordigd worden.

Voor linkshandigen werkt het net andersom.
En dan zijn er nog de ambidexters of tweehandigen. Hier kan ik mezelf onder brengen. Voor handlezers zijn ambidexters een probleemgeval. Als dit bij jou het geval is moet je erachter zien te komen of één van je handen niet een klein beetje dominant is. Met welk hand schrijf je gemakkelijkst? Als het het rechterhand is dan is dit je dominante hand.
Heel belangrijk om te weten is dat de lijnen in je hand kunnen veranderen! Ze kunnen groeien en zich ontwikkelen of krimpen, vervagen al naargelang de manier waarop je leeft, beslissingen die je neemt in je leven.
Ook verborgen talenten of gaven worden zichtbaar. Op die manier kunnen we onze talenten en gaven ontwikkelen.
Kijk eens goed naar je handen en die van handen. Het eerste waar ik met mijn ogen naartoe getrokken wordt bij iemand zijn de ogen en de handen.

Met de ogen is het moeilijker, omdat velen lenzen dragen, maar de handen zijn op zich naakt.
Ieder hand is uniek, geen twee handen zijn precies gelijk.
1. Een Aardehand kenmerkt zich door korte vingers en een korte handpalm
Persoonlijkheid is nuchter, aards, hardwerkend, praktisch, rationeel, logisch, stabiel, betrouwbaar, gereserveerd.

2. Een Luchthand heeft een korte lange vingers en een korte handpalm
Persoonlijkheid is levendig, nieuwsgierig, opgewonden, praatgraag, flexibel, past zich gemakkelijk aan, leergierig, vrij evenwichtig, beheerst.

3. Een Vuurhand heeft korte vingers en een lange handpalm
Persoonlijkheid is druk, energiek, extravert, inspireert, ongeremd, emotioneel, behulpzaam voor anderen, bestand tegen grote druk, motiveert en inspireert anderen.

4. Een Waterhand heeft lange vingers en een lange handpalm
Persoonlijkheid is zachtaardig, gevoelig, beïnvloedbaar, artistiek, heeft de neiging met het hoofd in de wolken te zitten, emoties overheersen het rationele, snel verveeld.

Uiteraard is er heel wat meer om handen echt goed te lezen. Niet om iemand vast te leggen, want zoals in elk systeem kunnen mensen bepaalde zaken aangrijpen om te leven vanuit een hoger bewustzijn.

Ik herinner me dat ik mijn eerste consult kreeg bij een heel ervaren handlijndeskundige. Het is alweer 35 jaar geleden. Ik schrok me wezenloos wat ze wist te vertellen. Gelukkig kaderde ze alle informatie heel professioneel. Want dat is de kunst van het werk als handlijndeskundige. Nu liet ik (?) ook alle informatie voor wat ik er destijds van begreep. Ik kon me heel wat situaties nog niet voorstellen, omdat er nog geen sprake was van die gebeurtenissen. Het is ook belangrijk om informatie die nog niet aan de orde is, nog niet gezien of ervaren kan worden, te laten rusten.

Ik kan wel beamen dat ik 10 jaar naar dit consult geconfronteerd werd met een heel zware vechtscheiding en door een hel ben gegaan. Heb ik naar de informatie geleefd? Neen, stellig niet, want toen twijfelde ik aan wat ze zag en liet ik de informatie achter me. Nu weet ik wel beter. Alles ontvouwt zich altijd volgens het Plan. Niet eerder.
Even voor de gein: raad eens welk temperament jullie kunnen aflezen uit mijn hand?

Warme groet
Mieke
www.miekecoigne.com
 

Datum: 11-07-'18

Terug naar overzicht
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten