Al je vragen beantwoord
Al je vragen beantwoord
Al je vragen beantwoord

Hartsbewust ZIJN

Hartsbewust ZIJN

Twijfel je eraan of ook jij dingen intuïtief aanvoelt? Wees gerust hierover, als jij twijfelt mag jij je twijfels parkeren, want iedereen beschikt over intuïtieve vermogens: die zijn niet voorbestemd voor enkelingen. Het is meestal je twijfel, onzekerheid, zelfbeeld, angst enz…

Twijfel je eraan of ook jij dingen intuïtief aanvoelt?
Wees gerust hierover, als jij twijfelt mag jij je twijfels parkeren, want iedereen beschikt over intuïtieve vermogens: die zijn niet voorbestemd voor enkelingen. Het is meestal je twijfel, onzekerheid, zelfbeeld, angst enz…die ervoor zorgt dat je dénkt dat anderen het wel hebben en jij niet. Laat die twijfel- onzekerheid- angststemmetjes wat minder doorwegen, zeg die stemmetjes dat je hen wel hoort, maar dat die stemmetjes niet doorwegen op wat je diep in je hart voelt. Die stemmetjes hebben hun dienst gedaan en nodigen je uit je verbinding te herstellen met je weten en voelen.
Het is een uitstekende periode om aandacht te besteden aan alle gedachten die aan jou voorbijkomen en zeker de gedachten die je tot op vandaag niet écht verder geholpen hebben. Maak een sprong naar binnen, enkel bij jezelf en komen er plots weer gedachten die je uit je focus halen, keer terug naar je centrum, je midden, en ga naar je hart. Je hebt misschien een sterke behoefte aan begrip, alleen, heb je wel begrip voor jezelf? Alles wat we hopen te ontvangen van de buitenwereld, dienen we eerst bij onszelf te vinden en dit vraagt enig zelf- onderzoek.

Zoek je liefde buiten jezelf….is het zo dat je werkelijk van jezelf houdt zoals je bent? Of zijn er dingen die je bij jezelf afkeurt? Zijn er dingen die je van jezelf niet accepteert omdat je vreest dat iemand anders die kant niet zal aanvaarden? Zie je hoe het als een rode draad door je leven heen werkt? Het zoeken naar liefde, bevestiging is een verzachtend doekje op de wonde in jezelf.

De ander kan even dat doekje op die wonde houden…maar je bent al bang dat de ander op een dag stopt met een doekje op de wonde te houden. Wat voel je heel intuïtief en toch heel helder in jezelf?

Veroordeel jezelf niet dat je misschien vaak iemand hebt gezocht in je leven die jouw wonde wou verzachten of zelf wegnemen…maar je hebt ervaren dat dit niet werkt, niet heeft gewerkt? Pijnlijke realiteit dat die zoet-zachtmakende doekjes op termijn niet leiden tot innerlijke verandering en transformatie.

Je weet van binnen dat je de waarheid acceptatie waar je naar zoekt in je hebt. Dit is het juiste moment om een stap terug te doen, te kijken naar je dagelijkse leven en eens goed na te denken over je beweegredenen, persoonlijke principes en waarden. Zoek de waarheid.

Werk samen met Ganesha en ontdek dat je je richting en persoonlijke doelen kan evalueren door te mediteren, na te denken en door zelfbeschouwing. Je prioriteiten kunnen veranderen als je dingen in een ander perspectief gaat zien. Je hebt behoefte om even alleen te zijn. Maak gebruik van deze gelegenheid.

Cheiron, de planeet van de gewonde healer loopt vanaf gisteren in het vuur-teken RAM : Cheiron staat voor onze individuele als de collectieve zielewonden, bij elke nieuwe incarnatie nemen we zielenpijn mee alsook karmische levenslessen. We kunnen in dit leven er ook voor kiezen oude zielenwonden te healen alsook karmische zielscontracten in relaties af te werken zonder strijd te voeren. Als liefdesrelaties aflopen heeft dit meestal als reden dat het karmische zielscontract afgewerkt is, de lessen ( hopelijk) geleerd zijn waarbij beide partners bevrijd van dit karma kunnen verder gaan met hun leven. Helaas is er door de pijn van een breuk of een scheiding vaak strijd aanwezig; voelt de één of de ander zich bedrogen, en voelt niets anders dan haat en wraak. Wraak -en haatgevoelens bevrijden je niet en bevriezen je hart, en zijn ook ziekmakend. Een nieuwe relatie beginnen vanuit het vasthouden van wraak en haat ten opzichte van een verloren geliefde werkt niet op termijn. Liefde werkt mooi verbindend, haat en wraak werken toxisch verbindend.

Wat betekent Cheiron in Ram? Ram is het eerste teken van de dierenriem en dit betekent dat we een begin kunnen maken ( opnieuw) om oude diepe zielenwonden te genezen. Ram is VUUR en betekent dat emoties feller en vuriger aan de oppervlakte komen en de koe bij de horens wordt gepakt.
Ik vraag regelmatig in gesprekken : ‘ Kan je jezelf vergeven? Kan je de ander vergeven ‘ ? Soms hoor ik een krachtige ‘ Neen, nooit kan ik hem/ haar vergeven ‘.

Als ik vraag ‘ Kan je jezelf vergeven dat je in dat moment die keuze hebt gemaakt en waarvan je misschien ergens intuïtief aanvoelde dat de keuze werd gemaakt vanuit hoop, verwachting, angst, twijfel en je toch doorging ‘? Denk er gewoon even heel eerlijk over na, want dit kan je meer inzichten geven in jezelf, de beweegredenen die er toen waren om die bepaalde keuze te maken.

Vergeven is krachtigste wat je kan doen om zonder emotionele ballast van het verleden verder te gaan met je leven en je open te stellen voor het nieuwe.

Voel je intuïtief dat je nog maar weinig vreugde kan putten uit je werk…gooi niet meteen het kind met het badwater weg maar kan naar nieuwe mogelijkheden. In deze tijd ( en eigenlijk al veel langer) voelen mensen sneller aan wanneer het tijd is om te veranderen en is er geen sprake meer van levenslang op dezelfde werkplek blijven. Mensen die voelen dat ze niet verder kunnen doorgroeien of niet voldoende uitdagingen in hun werk ervaren, meestal al een tijdje uitkijken naar een job én werkplek waarin hun wel die mogelijkheden worden geboden. Het gaat nu ook veel meer rond een bedrijfscultuur en – visie die een organisatie uitdraagt én de ervaring of hetgeen op papier wordt gezet wel effectief in werkelijkheid wordt uitgevoerd.

Voel je al een tijdje dat jij en je partner niet langer ‘ sporen ‘ , elkaar ontgroeid zijn, meer als vrienden samen- leven en niet als liefdespartners, dan is dit zeker een aandachtspunt om eerlijk te kijken of die relatie al dan niet nog ‘ leefbaar ‘ is. Ik hoor hier ook vaak dat partners bij elkaar blijven uit schuldgevoel, omwille van het kind of de kinderen, omwille van de koopwoning of andere materiële omstandigheden, de buitenwereld enz….uiteraard is dergelijke situatie niet in één dag op te lossen, alleen is de stap naar eerlijke communicatie onontbeerlijk. Anderen kiezen voor een tweede partner naast de primaire relatie. Sommige partners blijven bij elkaar en gaan hun eigen weg. Zolang partners hier kunnen mee omgaan en open-eerlijk zijn met elkaar, heeft niemand het recht hierover te oordelen, vind ik. Oordelen zijn snel gegeven, maar vaak weten we niet wat er allemaal werkelijk mee-speelt in een situatie.

Belangrijker is hoe transparant partners naar elkaar zijn en blijven en ondanks alles helder en duidelijk zijn naar en met elkaar toe. Ook dat is eerlijk zijn met elkaar, een manier waarop de buitenwereld geen zaken mee heeft, vind ik.

Het gaat ons er niet om om goed te keuren of af te keuren….want meestal staan we wel klaar met een interpretatie vanuit eigen beleving en eigen waarheid. Het is een confronterende en eerlijk-makende uitdaging voor onszelf om onze eigen waarheden niet op te dringen, op te leggen aan de ander en vanuit een open hart en open vizier naar de ander te kijken.
Je hoeft niet af te wijken van jouw gevoel, jouw visie en jouw waarheid…maar is het wél een teken van emotionele maturiteit en rijpheid om de ander net diezelfde vrijheid te gunnen als onszelf. Bovendien is het nog maar zozeer de vraag of onze visie en onze waarheid werkelijk écht vanuit onszelf komt…. of hebben we die door ons socialisatie-proces zodanig verinnerlijkt dat we dénken dat het onze gedachten en waarheden zijn. Vergeten we niet dat we ook nog eens overspoeld worden door zoveel informatie, die we misschien zonder meer aannemen als de zoveelste waarheid. De waarheid is niet dé waarheid, enkel het nadenken en reflecteren over wat voor jou van waarde is in een bepaalde tijdsperiode, is al heel mooi, want ook jouw waarheid en jouw visie zal allicht ook nog veranderen doorheen je leven. Wie jaren geleden tegen euthanasie was, door het gangbare gedachtengoed, kan ondertussen door puur-menselijke ervaring(en) een heel andere visie hebben ontwikkeld. Soms zal je dit wel eens kwalijk worden genomen, omdat je toen tegen was en nu een meer genuanceerde visie hebt. Dit is de dynamiek van het leven en leven is groei en waar groei is, is verandering en waar verandering is, is ont-wikkeling, je ontdoet je van de soms vele ‘ wikkels ‘ en wees gerust, je hebt een leven lang om je van die wikkels te ont-doen en hoe bewuster je je bent van die wikkels, hoe meer dankbaarheid je kan voelen voor de dienst die deze wikkels hebben gehad in het verleden. Nu ben jij klaar voor ont-wikkel-ing.

Warme groet
Mieke
www.miekecoigne.com
 

Medium Margret
Beschikbaar
Medium Margret
Box: 16
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Anita
Beschikbaar
Anita
Box: 20
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Shanti
Beschikbaar
Paragnost Shanti
Box: 21
Tweelingzielen, relaties, narcisme, rouw, burn-out, traumaverwerking, zakelijk, HSP 

Paragnost Thea
Beschikbaar
Paragnost Thea
Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Eva
Beschikbaar
Paragnost Eva
Box: 24
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Waarzegster Marion
Beschikbaar
Waarzegster Marion
Box: 29
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Katja Charlotte
Beschikbaar
Katja Charlotte
Box: 31
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Beschikbaar
Medium Angie
Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Medium Martina
Beschikbaar
Medium Martina
Box: 55
Helderwetend-voelend-invoelen op voornaam en specifieke vraag/zielenopdracht betreffend werk/coach/bewustzijnswerk, energetisch reinigen van huizen (op afstand)

Leontine
Ingesprek
Leontine
Box: 18
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Medium Arlette
Ingesprek
Medium Arlette
Box: 10
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Medium Olivia
Ingesprek
Medium Olivia
Box: 13
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Marya
Offline
Marya
Box: 02
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Evees
Offline
Evees
Box: 03
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Medium Margje
Offline
Medium Margje
Box: 05
Sterk helderziend medium.  Nuchter , eerlijk en direct. Contact met overleden dierbaren. Alle levensvragen  zijn welkom.

Medium Kitty
Offline
Medium Kitty
Box: 06
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Offline
Medium Laura
Box: 07
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Medium Désiree
Offline
Medium Désiree
Box: 09
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Betty
Offline
Betty
Box: 11
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Oryn
Offline
Oryn
Box: 12
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Maria
Offline
Medium Maria
Box: 14
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Offline
Medium Daniël
Box: 15
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Valantino
Offline
Valantino
Box: 17
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Medium Regina
Offline
Medium Regina
Box: 19
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Paragnost Marie
Offline
Paragnost Marie
Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Elise
Offline
Elise
Box: 25
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Cleopatra
Offline
Cleopatra
Box: 26
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Linda
Offline
Linda
Box: 33
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Christel
Offline
Christel
Box: 34
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Spiritueel coach Sky
Offline
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Medium Layla (2)
Offline
Medium Layla (2)
Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Lies
Offline
Lies
Box: 39
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Martina
Offline
Martina
Box: 40
Engelenmedium, paragnost, lichtgever, coach, kaartlegging, pendel en contact met overledenen.

Anne Marie
Offline
Anne Marie
Box: 41
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Medium Amy
Offline
Medium Amy
Box: 42
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Offline
Medium Rosali
Box: 43
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Corina
Offline
Medium Corina
Box: 46
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Medium Diana
Offline
Medium Diana
Box: 50
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Albert
Offline
Albert
Box: 04
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Medium Carine
Offline
Medium Carine
Box: 56
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Medium Jeanette
Offline
Medium Jeanette
Box: 58
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Paragnost Marco
Offline
Paragnost Marco
Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Medium Bhartie
Offline
Medium Bhartie
Box: 62
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Paragnost Martie
Offline
Paragnost Martie
Box: 67
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Klanten Service Box
Offline
Klanten Service Box
Box: 70
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Paragnost Lis
Offline
Paragnost Lis
Box: 52
''Mijn naam is Lis, ik ben een helder ziend, helder wetend, Paragnost/ Reiki Seichem Master., kaartlegster