HomeBelangrijk!!Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures

Hoe ga je om met mannen die afstand nemen?

Je bent verliefd en je hebt plannen of je bent al lange tijd samen en alles gaat goed en dan ineens, zie je dat de ander afstand begint te nemen. Ineens zijn er minder whatsappjes, zijn zijn zinnen korter af en slaat de schrik je om het hart.

Ik raak hem toch niet kwijt hé en je zoekt hulp en komt uit bij een online medium of paragnost op mediumsenparagnosten. Je chat met een medium van jouw keuze en die stelt je gelukkig gerust.

Waarom nemen mannen afstand?
De meest belangrijke reden waarom een man afstand neemt, heeft niets met jou te maken. Een man is een heel ander wezen dan een vrouw. Een man kan één ding tegelijk en zodra een man bij zichzelf een probleem ervaart, wat het ook is, neemt een man afstand. Hij heeft een ding dat moet worden opgelost en legt daar de focus op. We weten allemaal van mannen dat ze jagers zijn. Wat we vaak niet weten is dat mannen al in de oertijd zich ook terugtrokken bij een probleem. Ze gingen in een grot zitten, een teken voor de vrouw, stoor mij niet. Je ziet mij weer als ik mijn probleem heb opgelost.

De man in de tegenwoordige tijd reageert nog exact zo. Alleen hebben ze geen grot meer en is het minder zichtbaar voor de vrouw. Ze ervaart en ziet afstand, alleen wat moet ze er mee?
Eigenlijk helemaal niets, het constateren en het laten. Als het goed zit tussen jullie beiden, komt hij vanzelf weer de bocht om en doet alsof er niets aan de hand is. Want hij heeft zijn probleem opgelost en is nu weer vrij in zijn hoofd. De vrouw op haar beurt, die het niet begreep waardoor de afstand kwam, zal deze manier van reageren bij terugkomst maar heel vreemd vinden.

Net doen of er niets aan de hand is, al mijn aandacht willen hebben, denkt de vrouw, die bol staat van angst en frustraties. De man voelt dit op zijn beurt en trekt zich terug uit het contact. Zo zie je dat de reactie van de vrouw een hele logische is, maar die van de man ook. Als we weten dat een man anders in elkaar steekt dan een vrouw, hoeven we voortaan niet meer zo te schrikken dat een man afstand neemt.

Een andere reden dat een man afstand neemt, kan zijn dat zijn interesse in jou toch minder wordt dan hij in eerste instantie liet zien. Ook hier zit een logica onder. Een man kijkt anders dan een vrouw. Als je gaat daten, is een man helemaal hoteldebotel, die ziet een totaalplaatje en wil niets liever dan... Een vrouw is voorzichtig, wat onzeker, wil van de kant van de man bevestiging hebben dat hij het meent en als de man dat laat zien, komt ze uit haar schulp.

Een man “solliciteert” als hij date. Hij haalt alles uit de kast om te laten zien dat hij de juiste is voor de klus en dus voor jou. Als een man na een paar dates zich begint terug te trekken. Niet in paniek raken, dan ben jij zelf degene geweest die veel te snel is gegaan en al plaatjes heeft ingevuld. Je bent hem net pas tegen gekomen, alles ligt nog open. Kijk er eens anders naar. Wil jij een man die je niet duidelijk laat zien voor je te willen gaan? Zich af en toe terugtrekt uit het contact? Die communicatief niet zo sterk is en je aangeeft waarom hij zich even stilhoudt? Nee toch.

Dan weet jij toch genoeg, dan zeg je hem toch liefdevol vaarwel, want deze man zal in de loop der jaren steeds minder zich in gaan zetten voor je. Die moet nog leren prioriteiten te stellen.

En diegenen waar je niets meer van hoort. Daar kun je totaal verbijsterd over zijn en is heel logisch. Zo ga je niet met elkaar om. En als die gedachte bij je boven komt, vraag jezelf dan terdege af, ik ga niet zo met iemand om en een ander dus ook niet met mij. Veel succes.

Zo zijn er legio redenen waarom een man afstand neemt. Degene die voor zichzelf een keuze moet maken, ben jij. Schat jezelf dus op waarde en laat een man die afstand neemt, gewoon even rustig links liggen. Komt hij daarna met een goede reden, geef hem het voordeel van de twijfel. Is hij onvoldoende serieus, dan hoort en past deze man niet bij jou toch.

Zit je al lang in en relatie en trekt een man zich terug, ervaar je afstand. Ga met elkaar in gesprek, duik niet weg om dit uit de weg te gaan. Je telt ook mee.

Stel gerust al je vragen aan de online mediums en online paragnosten op mediumsenparagnosten, zij weten voor jou de antwoorden waarom jouw date of partner afstand neemt.

Online Medium Von
 

Datum: 08-03-'19

Terug naar overzicht
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten