Mediums en paragnosten
De goedkoopste manier van bellen met een medium of paragnost

Helderhorend

‘ Ik ben spiritueel maar ik twijfel aan mezelf…ik hoor vaker boodschappen waaraan ik twijfel of ze van mezelf komen of niet. De boodschappen die ik vaker hoor zijn soms anders dan ikzelf denk,

‘ Ik ben spiritueel maar ik twijfel aan mezelf…ik hoor vaker boodschappen waaraan ik twijfel of ze van mezelf komen of niet. De boodschappen die ik vaker hoor zijn soms anders dan ikzelf denk, en dat verwart me toch wel een beetje. Kan je even met me meevoelen en me wat tips geven om het onderscheid te maken en wat kan ik zelf doen, Mieke ? ‘
Graag uiteraard…het is normaal dat je in het begin wel veel vragen hebt hieromtrent. ‘ Hoor ik het wel goed, komen de boodschappen niet uit mijn eigen gedachten en hoe weet ik nu dat die boodschappen écht de juiste boodschappen zijn?
Om te beginnen wil ik toch nog even schrijven dat iedereen in wezen paranormaal begaafd is en dat betekent concreet dat iedereen beschikt over een helderziende, heldervoelende, helderwetende, helderproevende kanalen. Meestal hebben we één hoofdkanaal voor goddelijke communicatie.
De ene persoon valt in een eerste contact of kennismaking de stem op, bij de andere kan dat de fysieke verschijning zijn van iemand ( ik bedoel hiermee niet of iemand knap of niet knap oogt, maar wel de houding, bewegingen die iemand maakt, de lichaamstaal ) een ander zal in eerste instantie gericht zijn op het gevoel dat iemand geeft in een contact en op denken gerichte personen zullen zich vooral meer laten leiden door de indruk of iemand interessant is voor vb eigen loopbaan.
Stel dat je van nature uit iemand bent die auditief is ingesteld dan hoor je inderdaad gemakkelijker de boodschappen van engelen ….echter, stel dat je gehoor bij jou niet het communicatiekanaal is maar wel je heldervoelendheid, dan moet je niet forceren toch de boodschappen af te dwingen via helderhorendheid.

Hier merk ik vaak discussies rond waardoor twijfels ontstaan rond je eigen communicatiekanalen.Het is niet omdat jij niets of heel weinig ‘ hoort ‘, dat je niet kan communiceren met de engelen!
Natuurlijk lees je in heel veel autobiografieën over de helderhorendheid als goddelijk communicatiekanaal en vragen mensen me dan wel eens vertwijfeld of dit het beste kanaal dan is, of dat een teken is van écht contact met de engelen. Het lijkt wat spectaculair, net als het zien van engelen, gidsen, dierbaren….Hou even vast nu dat ook jij jouw goddelijke communicatiekanalen ter beschikking hebt, die helemaal perfect aansluiten op jou en niemand kan beweren of stellen dat doorheen de tijd de andere kanalen zich niet verder gaan openen en ontwikkelen.
Iedereen heeft alle kanalen sinds geboorte, en geen enkel kanaal is meer of minder waard.
Het is de manier waarop je er al dan niet iets mee doet, ontwikkelt dat belangrijk is. Maar dwing nooit iets af omdat je zo graag helder hoort, terwijl jouw prachtige ingang je heldervoelendheid is.
Uiteindelijk is het communiceren met engelen niet te bewijzen en laat dan evenmin het doel ervan zijn.
Om op de vraag van deze cliënt terug te komen, werd dit een heel interessant gesprek: wanneer weet je nu of de boodschappen uit je persoonlijk laag komen en wanneer niet. Een eerste herkenning is dat engelen nooit oordelen, nooit gebieden of verbieden…de boodschappen zijn altijd zonder enige ‘ ruis ‘ maar wel helder en duidelijk, soms kort en krachtig, zonder veel tam-tam. Ik herken in de boodschappen de aanwezigheid van AE Michaël door zijn korte, krachtige en tegelijk liefdevolle boodschappen. Hij weet dat ik er ééntje bent met veel uitleg en veel vragen en laat me vaak in korte flitsen zien dat ik er niet omheen moet blijven draaien. Terwijl een boodschap van AE Chamuël neerdwarrelt als nectar …bij haar voel ik dan weer meer te kunnen beppen, tutten. AE Chamuël en Michaël vormen voor mezelf op dit moment het perfecte evenwicht…
Om op de tips terug te komen, je helder-horendheid te verbeteren, te verfijnen en af te stemmen kan je zeker een aantal dingen doen…want doorheen alles we dagelijks horen, kan ons kanaal ook wel eens zodanig vol zitten met ‘ ruis ‘ , dat onze persoonlijke gedachten erdoorheen dwarrelen.

Het vraagt consequent en bewust aan de slag ermee gaan…

1. Om te beginnen, beschikken we allemaal over ‘ oorchakra ’s , die zich bevinden boven onze wenkbrauwen, in het hoofd. Je kan het je voorstellen als twee paarsrode schijven die met de klok meedraaien. Stel je nu voor hoe je er stralen reinigend wit licht naartoe stuurt en zie het witte licht de oorchakra’s van binnenuit verlichten. Zie en voel hoe schoon en groot de oorchakra ’s worden. Doe dit elke dag gedurende een paar minuten of wanneer je voelt dat je bovennatuurlijke gehoor verstopt is.
2. Schenk bewust aandacht aan de geluiden die je opmerkt, zowel in je eigen persoonlijke leefomgeving als buiten. Neem elke dag wat tijd hiervoor…want je gevoeligheid voor geluid neemt gaandeweg toe.
3. Bescherm je oren …niet enkel tegen de kou, maar doordat je gevoeligheid toeneemt, wordt je gevoeligheid voor de geluidsfrequentie van de engelen groter. Je zal opmerken dat je gevoeliger wordt voor harde geluiden.
4. Verwijder het geestelijke afval: dit stukje heeft te maken met het ‘ ruis ‘ waarover ik het net had. Als je vb onlangs harde woorden toegeslingerd hebt gehad, zitten je oorchakra’s verstopt met de harde en giftige woorden. We pakken meer op dan ons lief is, geloof me. Vraag je engelen het geestelijke afval te verwijderen uit je oorchakra’s. Je kan ook evt de namen van diegenen die giftige negatieve uitspraken hebben geuit op een papier schrijven, en aangezien we ook wel eens kanjers zijn in het negatief spreken over onszelf, mag je je eigen naam eraan toevoegen. Stop het papier met de namen ( inclusief die van jezelf) in een bakje met water dat je in het vriesvak van je ijskast steekt. Laat het daar maar een paar maandjes zitten en kijk eens hoe je je voelt bij dit ritueel.
5. Open opnieuw de frequenties om helder te horen : ik neem je terug mee in de tijd: herinner je je als kind dat je je oren afdekte om niet te horen wat je ouders je misschien toeschreeuwden, of de opmerkingen die werden gemaakt over je schoolresultaten…of de meesters en juffen die je toch maar een domkop vonden om je alweer slecht gemaakte toets, of je partner die je voor de zoveelste keer naar beneden haalt omdat je niet de perfecte keukenprinses bent….we sluiten onze oren als volwassene niet meer af door onze handen op onze oren te houden, maar we hebben wél geleerd ons echt af te sluiten en we horen niet meer ( aanhoren) wat er wordt gezegd, we laten het niet meer binnenkomen, en hierdoor ook niet meer de fijne opmerkingen. Hierdoor hebben we onze frequenties van onze helderhorendheid onderdrukt, als verweer tegen verbale negativiteit. Dit kan de reden zijn waarom je het meer moeite kost om heldere zuivere boodschappen te horen. Je kan opnieuw met de hulp van de engelen ( en je hoeft niet per sé één specifieke engel hierover aan te spreken) je fysieke én spirituele oren openstellen voor het volledige frequentie-bereik.
6. Sommigen hebben rustige en stille engelen, sommigen hebben engelen die wat luider binnenkomen in je oren, je mag ook de engelen vragen hun volume aan te passen aan jouw gevoelige oortjes. Niet bang zijn dat ze hun knop dichtdraaien en je niets meer doorgeven. Engelen gaan heus niet verontwaardigheid reageren!
Het is net zoals je met mensen praat…je hebt mensen die vrij hard praten en die je vriendelijk mag verzoeken wat stiller te praten en anderzijds mensen bij wie je bijna op de schoot moet kruipen om hen te begrijpen.

Weet dat onze engelen klaar staan om met ons te communiceren, maar het ligt wel aan ons om hen duidelijk te maken op welke manier wij hen het gemakkelijkste kunnen verstaan.
Met die paar eenvoudige tips lukt het jou ook helder met engelen te communiceren, duidelijke boodschappen te ontvangen en altijd voor het allerhoogste welzijn van jou en anderen.
Soms hoor ik wel eens van mensen dat ze boodschappen krijgen die nogal dubieus voelen…engelen spreken nooit beledigend, zullen nooit vertellen dat je niet goed bezig bent, dat ze afkeuren wat je doet…neen, absoluut onwaarheid. Engelen laten zien waar het anders kan door subtiele en soms wel duidelijke tekenen, spreken nooit dreigende taal maar laten je de volgende boodschappen horen als vb ‘ Neem even rust ‘ , ‘ Zoek verbinding met de natuur ‘ , ‘ Laat die situatie even rusten ‘, maar nooit ‘ Je doet veel te veel, je stevent af op een burn- out ‘, ‘ Wat zit je elke dag thuis te doen, je wordt ziek ‘ of ‘ Zeg maar eens flink je gedacht, gooi het er maar uit ‘…dit zijn boodschappen die komen vanuit ons eigen kokertje en hebben echt niets met goddelijke boodschappen te maken.
Engelenboodschappen komen ons op zoveel manieren ‘ ter ore ‘ : via muziek ( woorden) – gedichten, teksten, proza, via natuurgeluiden …via andere elementalen….een wonderbaarlijke wereld gaat ook voor jou open!
Engelen hebben heel veel humor bovendien! Wij daarentegen creëren drama’s waar het onnodig lijkt te zijn. Weet je waarom engelen kunnen vliegen?
Juist, omdat ze niet zo zwaar aan zichzelf tillen.

Heel veel liefs

Engelenmedium Mieke Moon Box 45
www.miekecoigne.com
 

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Yvonne
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.