HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures

Humor relativeert

Humor relativeert. Leer boodschappen die je een ander wilt meegeven, met humor te brengen. Dan relativeer je direct de sfeer. Want hoe fijn is het niet om werkelijk alles te durven zeggen op het moment dat je iets zou willen zeggen!

Humor relativeert. Leer boodschappen die je een ander wilt meegeven, met humor te brengen. Dan relativeer je direct de sfeer. Want hoe fijn is het niet om werkelijk alles te durven zeggen op het moment dat je iets zou willen zeggen! Dan blijf je nooit achter met een rot gevoel, geeft heel veel rust in je hoofd en je laat alles daar waar het hoort te zijn.

Altijd lief en aardig en geen woord zeggen
Je kent ze wel, die mensen die altijd aardig en lief zijn en voor anderen klaarstaan. Niets mis mee, super goed, alleen, dit zijn vaak ook diegenen die dichtklappen als een ander hun in hun ogen op een niet fijne manier benadert. Ze slaan dicht tijdens gesprekken. Bij vergaderingen houden ze zich stilletjes. Het valt je op een gegeven moment op, dat de ander nooit iets zegt of toe te voegen heeft. Je gaat ze op een gegeven moment negeren, want je weet niet wat je nog wel en niet kunt zeggen tegen deze personen, je neemt ze niet meer serieus.

Altijd alles afdoen met een geintje
Je kent ze ook wel, die personen die alles afdoen met een grapje, je krijgt geen hoogte van ze, altijd vrolijk, altijd in voor een geintje, maar als je dit te vaak meemaakt, dan neem je deze mensen niet meer serieus.

Niet serieus genomen worden door je omgeving
Zo zie je de twee uitersten, de een die nooit iets zegt, de ander die altijd op de voorgrond treedt en beiden, zelf niet in de gaten hebbend dat ze door hun omgeving op een gegeven moment niet meer serieus genomen worden, niet meer voor vol worden aangezien. Dit is een logische reactie van de omgeving, echter zo ongelooflijk jammer, want diegene die niet voor vol wordt aangezien heeft misschien wel heel veel te vertellen, het is alleen op welke manier.

Zie je overigens zelf nu ook dat als je of nooit iets zegt, of juist alles met een geintje afdoet, je niet serieus genomen wordt en dat komt, omdat jij jezelf niet serieus neemt. Het mes snijdt altijd aan twee kanten. Tijd dus voor verandering, tenminste, als jij dat wilt, maar hoe dan!

Alles valt te leren
Als we klein zijn, leren we alles zonder morren. Als we groot zijn, is alles ineens moeilijk, moeilijk. Dat komt, omdat we zo vastgeroest zitten met alles, dat we niet graag dingen alles willen doen. En toch, als jij wilt dat het leven aangenamer zou moeten zijn, ben jij wel degene die daar iets voor moet gaan doen.

Je kunt dus leren jezelf serieus te gaan nemen, want daar komt het in feite op neer. Diegenen die nooit iets zeggen, zullen zichzelf meer op de voorgrond moeten gaan durven zetten. Diegenen die alles met een lach afdoen, zullen zichzelf moeten gaan aanleren ook gesprekken serieus te gaan zien.

Als jij het jezelf waard vindt, en graag jezelf serieus wilt gaan nemen, is gaan chatten met een medium of paragnost, een counselor of coach op www.mediumsenparagnosten.nl een hele goede stap in de goede richting. De top chatters op deze spirituele hulplijn bieden je graag inzichten in jouw leven. Waarom je bent geworden wie je nu bent. Wat je kan gaan doen om jezelf een vrijere manier van leven te gunnen. Humorvol te gaan leven, want humor relativeert. Dan durf je ook ineens veel meer en maak je je leven voor jezelf een stuk aangenamer. Niet in doorslaan, dan word je namelijk ook niet serieus genomen.

Humorvol leven in balans, dan durf je jezelf te laten zien, spreek je de woorden op de juiste manier uit en neem je niet alleen jezelf, maar ook je omgeving serieus.

Liefdevolle groet Von mediumsenparagnosten.nl
 

Datum: 12-02-'19

Terug naar overzicht
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten