HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogAanmelden als medewerker

Helderzienden zien veel meer dan er te zien is

Wat ziet een mens, hoe ver kan die zien? Hoe ver kan die vooruit en terug zien? Allemaal vragen waar we soms wel eens mee kunnen worstelen. Dan komen we uit bij een helderziende. Die werkzaam is op een spirituele hulplijn.

Helderzienden zien veel meer dan er te zien is

Wat ziet een mens, hoe ver kan die zien? Hoe ver kan die vooruit en terug zien? Allemaal vragen waar we soms wel eens mee kunnen worstelen. Dan komen we uit bij een helderziende. Die werkzaam is op een spirituele hulplijn. Dan kun je aan de helderziende vragen hoe en wat. Maar de meeste helderzienden zullen je dat niet uit kunnen leggen. En toch. Helderzienden, de betere, zien veel meer dan er te zien is.

Top helderzienden zien heel veel. Ze zien dingen die jij zelf niet kunt zien. Stel ze een vraag, waar jij een antwoord op wilt krijgen. Een goede helderziende zal jouw vraag loepzuiver beantwoorden. Maar wat een goede helderziende ook doet, is er voor te zorgen dat jij de situatie anders gaat zien.

Is dat nodig dan dat ik de situatie ga bekijken vanuit een ander gezichtspunt. Vaak wel. De mens ziet wat die wil zien en niet wat er daadwerkelijk te zien is. Waardoor die belangrijke zaken over het hoofd ziet. Te veel vasthoudt aan datgene zoals je graag zou willen dat het er is. En vergeet je vaak dat er andere zaken, nog een veel belangrijker rol kunnen spelen. Maar die zie je zelf over het hoofd, maar een helderziende niet.

Een keer contact opnemen met een helderziende van Medium Rob Nijland kan zeer waardevol zijn. Vaak nemen we alleen maar contact op, omdat we willen weten of iets wat er nu niet meer is, een verbroken relatie, werk dat is verdwenen, weer terug komt. Of dat het goed komt, zoals velen dat altijd zo mooi kunnen vragen.

Een top helderziende kan dit zeker voor je zien. Maar wat een top helderziende ook kan zien, of je wel op het juiste spoor zit. Of jij bijvoorbeeld niet iets over het hoofd ziet. Stel voor dat je partner de relatie heeft verbroken en jij wil deze partner kost wat kost terug. Dan is dat wat jij ziet.

Een helderziende ziet een partner die niet eerlijk en oprecht is geweest. Die zal jou dat vertellen. Niet plompverloren, maar zodanig dat ook jij het ineens ziet. Dat is de kracht van een top helderziende.

Daarmee zegt de helderziende niet, je moet hem niet meer terug willen. Je moet anders er naar gaan kijken. Kijk door mijn ogen eens mee naar de situatie en zeg dan zelf eens. Was deze echt zo rooskleurig dat je deze partner koste wat kost terug wilt. Of schortte er het een en ander aan deze partner, waardoor jij het gevoel had niet in deze relatie bestaansrecht te hebben. Het op de spits hebt gedreven. Eindelijk voor jezelf hebt gekozen. En je partner, laten we het maar even zo noemen, zo laf is niet toe te geven en om die reden de relatie heeft verbroken.

Vaak is er veel meer aan de hand, dan je met je eigen blote oog kunt zien. Helderzienden zien veel meer en zullen er alles aan doen, jou dat ook te laten zien. Zo kan het zomaar zijn, dat je na het raadplegen van een helderziende, je visie compleet op de situatie hebt gewijzigd. Dat is de kracht van een helderziende.

Als je weet dat de mens zelf maar 1% ziet van de 100%, dan zie je nu ook hoe waardevol het is, een helderziende et raadplegen. Die zien meer dan die 1% die elk mens zelf ziet. Achter wat jij ziet, is dus nog veel meer te zien.

Een helderziend medium ziet precies wat er bij jou speelt en wat jijzelf vergeet te zien. Raadpleeg helderzienden dus regelmatig, zodat je niets mist.
 

Datum: 28-10-'20

Terug naar overzicht
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten