Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.

Healing raakt je ZIEL

Healing raakt je ZIEL

Er zijn zovele vormen van healing dat menigeen het bos door de bomen niet meer ziet, of is het de bomen niet meer door het bos zien…maar soit. Dit spreekwoord kent wel iedereen, veronderstel ik.

Er zijn zovele vormen van healing dat menigeen het bos door de bomen niet meer ziet, of is het de bomen niet meer door het bos zien…maar soit. Dit spreekwoord kent wel iedereen, veronderstel ik.

Omdat er steeds meer vormen van healing komen opduiken, wordt ons vaak de vraag van onze cliënten voorgelegd: ‘ welke healing is nu eigenlijk dé beste ‘.

Goeie vraag….welke healing is nu eigenlijk dé beste….een vraag waarop ik het antwoord schuldig blijf, want ik heb hier geen flauw idee van, wat de beste healingsvorm kan zijn.

Mijn antwoord hierin hou ik graag neutraal, en laat iemand liever zelf de keuze maken op basis van duidelijke informatie.

Ik vind niet dat dit aan ons is om te oordelen over healingsvormen, maar helaas zien we het toch nog eens gebeuren dat er nogal oordelen en vooroordelen worden gevormd door collega’s, wel onder het mom dat iedereen vrij is en tegelijk duidelijk tussen de regels laten doorschemeren dat andere healingsvormen toch maar oppervlakkig zijn, te aards, niet zo spiritueel is enz….

Spirituele hoogmoed….één van de grootste valkuilen van hen die pretenderen de enige echte ware healingsvorm te beoefenen en ondertussen alles wat er reeds is, afdoen als….minder efficiënt.

Is het nu net datgene wat wij aan mensen meegeven….zelf ook op onderzoek uitgaan en beslissen wat goed aanvoelt?
Is het nu net datgene wat wij aan mensen meegeven niet langer afhankelijk te zijn van goeroes die zo eventjes in spiritland denken dé enige juiste ware spirituele waarheid te bezitten?
Is het nu net datgene wat wij zelf niet doen: oordelen over collega’s hun kennis, hun vaardigheden, hun eigen mooie bewustwordingsroute, en iedereen naar waarde te schatten?

Is de ene healing nu echt ‘ spiritueler ‘ of meer geleid door Helpers, Healers, Meesters…..terwijl alles in wezen Eén is en alles uit één en dezelfde Bron komt?

Hoe kan dan de ene healingswijze méér spiritueel zijn dan de ander, wat voor triestige aanname is dit, en dit in de Nieuwe Tijd, waar we allen zoveel voor elkaar kunnen betekenen en van elkaar kunnen leren…als de bereidheid er maar is open te staan en gelijkwaardigheid als één van de belangrijkste Nieuwe Tijdswaarden te leven, niet enkel in woord, maar ook in de gedachte?

Vertellen dat je de ander vrijlaat en tegelijk de dubbele boodschap uitzenden dat het ander toch maar ‘ zo zo ‘ is, doet mensen vaak twijfelen en vind ik evenmin eerlijk, noch zuiver.

Alles wat je doet, met kennis van zaken, met inzicht, met een grote dosis liefde voor de mens, het dier, de plant, voor alles wat leeft, heeft de ondersteuning en begeleiding van onze Engelen en allen die aanwezig zijn bij het gebeuren.

En of het nu Reiki is, Shamballah, Reconnection Healing, Soul Body Fusion, Healingswijzen vanuit de Aquariusmystiek, Healing met de Engelen.en de nog zoveel talloze healingsvormen die er zijn en terug naar het heden worden gebracht ( oude healingstechnieken uit Atlantis en Lemurië) ….je maakt als healer altijd aanspraak op het zelfgenererend en – genezend systeem van de mens die jou het vertrouwen geeft, hetgeen niet impliceert dat iemand daadwerkelijk geneest, afhankelijk van het proces waarin iemand vertoeft….het fysieke lichaam heeft een heel aparte en unieke geschiedenis en soms is dit een lang geleden bevroren geschiedenis.

Is dat even het verschil van in een healingsproces te staan? Niet als de genezer, dan wel het instrument te zijn?

Maakt dat nu een verschil voor jou, te weten dat healers niemand genezen, maar alle goddelijke werkinstrumenten gebruiken die voor elk wezen, mens of dier, de juiste manier is en dit op elk moment weer anders kan verlopen?

Wil je weten wat het best bij je past, op dit moment?
Ga een gesprek aan met iemand die je objectieve informatie geeft, alle tips en handvatten waar je zelf kan lezen hoe een healingsvorm kan inwerken, wat je mag ‘ verwachten ‘, en maak dan jouw keuze.
Een keuze die je vandaag maakt kan ook door de tijd heen veranderen….maar wat we wel mogen meegeven: jij bent diegene die vanuit jouw bewustzijn mag deelnemen aan jouw healing….wij zijn slechts het instrument waarin God ( of hoe je het ook wilt noemen) ons leidt.

