HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogAanmelden als medewerker

Heling met Aartsengel Zadkiël

Op dit moment komt bij velen oudE en niet verwerkte pijn naar boven. Bepaalde gebeurtenissen die plaatsvinden maken de confrontatie met gebeurtenissen uit het verleden onvermijdelijk. Je kan er nog wel voor kiezen alles onder het tapijt te vegen,

Op dit moment komt bij velen oudE en niet verwerkte pijn naar boven. Bepaalde gebeurtenissen die plaatsvinden maken de confrontatie met gebeurtenissen uit het verleden onvermijdelijk. Je kan er nog wel voor kiezen alles onder het tapijt te vegen, doch hoelang dit nog houdbaar zal zijn op deze manier verder te doen….dat zal blijken uit de nog krachtigere signalen die op je pad zullen komen, via mensen, via situaties die onvoorspelbaar zijn en als nog meer duidelijke lessen op je pad zullen komen. We krijgen heel veel goddelijke signalen, waarschuwingssignalen, die eerst heel zachtjes naar ons toekomen, meestal worden die signalen onthaald met ongeloof of weerstand of niet opgemerkt. Het Universum blijft ons wakker schudden om naar ons leven te kijken…en dat onze Engelen ons in alle onvoorwaardelijke liefde die tekentjes laten zien en/ laten voelen, is niet vreemd. Allleen wordt in de meeste gevallen niet ingegrepen, omdat wij een vrije wil hebben op aarde. Uitzonderingen zijn er wel degelijk, maar dit is dan weer eens voor een ander blog.

Indien nodig kan je best een professioneel spiritueel therapeut inschakelen, er zijn heel veel manieren die je verder kunnen helpen en ondersteunen. Vertrouw op je intuïtieve aanvoelen wie jou in jouw thema’s professioneel kan begeleiden. Je mag hierin best heel kieskeurig zijn.

Je mag de oude ballast van je afwerpen waardoor je kan genieten van de door God gegeven vrijheid. Dit is bovendien de vrijheid van een Ziel die zich in de oneindige ruimte kan uitdrukken, die plezier in het leven en in de hier gegeven mogelijkheden heeft. En eindelijk ben je blij om hier te zijn.

Aartsengel Zadkiël maakt het je mogelijk om los te laten; je hebt het gevoel dat je vleugels krijgt en van bovenaf bekeken, krijg je een andere kijk op je eigen drama ‘s. Het loslaten van angsten en het toelaten van veranderingen , schept de mogelijkheid om afhankelijkheden en co-afhankelijkheden op te lossen, omdat er geen noodzaak meer is onze eigen ontwikkeling tegen te houden, wat angst en verslaving ons ook wilden doen geloven, ons overkomt niets van dat alles. Aartsengel Zadkiël geeft ons het vertrouwen in onszelf en in onze weg terug.
Warme hartegroet
Mieke
www.miekecoigne.com
 

Datum: 27-05-'18

Terug naar overzicht
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten