Mediums en paragnosten
Mediums en paragnosten

Helderhorend

‘ Ik ben spiritueel maar ik twijfel aan mezelf…ik hoor vaker boodschappen waaraan ik twijfel of ze van mezelf komen of niet. De boodschappen die ik vaker hoor zijn soms anders dan ikzelf denk,

‘ Ik ben spiritueel maar ik twijfel aan mezelf…ik hoor vaker boodschappen waaraan ik twijfel of ze van mezelf komen of niet. De boodschappen die ik vaker hoor zijn soms anders dan ikzelf denk, en dat verwart me toch wel een beetje. Kan je even met me meevoelen en me wat tips geven om het onderscheid te maken en wat kan ik zelf doen, Mieke ? ‘
Graag uiteraard…het is normaal dat je in het begin wel veel vragen hebt hieromtrent. ‘ Hoor ik het wel goed, komen de boodschappen niet uit mijn eigen gedachten en hoe weet ik nu dat die boodschappen écht de juiste boodschappen zijn?
Om te beginnen wil ik toch nog even schrijven dat iedereen in wezen paranormaal begaafd is en dat betekent concreet dat iedereen beschikt over een helderziende, heldervoelende, helderwetende, helderproevende kanalen. Meestal hebben we één hoofdkanaal voor goddelijke communicatie.
De ene persoon valt in een eerste contact of kennismaking de stem op, bij de andere kan dat de fysieke verschijning zijn van iemand ( ik bedoel hiermee niet of iemand knap of niet knap oogt, maar wel de houding, bewegingen die iemand maakt, de lichaamstaal ) een ander zal in eerste instantie gericht zijn op het gevoel dat iemand geeft in een contact en op denken gerichte personen zullen zich vooral meer laten leiden door de indruk of iemand interessant is voor vb eigen loopbaan.
Stel dat je van nature uit iemand bent die auditief is ingesteld dan hoor je inderdaad gemakkelijker de boodschappen van engelen ….echter, stel dat je gehoor bij jou niet het communicatiekanaal is maar wel je heldervoelendheid, dan moet je niet forceren toch de boodschappen af te dwingen via helderhorendheid.

Hier merk ik vaak discussies rond waardoor twijfels ontstaan rond je eigen communicatiekanalen.Het is niet omdat jij niets of heel weinig ‘ hoort ‘, dat je niet kan communiceren met de engelen!
Natuurlijk lees je in heel veel autobiografieën over de helderhorendheid als goddelijk communicatiekanaal en vragen mensen me dan wel eens vertwijfeld of dit het beste kanaal dan is, of dat een teken is van écht contact met de engelen. Het lijkt wat spectaculair, net als het zien van engelen, gidsen, dierbaren….Hou even vast nu dat ook jij jouw goddelijke communicatiekanalen ter beschikking hebt, die helemaal perfect aansluiten op jou en niemand kan beweren of stellen dat doorheen de tijd de andere kanalen zich niet verder gaan openen en ontwikkelen.
Iedereen heeft alle kanalen sinds geboorte, en geen enkel kanaal is meer of minder waard.
Het is de manier waarop je er al dan niet iets mee doet, ontwikkelt dat belangrijk is. Maar dwing nooit iets af omdat je zo graag helder hoort, terwijl jouw prachtige ingang je heldervoelendheid is.
Uiteindelijk is het communiceren met engelen niet te bewijzen en laat dan evenmin het doel ervan zijn.
Om op de vraag van deze cliënt terug te komen, werd dit een heel interessant gesprek: wanneer weet je nu of de boodschappen uit je persoonlijk laag komen en wanneer niet. Een eerste herkenning is dat engelen nooit oordelen, nooit gebieden of verbieden…de boodschappen zijn altijd zonder enige ‘ ruis ‘ maar wel helder en duidelijk, soms kort en krachtig, zonder veel tam-tam. Ik herken in de boodschappen de aanwezigheid van AE Michaël door zijn korte, krachtige en tegelijk liefdevolle boodschappen. Hij weet dat ik er ééntje bent met veel uitleg en veel vragen en laat me vaak in korte flitsen zien dat ik er niet omheen moet blijven draaien. Terwijl een boodschap van AE Chamuël neerdwarrelt als nectar …bij haar voel ik dan weer meer te kunnen beppen, tutten. AE Chamuël en Michaël vormen voor mezelf op dit moment het perfecte evenwicht…
Om op de tips terug te komen, je helder-horendheid te verbeteren, te verfijnen en af te stemmen kan je zeker een aantal dingen doen…want doorheen alles we dagelijks horen, kan ons kanaal ook wel eens zodanig vol zitten met ‘ ruis ‘ , dat onze persoonlijke gedachten erdoorheen dwarrelen.

Het vraagt consequent en bewust aan de slag ermee gaan…

1. Om te beginnen, beschikken we allemaal over ‘ oorchakra ’s , die zich bevinden boven onze wenkbrauwen, in het hoofd. Je kan het je voorstellen als twee paarsrode schijven die met de klok meedraaien. Stel je nu voor hoe je er stralen reinigend wit licht naartoe stuurt en zie het witte licht de oorchakra’s van binnenuit verlichten. Zie en voel hoe schoon en groot de oorchakra ’s worden. Doe dit elke dag gedurende een paar minuten of wanneer je voelt dat je bovennatuurlijke gehoor verstopt is.
2. Schenk bewust aandacht aan de geluiden die je opmerkt, zowel in je eigen persoonlijke leefomgeving als buiten. Neem elke dag wat tijd hiervoor…want je gevoeligheid voor geluid neemt gaandeweg toe.
3. Bescherm je oren …niet enkel tegen de kou, maar doordat je gevoeligheid toeneemt, wordt je gevoeligheid voor de geluidsfrequentie van de engelen groter. Je zal opmerken dat je gevoeliger wordt voor harde geluiden.
4. Verwijder het geestelijke afval: dit stukje heeft te maken met het ‘ ruis ‘ waarover ik het net had. Als je vb onlangs harde woorden toegeslingerd hebt gehad, zitten je oorchakra’s verstopt met de harde en giftige woorden. We pakken meer op dan ons lief is, geloof me. Vraag je engelen het geestelijke afval te verwijderen uit je oorchakra’s. Je kan ook evt de namen van diegenen die giftige negatieve uitspraken hebben geuit op een papier schrijven, en aangezien we ook wel eens kanjers zijn in het negatief spreken over onszelf, mag je je eigen naam eraan toevoegen. Stop het papier met de namen ( inclusief die van jezelf) in een bakje met water dat je in het vriesvak van je ijskast steekt. Laat het daar maar een paar maandjes zitten en kijk eens hoe je je voelt bij dit ritueel.
5. Open opnieuw de frequenties om helder te horen : ik neem je terug mee in de tijd: herinner je je als kind dat je je oren afdekte om niet te horen wat je ouders je misschien toeschreeuwden, of de opmerkingen die werden gemaakt over je schoolresultaten…of de meesters en juffen die je toch maar een domkop vonden om je alweer slecht gemaakte toets, of je partner die je voor de zoveelste keer naar beneden haalt omdat je niet de perfecte keukenprinses bent….we sluiten onze oren als volwassene niet meer af door onze handen op onze oren te houden, maar we hebben wél geleerd ons echt af te sluiten en we horen niet meer ( aanhoren) wat er wordt gezegd, we laten het niet meer binnenkomen, en hierdoor ook niet meer de fijne opmerkingen. Hierdoor hebben we onze frequenties van onze helderhorendheid onderdrukt, als verweer tegen verbale negativiteit. Dit kan de reden zijn waarom je het meer moeite kost om heldere zuivere boodschappen te horen. Je kan opnieuw met de hulp van de engelen ( en je hoeft niet per sé één specifieke engel hierover aan te spreken) je fysieke én spirituele oren openstellen voor het volledige frequentie-bereik.
6. Sommigen hebben rustige en stille engelen, sommigen hebben engelen die wat luider binnenkomen in je oren, je mag ook de engelen vragen hun volume aan te passen aan jouw gevoelige oortjes. Niet bang zijn dat ze hun knop dichtdraaien en je niets meer doorgeven. Engelen gaan heus niet verontwaardigheid reageren!
Het is net zoals je met mensen praat…je hebt mensen die vrij hard praten en die je vriendelijk mag verzoeken wat stiller te praten en anderzijds mensen bij wie je bijna op de schoot moet kruipen om hen te begrijpen.

Weet dat onze engelen klaar staan om met ons te communiceren, maar het ligt wel aan ons om hen duidelijk te maken op welke manier wij hen het gemakkelijkste kunnen verstaan.
Met die paar eenvoudige tips lukt het jou ook helder met engelen te communiceren, duidelijke boodschappen te ontvangen en altijd voor het allerhoogste welzijn van jou en anderen.
Soms hoor ik wel eens van mensen dat ze boodschappen krijgen die nogal dubieus voelen…engelen spreken nooit beledigend, zullen nooit vertellen dat je niet goed bezig bent, dat ze afkeuren wat je doet…neen, absoluut onwaarheid. Engelen laten zien waar het anders kan door subtiele en soms wel duidelijke tekenen, spreken nooit dreigende taal maar laten je de volgende boodschappen horen als vb ‘ Neem even rust ‘ , ‘ Zoek verbinding met de natuur ‘ , ‘ Laat die situatie even rusten ‘, maar nooit ‘ Je doet veel te veel, je stevent af op een burn- out ‘, ‘ Wat zit je elke dag thuis te doen, je wordt ziek ‘ of ‘ Zeg maar eens flink je gedacht, gooi het er maar uit ‘…dit zijn boodschappen die komen vanuit ons eigen kokertje en hebben echt niets met goddelijke boodschappen te maken.
Engelenboodschappen komen ons op zoveel manieren ‘ ter ore ‘ : via muziek ( woorden) – gedichten, teksten, proza, via natuurgeluiden …via andere elementalen….een wonderbaarlijke wereld gaat ook voor jou open!
Engelen hebben heel veel humor bovendien! Wij daarentegen creëren drama’s waar het onnodig lijkt te zijn. Weet je waarom engelen kunnen vliegen?
Juist, omdat ze niet zo zwaar aan zichzelf tillen.

Heel veel liefs

Engelenmedium Mieke Moon Box 45
www.miekecoigne.com
 

Clarisa
Boxnummer: 000193
Clarisa
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
Valentino
Boxnummer: 000329
Valentino
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Medium Florance
Boxnummer: 000228
Medium Florance
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
Henk Jan
Boxnummer: 000302
Henk Jan
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om het beste resultaat voor jou te behalen.
Manuela
Boxnummer: 000530
Manuela
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Manuela al 20 jaar werkzaam als paragnost en medium.
Willem
Boxnummer: 000207
Willem
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Lou
Boxnummer: 000247
Lou
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Natasja
Boxnummer: 000251
Natasja
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.
Yvonne
Boxnummer: 000292
Yvonne
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.
Medium Arlette
Boxnummer: 000161
Medium Arlette
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Christel
Boxnummer: 000150
Christel
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Ben Ben
Boxnummer: 000227
Ben Ben
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen
Baya
Boxnummer: 000322
Baya
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren een topper op de bellijn. Helderziende waarnemingen, duidingen en toekomstvoorspellingen. Astrologische prognoses. Lenormandkaarten lezen tot in detail
Angelique
Boxnummer: 000303
Angelique
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.
 Hope
Boxnummer: 000471
Hope
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mijn naam is Hope Ik ben een krachtig, spiritueel, heldervoelend en ziend medium die werkt met de leormandkaarten indien gewenst. Gespecialiseerd op liefde/relatie, werk, tweelingzielen connectie en het  weghalen van blokkades.
Ingrid
Boxnummer: 000277
Ingrid
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Ingrid
Merel
Boxnummer: 000291
Merel
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.
Paragnost Marco
Boxnummer: 000199
Paragnost Marco
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     
Test Box
Boxnummer: 000203
Test Box
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Marshmallow soufflé chupa chups bear claw danish wafer. Pudding cake cupcake croissant cheesecake donut dragée. Cake brownie pudding dragée apple pie. Candy chocolate tiramisu cupcake danish bear claw. Chocolate jujubes brownie muffin pastry cake chupa chups. Marzipan sugar plum sesame snaps pudding powder marshmallow. Macaroon powder caramels powder cake chupa chups brownie candy sesame snaps. Tootsie roll chocolate cake fruitcake jelly beans marshmallow croissant topping sesame snaps jelly beans. Chocolate chocolate cake chupa chups gingerbread cake gummies croissant toffee. Dessert cake macaroon sugar plum jujubes. Liquorice jelly beans gummies icing shortbread cake pie sweet roll. Topping sugar plum dessert lemon drops jelly beans muffin lemon drops dessert jelly-o.
Linda
Boxnummer: 000306
Linda
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
 Ik begeleid jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Zit jij met vragen over, liefde, werk, narcisme, verslaving of heb jij behoefte aan een luisterend oor? Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek. Ik stem af op jouw energie. Daarnaast gebruik ik Engelen kaarten, hierdoor krijg ik meer boodschappen door die ik met jou zal bespreken.
Relationship Expert
Boxnummer: 000242
Relationship Expert
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Angel
Boxnummer: 000140
Angel
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Casandra
Boxnummer: 000192
Casandra
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Met behulp van mijn gidsen en de kaarten help ik jou graag op je zoektocht naar inzichten.
Victoria
Boxnummer: 000361
Victoria
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.
Super Psychic
Boxnummer: 000243
Super Psychic
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Quin
Boxnummer: 000321
Quin
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren help ik mensen verder in het nemen van hindernissen die zich voordoen op hun levensweg. Buiten mijn gaven gebruik ik als belangrijkste tool de Lenormandkaarten
Angel Mary
Boxnummer: 000220
Angel Mary
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Paragnost en Healer Kim
Boxnummer: 000248
Paragnost en Healer Kim
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
*Intuïtief Tarot Card Reader* World News Updates (shift/5D/ascentie)/Liefde, Werk, Levensdoel, Toekomst.
Mandy
Boxnummer: 000218
Mandy
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy
Medium Angie
Boxnummer: 000178
Medium Angie
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.
Cher
Boxnummer: 000286
Cher
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.
Cassandra
Boxnummer: 000172
Cassandra
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Delayha Nyari
Boxnummer: 000241
Delayha Nyari
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach Sky
Boxnummer: 000181
Spiritueel coach Sky
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen
Medium Layla (2)
Boxnummer: 000182
Medium Layla (2)
    
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?
Amrita
Boxnummer: 000340
Amrita
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Bob
Boxnummer: 000238
Bob
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Medium Yvonne
Boxnummer: 000173
Medium Yvonne
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Jo An
Boxnummer: 000176
Jo An
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Truthful Insights
Boxnummer: 000244
Truthful Insights
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?