Mediums en paragnosten
Mediums en paragnosten

Hartsbewust ZIJN

Twijfel je eraan of ook jij dingen intuïtief aanvoelt? Wees gerust hierover, als jij twijfelt mag jij je twijfels parkeren, want iedereen beschikt over intuïtieve vermogens: die zijn niet voorbestemd voor enkelingen. Het is meestal je twijfel, onzekerheid, zelfbeeld, angst enz…

Twijfel je eraan of ook jij dingen intuïtief aanvoelt?
Wees gerust hierover, als jij twijfelt mag jij je twijfels parkeren, want iedereen beschikt over intuïtieve vermogens: die zijn niet voorbestemd voor enkelingen. Het is meestal je twijfel, onzekerheid, zelfbeeld, angst enz…die ervoor zorgt dat je dénkt dat anderen het wel hebben en jij niet. Laat die twijfel- onzekerheid- angststemmetjes wat minder doorwegen, zeg die stemmetjes dat je hen wel hoort, maar dat die stemmetjes niet doorwegen op wat je diep in je hart voelt. Die stemmetjes hebben hun dienst gedaan en nodigen je uit je verbinding te herstellen met je weten en voelen.
Het is een uitstekende periode om aandacht te besteden aan alle gedachten die aan jou voorbijkomen en zeker de gedachten die je tot op vandaag niet écht verder geholpen hebben. Maak een sprong naar binnen, enkel bij jezelf en komen er plots weer gedachten die je uit je focus halen, keer terug naar je centrum, je midden, en ga naar je hart. Je hebt misschien een sterke behoefte aan begrip, alleen, heb je wel begrip voor jezelf? Alles wat we hopen te ontvangen van de buitenwereld, dienen we eerst bij onszelf te vinden en dit vraagt enig zelf- onderzoek.

Zoek je liefde buiten jezelf….is het zo dat je werkelijk van jezelf houdt zoals je bent? Of zijn er dingen die je bij jezelf afkeurt? Zijn er dingen die je van jezelf niet accepteert omdat je vreest dat iemand anders die kant niet zal aanvaarden? Zie je hoe het als een rode draad door je leven heen werkt? Het zoeken naar liefde, bevestiging is een verzachtend doekje op de wonde in jezelf.

De ander kan even dat doekje op die wonde houden…maar je bent al bang dat de ander op een dag stopt met een doekje op de wonde te houden. Wat voel je heel intuïtief en toch heel helder in jezelf?

Veroordeel jezelf niet dat je misschien vaak iemand hebt gezocht in je leven die jouw wonde wou verzachten of zelf wegnemen…maar je hebt ervaren dat dit niet werkt, niet heeft gewerkt? Pijnlijke realiteit dat die zoet-zachtmakende doekjes op termijn niet leiden tot innerlijke verandering en transformatie.

Je weet van binnen dat je de waarheid acceptatie waar je naar zoekt in je hebt. Dit is het juiste moment om een stap terug te doen, te kijken naar je dagelijkse leven en eens goed na te denken over je beweegredenen, persoonlijke principes en waarden. Zoek de waarheid.

Werk samen met Ganesha en ontdek dat je je richting en persoonlijke doelen kan evalueren door te mediteren, na te denken en door zelfbeschouwing. Je prioriteiten kunnen veranderen als je dingen in een ander perspectief gaat zien. Je hebt behoefte om even alleen te zijn. Maak gebruik van deze gelegenheid.

Cheiron, de planeet van de gewonde healer loopt vanaf gisteren in het vuur-teken RAM : Cheiron staat voor onze individuele als de collectieve zielewonden, bij elke nieuwe incarnatie nemen we zielenpijn mee alsook karmische levenslessen. We kunnen in dit leven er ook voor kiezen oude zielenwonden te healen alsook karmische zielscontracten in relaties af te werken zonder strijd te voeren. Als liefdesrelaties aflopen heeft dit meestal als reden dat het karmische zielscontract afgewerkt is, de lessen ( hopelijk) geleerd zijn waarbij beide partners bevrijd van dit karma kunnen verder gaan met hun leven. Helaas is er door de pijn van een breuk of een scheiding vaak strijd aanwezig; voelt de één of de ander zich bedrogen, en voelt niets anders dan haat en wraak. Wraak -en haatgevoelens bevrijden je niet en bevriezen je hart, en zijn ook ziekmakend. Een nieuwe relatie beginnen vanuit het vasthouden van wraak en haat ten opzichte van een verloren geliefde werkt niet op termijn. Liefde werkt mooi verbindend, haat en wraak werken toxisch verbindend.

Wat betekent Cheiron in Ram? Ram is het eerste teken van de dierenriem en dit betekent dat we een begin kunnen maken ( opnieuw) om oude diepe zielenwonden te genezen. Ram is VUUR en betekent dat emoties feller en vuriger aan de oppervlakte komen en de koe bij de horens wordt gepakt.
Ik vraag regelmatig in gesprekken : ‘ Kan je jezelf vergeven? Kan je de ander vergeven ‘ ? Soms hoor ik een krachtige ‘ Neen, nooit kan ik hem/ haar vergeven ‘.

Als ik vraag ‘ Kan je jezelf vergeven dat je in dat moment die keuze hebt gemaakt en waarvan je misschien ergens intuïtief aanvoelde dat de keuze werd gemaakt vanuit hoop, verwachting, angst, twijfel en je toch doorging ‘? Denk er gewoon even heel eerlijk over na, want dit kan je meer inzichten geven in jezelf, de beweegredenen die er toen waren om die bepaalde keuze te maken.

Vergeven is krachtigste wat je kan doen om zonder emotionele ballast van het verleden verder te gaan met je leven en je open te stellen voor het nieuwe.

Voel je intuïtief dat je nog maar weinig vreugde kan putten uit je werk…gooi niet meteen het kind met het badwater weg maar kan naar nieuwe mogelijkheden. In deze tijd ( en eigenlijk al veel langer) voelen mensen sneller aan wanneer het tijd is om te veranderen en is er geen sprake meer van levenslang op dezelfde werkplek blijven. Mensen die voelen dat ze niet verder kunnen doorgroeien of niet voldoende uitdagingen in hun werk ervaren, meestal al een tijdje uitkijken naar een job én werkplek waarin hun wel die mogelijkheden worden geboden. Het gaat nu ook veel meer rond een bedrijfscultuur en – visie die een organisatie uitdraagt én de ervaring of hetgeen op papier wordt gezet wel effectief in werkelijkheid wordt uitgevoerd.

Voel je al een tijdje dat jij en je partner niet langer ‘ sporen ‘ , elkaar ontgroeid zijn, meer als vrienden samen- leven en niet als liefdespartners, dan is dit zeker een aandachtspunt om eerlijk te kijken of die relatie al dan niet nog ‘ leefbaar ‘ is. Ik hoor hier ook vaak dat partners bij elkaar blijven uit schuldgevoel, omwille van het kind of de kinderen, omwille van de koopwoning of andere materiële omstandigheden, de buitenwereld enz….uiteraard is dergelijke situatie niet in één dag op te lossen, alleen is de stap naar eerlijke communicatie onontbeerlijk. Anderen kiezen voor een tweede partner naast de primaire relatie. Sommige partners blijven bij elkaar en gaan hun eigen weg. Zolang partners hier kunnen mee omgaan en open-eerlijk zijn met elkaar, heeft niemand het recht hierover te oordelen, vind ik. Oordelen zijn snel gegeven, maar vaak weten we niet wat er allemaal werkelijk mee-speelt in een situatie.

Belangrijker is hoe transparant partners naar elkaar zijn en blijven en ondanks alles helder en duidelijk zijn naar en met elkaar toe. Ook dat is eerlijk zijn met elkaar, een manier waarop de buitenwereld geen zaken mee heeft, vind ik.

Het gaat ons er niet om om goed te keuren of af te keuren….want meestal staan we wel klaar met een interpretatie vanuit eigen beleving en eigen waarheid. Het is een confronterende en eerlijk-makende uitdaging voor onszelf om onze eigen waarheden niet op te dringen, op te leggen aan de ander en vanuit een open hart en open vizier naar de ander te kijken.
Je hoeft niet af te wijken van jouw gevoel, jouw visie en jouw waarheid…maar is het wél een teken van emotionele maturiteit en rijpheid om de ander net diezelfde vrijheid te gunnen als onszelf. Bovendien is het nog maar zozeer de vraag of onze visie en onze waarheid werkelijk écht vanuit onszelf komt…. of hebben we die door ons socialisatie-proces zodanig verinnerlijkt dat we dénken dat het onze gedachten en waarheden zijn. Vergeten we niet dat we ook nog eens overspoeld worden door zoveel informatie, die we misschien zonder meer aannemen als de zoveelste waarheid. De waarheid is niet dé waarheid, enkel het nadenken en reflecteren over wat voor jou van waarde is in een bepaalde tijdsperiode, is al heel mooi, want ook jouw waarheid en jouw visie zal allicht ook nog veranderen doorheen je leven. Wie jaren geleden tegen euthanasie was, door het gangbare gedachtengoed, kan ondertussen door puur-menselijke ervaring(en) een heel andere visie hebben ontwikkeld. Soms zal je dit wel eens kwalijk worden genomen, omdat je toen tegen was en nu een meer genuanceerde visie hebt. Dit is de dynamiek van het leven en leven is groei en waar groei is, is verandering en waar verandering is, is ont-wikkeling, je ontdoet je van de soms vele ‘ wikkels ‘ en wees gerust, je hebt een leven lang om je van die wikkels te ont-doen en hoe bewuster je je bent van die wikkels, hoe meer dankbaarheid je kan voelen voor de dienst die deze wikkels hebben gehad in het verleden. Nu ben jij klaar voor ont-wikkel-ing.

Warme groet
Mieke
www.miekecoigne.com
 

Merel
Boxnummer: 000291
Merel
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.
Cher
Boxnummer: 000286
Cher
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.
Medium Angie
Boxnummer: 000178
Medium Angie
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.
Casandra
Boxnummer: 000192
Casandra
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Met behulp van mijn gidsen en de kaarten help ik jou graag op je zoektocht naar inzichten.
Baya
Boxnummer: 000322
Baya
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren een topper op de bellijn. Helderziende waarnemingen, duidingen en toekomstvoorspellingen. Astrologische prognoses. Lenormandkaarten lezen tot in detail
Linda
Boxnummer: 000306
Linda
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
 Ik begeleid jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Zit jij met vragen over, liefde, werk, narcisme, verslaving of heb jij behoefte aan een luisterend oor? Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek. Ik stem af op jouw energie. Daarnaast gebruik ik Engelen kaarten, hierdoor krijg ik meer boodschappen door die ik met jou zal bespreken.
Mandy
Boxnummer: 000218
Mandy
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy
Lou
Boxnummer: 000247
Lou
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
 Hope
Boxnummer: 000471
Hope
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mijn naam is Hope Ik ben een krachtig, spiritueel, heldervoelend en ziend medium die werkt met de leormandkaarten indien gewenst. Gespecialiseerd op liefde/relatie, werk, tweelingzielen connectie en het  weghalen van blokkades.
Delayha Nyari
Boxnummer: 000241
Delayha Nyari
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Paragnost Marco
Boxnummer: 000199
Paragnost Marco
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     
Medium Florance
Boxnummer: 000228
Medium Florance
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
Yvonne
Boxnummer: 000292
Yvonne
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.
Ingrid
Boxnummer: 000277
Ingrid
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Ingrid
Truthful Insights
Boxnummer: 000244
Truthful Insights
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?
Valentino
Boxnummer: 000329
Valentino
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Clarisa
Boxnummer: 000193
Clarisa
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
Medium Layla (2)
Boxnummer: 000182
Medium Layla (2)
    
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?
Natasja
Boxnummer: 000251
Natasja
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.
Relationship Expert
Boxnummer: 000242
Relationship Expert
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Jo An
Boxnummer: 000176
Jo An
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Amrita
Boxnummer: 000340
Amrita
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Bob
Boxnummer: 000238
Bob
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Paragnost en Healer Kim
Boxnummer: 000248
Paragnost en Healer Kim
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
*Intuïtief Tarot Card Reader* World News Updates (shift/5D/ascentie)/Liefde, Werk, Levensdoel, Toekomst.
Christel
Boxnummer: 000150
Christel
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Cassandra
Boxnummer: 000172
Cassandra
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Test Box
Boxnummer: 000203
Test Box
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Marshmallow soufflé chupa chups bear claw danish wafer. Pudding cake cupcake croissant cheesecake donut dragée. Cake brownie pudding dragée apple pie. Candy chocolate tiramisu cupcake danish bear claw. Chocolate jujubes brownie muffin pastry cake chupa chups. Marzipan sugar plum sesame snaps pudding powder marshmallow. Macaroon powder caramels powder cake chupa chups brownie candy sesame snaps. Tootsie roll chocolate cake fruitcake jelly beans marshmallow croissant topping sesame snaps jelly beans. Chocolate chocolate cake chupa chups gingerbread cake gummies croissant toffee. Dessert cake macaroon sugar plum jujubes. Liquorice jelly beans gummies icing shortbread cake pie sweet roll. Topping sugar plum dessert lemon drops jelly beans muffin lemon drops dessert jelly-o.
Manuela
Boxnummer: 000530
Manuela
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Manuela al 20 jaar werkzaam als paragnost en medium.
Angelique
Boxnummer: 000303
Angelique
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.
Quin
Boxnummer: 000321
Quin
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren help ik mensen verder in het nemen van hindernissen die zich voordoen op hun levensweg. Buiten mijn gaven gebruik ik als belangrijkste tool de Lenormandkaarten
Henk Jan
Boxnummer: 000302
Henk Jan
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om het beste resultaat voor jou te behalen.
Medium Yvonne
Boxnummer: 000173
Medium Yvonne
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Angel
Boxnummer: 000140
Angel
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Victoria
Boxnummer: 000361
Victoria
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.
Medium Arlette
Boxnummer: 000161
Medium Arlette
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Super Psychic
Boxnummer: 000243
Super Psychic
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Spiritueel coach Sky
Boxnummer: 000181
Spiritueel coach Sky
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen
Ben Ben
Boxnummer: 000227
Ben Ben
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen
Willem
Boxnummer: 000207
Willem
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angel Mary
Boxnummer: 000220
Angel Mary
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min