Enige tijd geleden las ik in een artikel dat het niet nodig is om nog bewijzen van resultaten op foto’s neer te zetten….dat is eigen aan het oude paradigma, de oude tijd, Vissentijdperkgedachten.

Vertrouwen en de bereidheid je volledig open te stellen voor diepzielhealing is het belangrijkste, en onder welke vorm jij dit kiest…dat mag jouw Ziel beslissen.
Mieke
www.miekecoigne.com
 

Medium Layla-Ki
Beschikbaar
Medium Layla-Ki
Box: 18
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl

Paragnost Thea
Beschikbaar
Paragnost Thea
Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Waarzegster Marion
Beschikbaar
Waarzegster Marion
Box: 29
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Lies
Beschikbaar
Lies
Box: 39
Ik ben heldervoelend, wetend en gespecialiseerd in transformaties, relaties en bron her-inneringen.

Medium Corina
Beschikbaar
Medium Corina
Box: 46
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Medium Clarisa
Beschikbaar
Medium Clarisa
Box: 53
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Medium Carine
Beschikbaar
Medium Carine
Box: 56

Medium Olivia
In gesprek
Medium Olivia
Box: 13
   van kinds af heldervoelend & , helderwetend, narcisme(coach)  meer dan 25 jaar ervaring . tarot .div kaartleggingen , voor alle levensvragen , reik ik je tools aan en altijd eerlijk antwoord/advies !

Paragnost Shanti
In gesprek
Paragnost Shanti
Box: 21
Tweelingzielen, relaties, narcisme, rouw, burn-out, traumaverwerking, zakelijk, HSP 

Spiritueel coach Sky
In gesprek
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Marya
Afwezig
Marya
Box: 02
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Ziva
Afwezig
Ziva
Box: 04
Ik ben hier om mijn licht op jouw donkere situatie te schijnen. Stel je vraag zo duidelijk mogelijk, zodat ik goed kan invoelen op je energie en je  daardoor goede en oprechte antwoorden kan geven.

Medium Margje
Afwezig
Medium Margje
Box: 05
Sterk helderziend medium.  Nuchter , eerlijk en direct. Contact met overleden dierbaren. Alle levensvragen  zijn welkom.

Medium Kitty
Afwezig
Medium Kitty
Box: 06
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Afwezig
Medium Laura
Box: 07
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Paragnost Bernadette
Afwezig
Paragnost Bernadette
Box: 08
Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Medium Désiree
Afwezig
Medium Désiree
Box: 09
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Medium Arlette
Afwezig
Medium Arlette
Box: 10
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Betty
Afwezig
Betty
Box: 11
 Samen helder krijgen wat er speelt en waar het heen gaat. Boodschappen, healing, energetische coaching, Nieuwe Tijd, toekomst.

Oryn
Afwezig
Oryn
Box: 12
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Maria
Afwezig
Medium Maria
Box: 14
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Afwezig
Medium Daniël
Box: 15
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Afwezig
Medium Margret
Box: 16
Gespecialiseerd in Zielsiefde ~ Zielsherkenningen ~ Reiki en Kundalini ~ Narcisme ~ Dieren ~  het Watermantijdperk ~  Eigenlijk mag je elke vraag stellen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. liefs margret  

Valantino
Afwezig
Valantino
Box: 17
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Anita
Afwezig
Anita
Box: 20
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Marie
Afwezig
Paragnost Marie
Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Elise
Afwezig
Elise
Box: 25
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Cleopatra
Afwezig
Cleopatra
Box: 26
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Katja Charlotte
Afwezig
Katja Charlotte
Box: 31
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Afwezig
Medium Angie
Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Afwezig
Linda
Box: 33
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Christel
Afwezig
Christel
Box: 34
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Layla (2)
Afwezig
Medium Layla (2)
Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Martina
Afwezig
Martina
Box: 40
Engelenmedium, paragnost, lichtgever, coach, kaartlegging, pendel en contact met overledenen.

Anne Marie
Afwezig
Anne Marie
Box: 41
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Medium Amy
Afwezig
Medium Amy
Box: 42
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Afwezig
Medium Rosali
Box: 43
Ik ben een doorgeefluik. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Diana
Afwezig
Medium Diana
Box: 50
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Paragnost Lis
Afwezig
Paragnost Lis
Box: 52
''Mijn naam is Lis, ik ben een helder ziend, helder wetend, Paragnost/ Reiki Seichem Master., kaartlegster 

Medium Martina
Afwezig
Medium Martina
Box: 55
Helderwetend-voelend-invoelen op voornaam en specifieke vraag/zielenopdracht betreffend werk/coach/bewustzijnswerk, energetisch reinigen van huizen (op afstand)

Medium Jeanette
Afwezig
Medium Jeanette
Box: 58
Gespecialiseerd in relaties, narcisme, en complexe situaties. Voor een helder, eerlijk en liefdevol gesprek.

Paragnost Marco
Afwezig
Paragnost Marco
Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Paragnost Martie
Afwezig
Paragnost Martie
Box: 67
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en coaching