Mediums en paragnosten
De goedkoopste manier van bellen met een medium of paragnost

Hartsbewust ZIJN

Twijfel je eraan of ook jij dingen intuïtief aanvoelt? Wees gerust hierover, als jij twijfelt mag jij je twijfels parkeren, want iedereen beschikt over intuïtieve vermogens: die zijn niet voorbestemd voor enkelingen. Het is meestal je twijfel, onzekerheid, zelfbeeld, angst enz…

Twijfel je eraan of ook jij dingen intuïtief aanvoelt?
Wees gerust hierover, als jij twijfelt mag jij je twijfels parkeren, want iedereen beschikt over intuïtieve vermogens: die zijn niet voorbestemd voor enkelingen. Het is meestal je twijfel, onzekerheid, zelfbeeld, angst enz…die ervoor zorgt dat je dénkt dat anderen het wel hebben en jij niet. Laat die twijfel- onzekerheid- angststemmetjes wat minder doorwegen, zeg die stemmetjes dat je hen wel hoort, maar dat die stemmetjes niet doorwegen op wat je diep in je hart voelt. Die stemmetjes hebben hun dienst gedaan en nodigen je uit je verbinding te herstellen met je weten en voelen.
Het is een uitstekende periode om aandacht te besteden aan alle gedachten die aan jou voorbijkomen en zeker de gedachten die je tot op vandaag niet écht verder geholpen hebben. Maak een sprong naar binnen, enkel bij jezelf en komen er plots weer gedachten die je uit je focus halen, keer terug naar je centrum, je midden, en ga naar je hart. Je hebt misschien een sterke behoefte aan begrip, alleen, heb je wel begrip voor jezelf? Alles wat we hopen te ontvangen van de buitenwereld, dienen we eerst bij onszelf te vinden en dit vraagt enig zelf- onderzoek.

Zoek je liefde buiten jezelf….is het zo dat je werkelijk van jezelf houdt zoals je bent? Of zijn er dingen die je bij jezelf afkeurt? Zijn er dingen die je van jezelf niet accepteert omdat je vreest dat iemand anders die kant niet zal aanvaarden? Zie je hoe het als een rode draad door je leven heen werkt? Het zoeken naar liefde, bevestiging is een verzachtend doekje op de wonde in jezelf.

De ander kan even dat doekje op die wonde houden…maar je bent al bang dat de ander op een dag stopt met een doekje op de wonde te houden. Wat voel je heel intuïtief en toch heel helder in jezelf?

Veroordeel jezelf niet dat je misschien vaak iemand hebt gezocht in je leven die jouw wonde wou verzachten of zelf wegnemen…maar je hebt ervaren dat dit niet werkt, niet heeft gewerkt? Pijnlijke realiteit dat die zoet-zachtmakende doekjes op termijn niet leiden tot innerlijke verandering en transformatie.

Je weet van binnen dat je de waarheid acceptatie waar je naar zoekt in je hebt. Dit is het juiste moment om een stap terug te doen, te kijken naar je dagelijkse leven en eens goed na te denken over je beweegredenen, persoonlijke principes en waarden. Zoek de waarheid.

Werk samen met Ganesha en ontdek dat je je richting en persoonlijke doelen kan evalueren door te mediteren, na te denken en door zelfbeschouwing. Je prioriteiten kunnen veranderen als je dingen in een ander perspectief gaat zien. Je hebt behoefte om even alleen te zijn. Maak gebruik van deze gelegenheid.

Cheiron, de planeet van de gewonde healer loopt vanaf gisteren in het vuur-teken RAM : Cheiron staat voor onze individuele als de collectieve zielewonden, bij elke nieuwe incarnatie nemen we zielenpijn mee alsook karmische levenslessen. We kunnen in dit leven er ook voor kiezen oude zielenwonden te healen alsook karmische zielscontracten in relaties af te werken zonder strijd te voeren. Als liefdesrelaties aflopen heeft dit meestal als reden dat het karmische zielscontract afgewerkt is, de lessen ( hopelijk) geleerd zijn waarbij beide partners bevrijd van dit karma kunnen verder gaan met hun leven. Helaas is er door de pijn van een breuk of een scheiding vaak strijd aanwezig; voelt de één of de ander zich bedrogen, en voelt niets anders dan haat en wraak. Wraak -en haatgevoelens bevrijden je niet en bevriezen je hart, en zijn ook ziekmakend. Een nieuwe relatie beginnen vanuit het vasthouden van wraak en haat ten opzichte van een verloren geliefde werkt niet op termijn. Liefde werkt mooi verbindend, haat en wraak werken toxisch verbindend.

Wat betekent Cheiron in Ram? Ram is het eerste teken van de dierenriem en dit betekent dat we een begin kunnen maken ( opnieuw) om oude diepe zielenwonden te genezen. Ram is VUUR en betekent dat emoties feller en vuriger aan de oppervlakte komen en de koe bij de horens wordt gepakt.
Ik vraag regelmatig in gesprekken : ‘ Kan je jezelf vergeven? Kan je de ander vergeven ‘ ? Soms hoor ik een krachtige ‘ Neen, nooit kan ik hem/ haar vergeven ‘.

Als ik vraag ‘ Kan je jezelf vergeven dat je in dat moment die keuze hebt gemaakt en waarvan je misschien ergens intuïtief aanvoelde dat de keuze werd gemaakt vanuit hoop, verwachting, angst, twijfel en je toch doorging ‘? Denk er gewoon even heel eerlijk over na, want dit kan je meer inzichten geven in jezelf, de beweegredenen die er toen waren om die bepaalde keuze te maken.

Vergeven is krachtigste wat je kan doen om zonder emotionele ballast van het verleden verder te gaan met je leven en je open te stellen voor het nieuwe.

Voel je intuïtief dat je nog maar weinig vreugde kan putten uit je werk…gooi niet meteen het kind met het badwater weg maar kan naar nieuwe mogelijkheden. In deze tijd ( en eigenlijk al veel langer) voelen mensen sneller aan wanneer het tijd is om te veranderen en is er geen sprake meer van levenslang op dezelfde werkplek blijven. Mensen die voelen dat ze niet verder kunnen doorgroeien of niet voldoende uitdagingen in hun werk ervaren, meestal al een tijdje uitkijken naar een job én werkplek waarin hun wel die mogelijkheden worden geboden. Het gaat nu ook veel meer rond een bedrijfscultuur en – visie die een organisatie uitdraagt én de ervaring of hetgeen op papier wordt gezet wel effectief in werkelijkheid wordt uitgevoerd.

Voel je al een tijdje dat jij en je partner niet langer ‘ sporen ‘ , elkaar ontgroeid zijn, meer als vrienden samen- leven en niet als liefdespartners, dan is dit zeker een aandachtspunt om eerlijk te kijken of die relatie al dan niet nog ‘ leefbaar ‘ is. Ik hoor hier ook vaak dat partners bij elkaar blijven uit schuldgevoel, omwille van het kind of de kinderen, omwille van de koopwoning of andere materiële omstandigheden, de buitenwereld enz….uiteraard is dergelijke situatie niet in één dag op te lossen, alleen is de stap naar eerlijke communicatie onontbeerlijk. Anderen kiezen voor een tweede partner naast de primaire relatie. Sommige partners blijven bij elkaar en gaan hun eigen weg. Zolang partners hier kunnen mee omgaan en open-eerlijk zijn met elkaar, heeft niemand het recht hierover te oordelen, vind ik. Oordelen zijn snel gegeven, maar vaak weten we niet wat er allemaal werkelijk mee-speelt in een situatie.

Belangrijker is hoe transparant partners naar elkaar zijn en blijven en ondanks alles helder en duidelijk zijn naar en met elkaar toe. Ook dat is eerlijk zijn met elkaar, een manier waarop de buitenwereld geen zaken mee heeft, vind ik.

Het gaat ons er niet om om goed te keuren of af te keuren….want meestal staan we wel klaar met een interpretatie vanuit eigen beleving en eigen waarheid. Het is een confronterende en eerlijk-makende uitdaging voor onszelf om onze eigen waarheden niet op te dringen, op te leggen aan de ander en vanuit een open hart en open vizier naar de ander te kijken.
Je hoeft niet af te wijken van jouw gevoel, jouw visie en jouw waarheid…maar is het wél een teken van emotionele maturiteit en rijpheid om de ander net diezelfde vrijheid te gunnen als onszelf. Bovendien is het nog maar zozeer de vraag of onze visie en onze waarheid werkelijk écht vanuit onszelf komt…. of hebben we die door ons socialisatie-proces zodanig verinnerlijkt dat we dénken dat het onze gedachten en waarheden zijn. Vergeten we niet dat we ook nog eens overspoeld worden door zoveel informatie, die we misschien zonder meer aannemen als de zoveelste waarheid. De waarheid is niet dé waarheid, enkel het nadenken en reflecteren over wat voor jou van waarde is in een bepaalde tijdsperiode, is al heel mooi, want ook jouw waarheid en jouw visie zal allicht ook nog veranderen doorheen je leven. Wie jaren geleden tegen euthanasie was, door het gangbare gedachtengoed, kan ondertussen door puur-menselijke ervaring(en) een heel andere visie hebben ontwikkeld. Soms zal je dit wel eens kwalijk worden genomen, omdat je toen tegen was en nu een meer genuanceerde visie hebt. Dit is de dynamiek van het leven en leven is groei en waar groei is, is verandering en waar verandering is, is ont-wikkeling, je ontdoet je van de soms vele ‘ wikkels ‘ en wees gerust, je hebt een leven lang om je van die wikkels te ont-doen en hoe bewuster je je bent van die wikkels, hoe meer dankbaarheid je kan voelen voor de dienst die deze wikkels hebben gehad in het verleden. Nu ben jij klaar voor ont-wikkel-ing.

Warme groet
Mieke
www.miekecoigne.com
 

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.