HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogAanmelden als medewerker

Hoor jij achter de woorden

Niet iedereen spreekt waarheid. Als iemand zegt, ik ben naar A gegaan en hij zat in B, dan is deze leugen heel erg zichtbaar. Als iemand je de hemel in prijst en vervolgens dat op geen enkele manier laat zien, is dit ook geen waarheid spreken. Alleen het is veel minder zichtbaar.

We komen er veel later achter, omdat we de woorden voor waarheid hebben aangenomen. Het voelde zo goed deze woorden en we geloofden er in. Vanuit je eigen geloof en vertrouwen, zoals jij zelf in de wereld staat, treed je de wereld tegemoet. Heb jij geleerd altijd eerlijk te zijn, zullen jouw woorden eerlijk en oprecht zijn. Als je aangeeft ik ga naar A dan ben je daar ook geweest. Daar is geen twijfel over mogelijk. Of jij echt altijd de waarheid spreekt, daar kom ik later nog op terug.

Als jij zo in het leven staat, en je zelf dus goed van geloof bent, geloof je anderen ook. De woorden die een ander uitspreekt, die interpreteer je zoals jij zelf de woorden uitspreekt. Als een man die je ontmoet zegt, ik ben zo blij met je, waar was je 20 jaar geleden, dan krijg je daar vleugels van. Je gelooft deze woorden. En ze kunnen op waarheid berust zijn. Alleen ze geloven en ze ook van een afstand naar kijken, zou vele malen beter zijn.

Want een man die je net ontmoet, alles direct voor je over heeft, aangeeft dat jij het bent voor hem. Geloof je die in alles? Is dat verstandig, of ga je er mee om als eerst zien en dan geloven? Hoor jij ook datgene wat gezegd wordt met deze woorden, wat er achter deze woorden zit!

Als je alleen maar afgaat op de woorden van een ander, zul je ervaren dat een ander niet altijd de waarheid spreekt. Als jij de ander in alles gelooft, zegt dat ook iets over jou. Ergens ben je naïef. Hebben je ouders je niet meegegeven achter de woorden te kijken. Je leven zal daarom niet altijd over rozen gaan. Dat heb je vast en zeker al gemerkt.

Want diegenen die niet achter de woorden horen, varen blindelings op de woorden van een ander en handelen daarnaar. Moet je dan niemand meer op zijn woorden geloven? Je moet in jezelf gaan geloven. Daar ligt de sleutel.

Als je in jezelf gelooft, dan vertrouw je op jezelf. Dan luister je naar je intuïtie. Dat geeft aan of woorden die je hoort, wel of niet op waarheid berusten en hoor je ook de boodschappen achter de woorden.

Als iemand dan tegen je zegt, tijdens de eerste dates, ik wil jou, jij bent de vrouw van mijn leven. Is er in jou een stem, mooi dat je dat zegt, ik voel ook heel veel voor jou, alleen zo hard loop ik niet van stapel. Ik wil jou eerst beter leren kennen, want iemand die dat zo snel roept, dat kan zomaar zijn dat hij om de verkeerde redenen een relatie wilt. De tijd zal het leren. Dit spreek jij niet hardop uit, je hoort de woorden in gedachten. Je geeft de ander een grote glimlach.

Is dit gemeen? Is dit eerlijk? Diegenen die niet hebben geleerd te horen achter de woorden, vinden van dit al snel een gemene gedachte van zichzelf.. Diegenen die zelfbewust, zelfverzekerd zijn en zelfrespect hebben, vinden van niet. Die bewaken zichzelf en geven zichzelf niet alleen door mooie woorden te horen.

Diegenen die een ander gelooft op zijn blauwe ogen, gaat voorbij aan de werkelijkheid. Die heeft geen zelfvertrouwen meegekregen en ook weinig tot geen eigenwaarde. Die denkt van zichzelf altijd de waarheid te spreken, in de praktijk is dat niet zo. Want zonder zelfvertrouwen durf je niet aan een ander aan te geven wat jij van een situatie vindt. Durf je in een relatie niet aan te geven dat je niet altijd even blij bent met het gedrag van de ander. En als je dat niet doet, spreek je geen waarheid. Je cijfert jezelf weg. Gelukkig zijn er Mastermediums die dan klaarstaan om je te begeleiden in jouw groeiproces. Deze online mediums en online paragnosten vind je op mediumsenparagnosten.

Dagelijks vinden mensen hun weg naar deze chatcentrale. Hier leren ze dat woorden die worden uitgesproken, je niet allemaal zomaar moet geloven. Dat het beter is met een gezonde dosis verstand te horen achter de woorden.

Medium Von
 

Datum: 17-03-'19

Terug naar overzicht
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten