Mediums en paragnosten
De goedkoopste manier van bellen met een medium of paragnost

Helende geuren

Helende geuren. Het gebruiken van helende geuren kunnen gebruikt worden om chakra’s in balans te brengen. Ze kunnen het best gekocht worden in geconcentreerde olie die gebruikt wordt bij aromatherapie.

Helende geuren. Het gebruiken van helende geuren kunnen gebruikt worden om chakra’s in balans te brengen. Ze kunnen het best gekocht worden in geconcentreerde olie die gebruikt wordt bij aromatherapie. Je kan de olie vermengen met een neutrale basisolie om te masseren. Er zijn eveneens kant en klaar chakra-oliën die je kan gebruiken om het betreffende chakra in balans te brengen.
Ze kunnen ook onverdund aan het water in een geurlamp worden toegevoegd, waardoor de geuren een heerlijk heilzaam effect geven. Rustgevend of opwekkend. Kies liefst voor hooggekwalificeerde oliën. Sommige oliën zijn duurder, bijvoorbeeld rozenolie is duurder omdat er enorm veel rozen nodig zijn om een beetje rozenolie te produceren. Ook citroenolie is duurder omdat er wel tot 3000 citroenen nodig zijn om één liter citroenolie te produceren.
Lavendel, muskus en hyacint zijn krachtige geuren als je je onzeker voelt over je levensdoel, moeite hebt met het vinden van je plek op aarde, onzeker bent over je lichaam en je zelfs boos en machteloos kan voelen over de omstandigheden van je incarnatie. Je kan hierdoor meer in je basis indalen en incarneren.
Maak je je gemakkelijk zorgen over aardse zaken, bijvoorbeeld als je alles altijd heel netjes wilt hebben. Je bent altijd bezig met poetsen, je bent overdreven ordelijk en netjes, en toch voel je je niet echt fijn met de eisen die je aan jezelf oplegt, dan werken cederhout en patchouli kalmerend.
In combinatie met rozen (voor de plexus solaris) en vetiver werken deze geuren ondersteunend en kalmerend bij anorexia en dwangmatige eetpatronen.
Rozen en sandelhout hebben een kalmerende invloed op het hartchakra. Kamperfoelie en dennen hebben een stimulerend effect. Sandelhout en rozen kan je gebruiken als je de neiging hebt andermans behoeften hoger te stellen dan die van jezelf. Kamperfoelie en dennen kan je gebruiken als je moeite hebt om je gevoelens te uiten of ervoor terugdeinst iemand aan te raken of aangeraakt te worden.
Als je je zorgen maakt over je spirituele vooruitgang kan je last krijgen van hoofdpijn en het gebied rond je hoofd. Het effect van overactiveren van je spirituele kanalen creëert eerder ongewenste effecten. Je kan rustgevende geuren als hyancint en witte muskus gebruiken. Je ervaart meer rust om de stroom en beweging van je spirituele ontwikkeling op een natuurlijke manier te ontdekken.

Heerlijk geurende rozengroet
Mieke Box 49
www.miekecoigne.com
 

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.