HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures

Heb iemand lief zoals die is en zie wat dat te weeg brengt. Echte liefde!

Er wordt wel eens gevraagd of de ander echt houdt van degene die de vraagt stelt aan een medium. Deze vraag heeft een hele diepere betekenis. Diegene die het vraagt heeft zelf geen idee wat echt houden van is, want anders zou die deze vraag niet stellen.

De vraagsteller zou de vraag aan zichzelf moeten stellen. Als de vraag namelijk wordt gesteld, wordt er aan alle kanten getwijfeld aan de liefde door de ander. Die liefde laat zich namelijk niet zien, zoals de vraagsteller het graag zou willen zien.

Diegene die het vraagt, heeft de liefde voor zichzelf nog niet gezien en hoopt, verlangt vurig, dat de ander liefde komt brengen en geven. De vraagsteller is helaas niet zover om het principe van de liefde in het juiste perspectief te zien. Ik heb mijzelf lief en vanuit daar ga ik liefde van een ander toelaten. Als die ander er is, ervaar ik, voel ik, zie ik of de ander mij op de juiste manier liefde geeft en dat we samen de liefde sterker kunnen maken. Dan weet ik dat er sprake is van echte liefde.

Als beiden vanuit dit principe in een relatie stappen, zal de vraag nooit worden gesteld of de ander echt van je houdt. Die vraag stel je alleen maar, als je nog onvoldoende van jezelf houdt.

Door schade en schade moet men dan wijs worden. Je houdt wel voldoende van jezelf en je hebt je terdege gerealiseerd dat je inmiddels weet dat je een ander niet kunt veranderen. Dat een ander een ander persoon is, die op zijn eigen manier in het leven staat. Die het leven op zijn eigen manier invult. Daar ben je achter gekomen.

Je ontmoet een persoon, die laat blijken jou leuk en interessant te vinden. Er worden afspraakjes ingepland. En steeds meer en meer beginnen jullie iets voor elkaar te voelen. Het samenzijn voelt aangenaam en jij bent jezelf, je hebt jezelf lief en van daaruit kijk je naar de ander. Om te ontdekken of die ander zichzelf ook lief heeft, want inmiddels weet je ook, dat als de ander zichzelf niet lief heeft, hij jou niet kan geven, wat jij nodig hebt.

Je laat die ander dus zijn zoals die wilt zijn, en jij bent ook zoals jij wilt dat je wilt zijn. Als beiden elkaar ook laten zijn die ze willen zijn, dan ontstaat er iets magisch. Dan ontstaat echte liefde, dan ontstaat het samen groeien, vanuit een zijn, een zichzelf zijn.

We laten elkaar in onze eigen waarde. We stimuleren elkaar daarin, dat laten we elkaar zien voelen en uiten we met de juiste woorden, die worden waargemaakt. Zo stimuleren we elkaar, nog meer van onszelf te gaan houden en dat is echte liefde.

Echte liefde kan niet floreren zonder eigenliefde, zonder van jezelf te houden. Dan verlang je van de ander dat die jou liefde komt geven. Dan zie je die ander als de brenger van de liefde, het geluk, wat nog in je eigen leven ontbreekt. Dan zul je er alles aan doen om die ander dat aan jou te gaan geven.

Daar haal je alles voor uit de kast, daar maak je ruzie voor, daar ga je voor met de ander in discussie, waarmee je zegt. Jij komt mij toch liefde brengen! Laat het me zien. Jij komt mij toch blij maken? Geef me dat. Niet in de gaten hebbend dat je de ander niet ziet zoals die is, voorbij gaat dat je van de ander iets verwacht wat die je nooit kan en zal gaan geven. Die ander kan je dat niet geven wat jij van die ander verlangt. Dat doet de ander niet expres, de ander is zichzelf en geeft het op zijn manier, maar als dat niet jouw manier is, kun je de ander daarom afwijzen.

Als dat is wat jij verwacht van een relatie, dat de ander jou liefde komt brengen, zullen alle relaties op teleurstellingen uitlopen en ben je gebroken, verdrietig, gekwetst, teleurgesteld.

Mediums en paragnosten houden je graag een spiegel voor als de liefde van je leven maar niet wilt komen. Die leren je graag van jezelf te houden en echte liefde op de juiste manier toe te laten.

Medium Von
 

Datum: 19-05-'19

Terug naar overzicht
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten