Al je vragen beantwoord
Al je vragen beantwoord
Al je vragen beantwoord

Helderhorend

Helderhorend

‘ Ik ben spiritueel maar ik twijfel aan mezelf…ik hoor vaker boodschappen waaraan ik twijfel of ze van mezelf komen of niet. De boodschappen die ik vaker hoor zijn soms anders dan ikzelf denk,

‘ Ik ben spiritueel maar ik twijfel aan mezelf…ik hoor vaker boodschappen waaraan ik twijfel of ze van mezelf komen of niet. De boodschappen die ik vaker hoor zijn soms anders dan ikzelf denk, en dat verwart me toch wel een beetje. Kan je even met me meevoelen en me wat tips geven om het onderscheid te maken en wat kan ik zelf doen, Mieke ? ‘
Graag uiteraard…het is normaal dat je in het begin wel veel vragen hebt hieromtrent. ‘ Hoor ik het wel goed, komen de boodschappen niet uit mijn eigen gedachten en hoe weet ik nu dat die boodschappen écht de juiste boodschappen zijn?
Om te beginnen wil ik toch nog even schrijven dat iedereen in wezen paranormaal begaafd is en dat betekent concreet dat iedereen beschikt over een helderziende, heldervoelende, helderwetende, helderproevende kanalen. Meestal hebben we één hoofdkanaal voor goddelijke communicatie.
De ene persoon valt in een eerste contact of kennismaking de stem op, bij de andere kan dat de fysieke verschijning zijn van iemand ( ik bedoel hiermee niet of iemand knap of niet knap oogt, maar wel de houding, bewegingen die iemand maakt, de lichaamstaal ) een ander zal in eerste instantie gericht zijn op het gevoel dat iemand geeft in een contact en op denken gerichte personen zullen zich vooral meer laten leiden door de indruk of iemand interessant is voor vb eigen loopbaan.
Stel dat je van nature uit iemand bent die auditief is ingesteld dan hoor je inderdaad gemakkelijker de boodschappen van engelen ….echter, stel dat je gehoor bij jou niet het communicatiekanaal is maar wel je heldervoelendheid, dan moet je niet forceren toch de boodschappen af te dwingen via helderhorendheid.

Hier merk ik vaak discussies rond waardoor twijfels ontstaan rond je eigen communicatiekanalen.Het is niet omdat jij niets of heel weinig ‘ hoort ‘, dat je niet kan communiceren met de engelen!
Natuurlijk lees je in heel veel autobiografieën over de helderhorendheid als goddelijk communicatiekanaal en vragen mensen me dan wel eens vertwijfeld of dit het beste kanaal dan is, of dat een teken is van écht contact met de engelen. Het lijkt wat spectaculair, net als het zien van engelen, gidsen, dierbaren….Hou even vast nu dat ook jij jouw goddelijke communicatiekanalen ter beschikking hebt, die helemaal perfect aansluiten op jou en niemand kan beweren of stellen dat doorheen de tijd de andere kanalen zich niet verder gaan openen en ontwikkelen.
Iedereen heeft alle kanalen sinds geboorte, en geen enkel kanaal is meer of minder waard.
Het is de manier waarop je er al dan niet iets mee doet, ontwikkelt dat belangrijk is. Maar dwing nooit iets af omdat je zo graag helder hoort, terwijl jouw prachtige ingang je heldervoelendheid is.
Uiteindelijk is het communiceren met engelen niet te bewijzen en laat dan evenmin het doel ervan zijn.
Om op de vraag van deze cliënt terug te komen, werd dit een heel interessant gesprek: wanneer weet je nu of de boodschappen uit je persoonlijk laag komen en wanneer niet. Een eerste herkenning is dat engelen nooit oordelen, nooit gebieden of verbieden…de boodschappen zijn altijd zonder enige ‘ ruis ‘ maar wel helder en duidelijk, soms kort en krachtig, zonder veel tam-tam. Ik herken in de boodschappen de aanwezigheid van AE Michaël door zijn korte, krachtige en tegelijk liefdevolle boodschappen. Hij weet dat ik er ééntje bent met veel uitleg en veel vragen en laat me vaak in korte flitsen zien dat ik er niet omheen moet blijven draaien. Terwijl een boodschap van AE Chamuël neerdwarrelt als nectar …bij haar voel ik dan weer meer te kunnen beppen, tutten. AE Chamuël en Michaël vormen voor mezelf op dit moment het perfecte evenwicht…
Om op de tips terug te komen, je helder-horendheid te verbeteren, te verfijnen en af te stemmen kan je zeker een aantal dingen doen…want doorheen alles we dagelijks horen, kan ons kanaal ook wel eens zodanig vol zitten met ‘ ruis ‘ , dat onze persoonlijke gedachten erdoorheen dwarrelen.

Het vraagt consequent en bewust aan de slag ermee gaan…

1. Om te beginnen, beschikken we allemaal over ‘ oorchakra ’s , die zich bevinden boven onze wenkbrauwen, in het hoofd. Je kan het je voorstellen als twee paarsrode schijven die met de klok meedraaien. Stel je nu voor hoe je er stralen reinigend wit licht naartoe stuurt en zie het witte licht de oorchakra’s van binnenuit verlichten. Zie en voel hoe schoon en groot de oorchakra ’s worden. Doe dit elke dag gedurende een paar minuten of wanneer je voelt dat je bovennatuurlijke gehoor verstopt is.
2. Schenk bewust aandacht aan de geluiden die je opmerkt, zowel in je eigen persoonlijke leefomgeving als buiten. Neem elke dag wat tijd hiervoor…want je gevoeligheid voor geluid neemt gaandeweg toe.
3. Bescherm je oren …niet enkel tegen de kou, maar doordat je gevoeligheid toeneemt, wordt je gevoeligheid voor de geluidsfrequentie van de engelen groter. Je zal opmerken dat je gevoeliger wordt voor harde geluiden.
4. Verwijder het geestelijke afval: dit stukje heeft te maken met het ‘ ruis ‘ waarover ik het net had. Als je vb onlangs harde woorden toegeslingerd hebt gehad, zitten je oorchakra’s verstopt met de harde en giftige woorden. We pakken meer op dan ons lief is, geloof me. Vraag je engelen het geestelijke afval te verwijderen uit je oorchakra’s. Je kan ook evt de namen van diegenen die giftige negatieve uitspraken hebben geuit op een papier schrijven, en aangezien we ook wel eens kanjers zijn in het negatief spreken over onszelf, mag je je eigen naam eraan toevoegen. Stop het papier met de namen ( inclusief die van jezelf) in een bakje met water dat je in het vriesvak van je ijskast steekt. Laat het daar maar een paar maandjes zitten en kijk eens hoe je je voelt bij dit ritueel.
5. Open opnieuw de frequenties om helder te horen : ik neem je terug mee in de tijd: herinner je je als kind dat je je oren afdekte om niet te horen wat je ouders je misschien toeschreeuwden, of de opmerkingen die werden gemaakt over je schoolresultaten…of de meesters en juffen die je toch maar een domkop vonden om je alweer slecht gemaakte toets, of je partner die je voor de zoveelste keer naar beneden haalt omdat je niet de perfecte keukenprinses bent….we sluiten onze oren als volwassene niet meer af door onze handen op onze oren te houden, maar we hebben wél geleerd ons echt af te sluiten en we horen niet meer ( aanhoren) wat er wordt gezegd, we laten het niet meer binnenkomen, en hierdoor ook niet meer de fijne opmerkingen. Hierdoor hebben we onze frequenties van onze helderhorendheid onderdrukt, als verweer tegen verbale negativiteit. Dit kan de reden zijn waarom je het meer moeite kost om heldere zuivere boodschappen te horen. Je kan opnieuw met de hulp van de engelen ( en je hoeft niet per sé één specifieke engel hierover aan te spreken) je fysieke én spirituele oren openstellen voor het volledige frequentie-bereik.
6. Sommigen hebben rustige en stille engelen, sommigen hebben engelen die wat luider binnenkomen in je oren, je mag ook de engelen vragen hun volume aan te passen aan jouw gevoelige oortjes. Niet bang zijn dat ze hun knop dichtdraaien en je niets meer doorgeven. Engelen gaan heus niet verontwaardigheid reageren!
Het is net zoals je met mensen praat…je hebt mensen die vrij hard praten en die je vriendelijk mag verzoeken wat stiller te praten en anderzijds mensen bij wie je bijna op de schoot moet kruipen om hen te begrijpen.

Weet dat onze engelen klaar staan om met ons te communiceren, maar het ligt wel aan ons om hen duidelijk te maken op welke manier wij hen het gemakkelijkste kunnen verstaan.
Met die paar eenvoudige tips lukt het jou ook helder met engelen te communiceren, duidelijke boodschappen te ontvangen en altijd voor het allerhoogste welzijn van jou en anderen.
Soms hoor ik wel eens van mensen dat ze boodschappen krijgen die nogal dubieus voelen…engelen spreken nooit beledigend, zullen nooit vertellen dat je niet goed bezig bent, dat ze afkeuren wat je doet…neen, absoluut onwaarheid. Engelen laten zien waar het anders kan door subtiele en soms wel duidelijke tekenen, spreken nooit dreigende taal maar laten je de volgende boodschappen horen als vb ‘ Neem even rust ‘ , ‘ Zoek verbinding met de natuur ‘ , ‘ Laat die situatie even rusten ‘, maar nooit ‘ Je doet veel te veel, je stevent af op een burn- out ‘, ‘ Wat zit je elke dag thuis te doen, je wordt ziek ‘ of ‘ Zeg maar eens flink je gedacht, gooi het er maar uit ‘…dit zijn boodschappen die komen vanuit ons eigen kokertje en hebben echt niets met goddelijke boodschappen te maken.
Engelenboodschappen komen ons op zoveel manieren ‘ ter ore ‘ : via muziek ( woorden) – gedichten, teksten, proza, via natuurgeluiden …via andere elementalen….een wonderbaarlijke wereld gaat ook voor jou open!
Engelen hebben heel veel humor bovendien! Wij daarentegen creëren drama’s waar het onnodig lijkt te zijn. Weet je waarom engelen kunnen vliegen?
Juist, omdat ze niet zo zwaar aan zichzelf tillen.

Heel veel liefs

Engelenmedium Mieke Moon Box 45
www.miekecoigne.com
 

Medium Olivia
Beschikbaar
Medium Olivia
Box: 13
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Leontine
Beschikbaar
Leontine
Box: 18
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Paragnost Eva
Beschikbaar
Paragnost Eva
Box: 24
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Waarzegster Marion
Beschikbaar
Waarzegster Marion
Box: 29
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Medium Angie
Beschikbaar
Medium Angie
Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Anita
Ingesprek
Anita
Box: 20
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Shanti
Ingesprek
Paragnost Shanti
Box: 21
Tweelingzielen, relaties, narcisme, rouw, burn-out, traumaverwerking, zakelijk, HSP 

Medium Arlette
Ingesprek
Medium Arlette
Box: 10
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Marya
Offline
Marya
Box: 02
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Evees
Offline
Evees
Box: 03
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Medium Margje
Offline
Medium Margje
Box: 05
Sterk helderziend medium.  Nuchter , eerlijk en direct. Contact met overleden dierbaren. Alle levensvragen  zijn welkom.

Medium Kitty
Offline
Medium Kitty
Box: 06
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Offline
Medium Laura
Box: 07
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Medium Désiree
Offline
Medium Désiree
Box: 09
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Betty
Offline
Betty
Box: 11
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Oryn
Offline
Oryn
Box: 12
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Maria
Offline
Medium Maria
Box: 14
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Offline
Medium Daniël
Box: 15
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Offline
Medium Margret
Box: 16
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Valantino
Offline
Valantino
Box: 17
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Medium Regina
Offline
Medium Regina
Box: 19
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Paragnost Thea
Offline
Paragnost Thea
Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Marie
Offline
Paragnost Marie
Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Elise
Offline
Elise
Box: 25
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Cleopatra
Offline
Cleopatra
Box: 26
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Katja Charlotte
Offline
Katja Charlotte
Box: 31
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Linda
Offline
Linda
Box: 33
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Christel
Offline
Christel
Box: 34
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Spiritueel coach Sky
Offline
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Medium Layla (2)
Offline
Medium Layla (2)
Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Lies
Offline
Lies
Box: 39
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Martina
Offline
Martina
Box: 40
Engelenmedium, paragnost, lichtgever, coach, kaartlegging, pendel en contact met overledenen.

Anne Marie
Offline
Anne Marie
Box: 41
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Medium Amy
Offline
Medium Amy
Box: 42
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Offline
Medium Rosali
Box: 43
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Corina
Offline
Medium Corina
Box: 46
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Medium Diana
Offline
Medium Diana
Box: 50
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Albert
Offline
Albert
Box: 04
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Medium Martina
Offline
Medium Martina
Box: 55
Helderwetend-voelend-invoelen op voornaam en specifieke vraag/zielenopdracht betreffend werk/coach/bewustzijnswerk, energetisch reinigen van huizen (op afstand)

Medium Carine
Offline
Medium Carine
Box: 56
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Medium Jeanette
Offline
Medium Jeanette
Box: 58
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Paragnost Marco
Offline
Paragnost Marco
Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Medium Bhartie
Offline
Medium Bhartie
Box: 62
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Paragnost Martie
Offline
Paragnost Martie
Box: 67
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Klanten Service Box
Offline
Klanten Service Box
Box: 70
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Paragnost Lis
Offline
Paragnost Lis
Box: 52
''Mijn naam is Lis, ik ben een helder ziend, helder wetend, Paragnost/ Reiki Seichem Master., kaartlegster