HomeBelangrijk!!Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures
...

Inge

Ik ben Inge. Wees welkom. Dat je bij mij terecht komt is geen toeval. Ik ben ruim 25 jaar verdiept in spiritualiteit. Ik ben heldervoelend, helderziend, spiritueel coach en healer.
bellen met creditsNu niet beschikbaar
chattenNu niet beschikbaar
email consultOp je gemak mailen en lezen!
Je creditsaldo neemt pas af als je daadwerkelijk contact hebt met de consulent.
Je kunt dus kosteloos en in alle rust wachten in de chatruimte totdat de consulent antwoord geeft!

Over Inge

Ik ben een liefdevol medium en healend, spiritueel coach. Door met mij in contact te komen, wordt er al dadelijk healende energie naar jou gestuurd. Ik voel heel sterk aan waar het probleem ligt, zelfs op diepere lagen en dit wordt aangeraakt en gehealed. Ik help jou graag op een liefdevolle manier een stukje verder in je leven, waar het even wat moeilijk gaat, waar je vastloopt, zodat je op een rustige manier verder kan op jouw levenspad. Ik ben altijd open, eerlijk en rechtuit. Soms krijg je, door met mij in contact te komen, het inzicht, de bevestiging, die jezelf al aanvoelde. Hierdoor kan jouw vertrouwen, jouw zelfvertrouwen groeien.
Je kan zowat met alle vragen bij me terecht. Indien ik iets niet mag doorkrijgen voor je, wanneer de tijd er niet rijp voor is, zal ik het jou ook eerlijk vertellen.

Gaves: Allround, Coaching, Foto lezen, Pendel, Spiritueel huizen reinigen
Talen: Nederlands

Recensies van klanten (0)

Helaas geen recensies gevonden! Wellicht is deze consulent recent toegevoegd aan de website.

Je moet gebeld (met credits), gechat of een email consult gehad hebben hebben met Inge om een recensie te kunnen schrijven!Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten