Mediums en paragnosten
De goedkoopste manier van bellen met een medium of paragnost
Hoe werkt het bellen

Hoe werkt het bellen

Op Mediums en Paragnosten kun je op de goedkoopste manier bellen met een medium of paragnost. Er zijn verschillende manieren om met een spiritueel medewerker telefonisch in contact te komen. We leggen deze manieren hier voor je uit en welke stappen je dient te zetten om telefonisch met een medium of paragnost in contact te komen.

Goedkoopste manier van bellen met een medium of paragnost

De goedkoopste manier van bellen en hiermee is deze website zijn tijd ver vooruit, is bellen via het web. Je hebt hiervoor een internetverbinding nodig. Die heb je op je mobiel, pc, laptop of tablet. Zo kun je al voor 0,80 cent een medium of paragnost raadplegen. En dat waar jij je ter wereld ook bevindt!

Er zijn 3 manieren van bellen met een spiritueel consulent van Mediums en Paragnosten!

Manier 1. Via het web, de goedkoopste manier. Hoe gaat het bellen via het web in zijn werk?

 • Maak gratis een account aan, is zo gepiept
 • Koop credits
 • Klik bij de consulent van jouw keuze op “Oproep starten”
 • Er verschijnt in je scherm van je mobiel, pc, laptop of tablet nu de vraag om de microfoon te activeren, klik op ja
 • De verbinding komt nu tot stand via het web en de credits gaan pas lopen als het gesprek start

Dit is de goedkoopste manier van bellen met een medium of paragnost! Je hebt geen kosten van de provider, de kosten gaan pas lopen als er contact is en de credits zijn 0,80 per minuut! Waarbij andere spirituele websites 1,- of meer per minuut vragen! Je houdt ook zelf de kosten in de hand door vooraf credits aan te schaffen.

Manier 2. Via een telefoonverbinding met credits. Hoe gaat bellen via telefoonverbinding in zijn werk?

Ook deze manier is goedkoop, want je belt namelijk geen 0900 nummer als je credits aanschaft. Je belt na aanschaf van de credits het volgende nummer: 0970 1020 4325 Aan dit nummer zijn geen extra kosten verbonden! 

 • Maak een account aan, dit is gratis, nu zie je rechts bovenaan een rond bolletje staan, dat is jouw account, klik er op
 • In je account vind je jouw unieke pincode terug die je nodig hebt om via telefoon in contact te komen met een medium of paragnost.
 • Schaf credits aan
 • Bel het nummer 0970 1020 4325
 • Dan je unieke code intoetsen
 • Hierna het boxnummer van de spiritueel consulent van jouw keuze
 • Gesprek komt tot stand

Manier 3. Rechtstreeks bellen met 0909-1700

Geen zin om eerst een account aan te maken, of credits aan te schaffen? Wil je snel in contact komen met een spiritueel consulent? Ook dat kan. Bel dan direct het nummer 0909-1700, je hoort een menu via je telefoon. Volg de stappen en kies het boxnummer van de consulent van jouw keuze. Bellen met 0909-1700 kost 0,90 per minuut. En de provider kan extra kosten in rekening brengen voor het bellen met een 0909 nummer.

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Yvonne
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.